2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

ayy ben forumda kaybldum derdim var a takıldım kaldım baydır girmiyordum.Allahım neler yaşamıs öyle lii ...Allahım herkese hayırlı evlilikler versn ...

Okuyayım dedim unuttum, başka yerlere dalmışım..Geldim geldim.
Ama okumam lazım iyice merak ettim:roflol:

Hee okudum:çok üzgünüm: Allah yardımcısı olsun...Çok kötü bir durum. kimseye yaşatmasın Rabbim...

Sat anacım parasınıda ihtiyacı olan birine ver...
Benim yüzüğüm söz yüzüğü değildi ama ben öyle yapmıştım. Sattım parasınıda ihtiyacı olan birine gönderdim. Saklasan olmaz atsan olmaz birine versen olmaz, satıp kendin harcasan olmaz, en iyisi böyle geldi bana..

Bu arada hasta oldum çok sevinçliyimkaydirigubbakcemile2

nehirim hadi gözün aydın ....

böcük bence de nehirin dediği gibi yap sen de kalıp sana acı veriyordur muhakkak baktıkça saklasan saklanmaz en iyisi birine yardım etmek ...

bugün neden kimse yok burda...

arkidişler bugün pek muahbbetinize dahil olamadım iş güç koşturmaktan kusuruma bakmayın artıkına.s.
yarın belki gelirim ablamdan fırsat kalırsa...pazar kesin burdayım çalışıcam çünkü
hepiniz kendinize çoook iyi bakın iyi tatiller öpüyommmm

bana ver anacım sen paracıkları :jeyyar::roflol::roflol::roflol:

Sağol aybuerim.
Didem ne tatili kız aşkolsun.Yarında iş var. Ama pazar günü yokkaydirigubbakcemile3

:roflol: Taliplisi çoktuda höööyyyttt klava:dedim herkese:roflol::roflol:

ben böcukumden ıstedım bı kerem :dilcikar:

minilya geçmiş olsun canım hasta olacaksın herhlade dikkat et kendine...

cnm bılmıorum yaa neden böle oldu cokta narınım cıt kırıldım mısalı nane monnuyum ya bıktım hastalıktan hastalık benden bıkmadı yaaa:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…