2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

günaydın kızlarr..ya bende buluşmaya nasıl gelicem bilmiyorumm,cmtsi günü nişanlım çarşıya çıkıcak msn den görüşücez,pazar da k.validemlere gidicem,pazar dı dimi buluşma olmassa,k.validemlerden sonra gelirim diye düşünyrm kaça kadar takılcaksınız..

anladım cnm yaa aslında böcuge solesek bıraz ertelese su bulusma işini..:utangac:

valla bu buluşma benı zayflattı :delphin: bu bulusmayı erteleyemem ama baska bı bulusma olursakı ben artık topıc acmam hal kalmaz
sız acarsanız ona gelırım sekerleım
sımdık tek sız deılsınız ya tek tek dolasmayım dıom ama gelın nolurr yaa pazar gunu 1de burgerkıng onunde bakırköyde

günaydınnnn pastacımmm:1hug:
ne kadar güzel bi selamlamaydı o öylekaydirigubbakcemile5

Eh işte iyi olmaya çalışıyorum be gülüm.o epilasyon işinde ne yaptın ortak buldunmu

yok cnm bulmadım zaten kendıme suan yaptrmak ıstemıyorum bazıları gerı cıkıyor dedı okadr parayı neden verım dedım
hatta patronumun eşı senın kılların hem az hemde acık renk aslında gerek yok dedı yaparken bızde cok zorlanırız dedı
hem ondan önce gercekten 2 yıl sonra cıkcaksa vermem dedım

Hımmmmm.neyse kısmet değilmiş.bana gerek ama napayım bilmiyorum.böyle sen hadi deyince cesaretlenmiştim

afıyet bal şeker olsun cnm

roselın yarın kampanyanın son gunuymuş kısmet deılmış cnm hem sen nezmn düşünüydunkı ağustosda gelcektın demı

Afiyet olsun dasivaldido canım.Evet böcüğüm ben en erken ağustosta gelebilirdim.kısmet.

Back
X