2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

kızlar günaydınlar,hayırlı cumalar ,cumayı çok seviyorumm,yarın çok güzel bir gün olucak inşş.ohh uyuycam,aşkımı görcem msn den,bu arada bugün 29 kaldıhihoyyyt
kızlar ya sabah sabah niye bu ayrılık muhabbeti açtınız ki..bende çok üzülüyorum,ailemden nasıl ayrılcam,neyseki tek tesellim annemlere çok yakın oturcam...iyi şeylerden bahsedelim..bu ara takıldım evim topiğine herkes nasıl yaptırmış,nasıl dizayn etmiş bakıyorumm,çok güzel fikir oluyor..

cnm sımdı benı damara bağlama haaa senağlamasenağlamasenağlama
zaten annem daha dun kıtaplarımı bırılerıne verdı lıse kıtaplarımı hep saklardım napıcaksın artık dedı verıyım gıtsın dedı (öss kıtapları ve unıversıteye hazırlık tum kıtaplarımı)
nedense hep saklıodum cunku lıse deyken yazdıgım her not arasındaydı ve baktımda o yıllarada gerı döndum cok manyaktık kız gel görkı sımdı o mayaq kız evlenıcek hayyatta ınanmazdım ben ve evlenmek püff..
ıste bırı cıkıo kalbını calıo hayır dıyemıosun..senağlama

ya seher bizim de üst katta benim bi sürü lise kitabım defterim günlüklerim var ve onları nasıl ayıklayacağımı kara kara düşünüyom...oturur ağlarım heralde:delphin:
amaaaannnn kızlar de demiş ne güsel, sevdiğimiz insanla evleniyoz yuva kuruyoz şu hüzün havasını dağıtalım gülelim eğlenelimm bacılar hava da süperkaydirigubbakcemile2

günaydın nehircim..
valla haklısın didemcim bencede sevdiğimiz insanla aynı evi paylaşıcaz,mutlu olmamız lazım..Allah bozmasın havalarda iyi gidiyor :)))
minilyacım kesinlikle bak sende..çok güzel şeyler var..

nehırım h geldın tatlum
dıdemcım hedıyelerını gule gule kullan cnmcım
bende ısmımle hıtap edılmesınden hıç hoşlanmam yanı sevgılım ederse kızarım etmemesı gerekıyo

günaydın nehircim..
valla haklısın didemcim bencede sevdiğimiz insanla aynı evi paylaşıcaz,mutlu olmamız lazım..Allah bozmasın havalarda iyi gidiyor :)))
minilyacım kesinlikle bak sende..çok güzel şeyler var..

kız geldım ınsan oraya gırdımı cıkamıyor valla o yzuden gırmıcem bı daha dermısım:))

yaa bızde eklıcekmıyız resımlerı öle ahh ahh:delphin:

Günaydım böcüğüm ladym.
Yaa dayak istiyorsunuz ama. Sevdiğiniz insanla evleneceksiniz, aynı hayatı paylaşaksınız, beraber uyuyp beraber uyanacaksınız,veeee aynı zamanlarda annelerinizede yakın olacaksınız.
Ya tamam kız üzülür yan apartmana bile gelin gitse, artık o evde yaşamayacağı için ama depresip boyutlara getirmeyin,çok kızarım yaniii.

hayırlı cumlar kızlar nasılsnı bugün?

bugün evdeym muhabbetinize katılıcam inşsallah:)

neler yapıyorsunuz?efkarlı baslamıssınız güne ,ahh ayrılık zor tabi evden...

kızlar herkes damara bağlamış. kimse annemi özledim diye kocadan dönmüyor, baba evine gitiğinde bile akşam olunca kocamı evimi özledim diye evine dönenleride görüyoruz. şimdiden ilerisi için üzülmenin anlamı yok kaydirigubbakcemile2
hem düşünün aşkınızla berabersiniz bi hayatı paylaşacaksınız ne güzel Şeniz ben aşkımı özledimmm şimdi :asigim:

pastacım hoşgeldin hayırdır canım:teselli: düzelir inşallah aranız...biz de nişanlımla bu ara pek didişiyoz ama tuzu biberi bi yandana.s

düzeldi canım. akşam ne yaptı etti affettirdi kendini :asigim:
küsüşüp arkasından barışmak ne tatlı oluyormuş Şeniz aşkımız tavan yapmış durumda kaydirigubbakcemile3

neler neler gıt bak en son konuya yazdım zatı Lıı adlı bayan allahım yardımcısı olsun ınş

kızlar bizim pc sistemleri sapıttı gene:oklava:
hiç iş yapamıyoruz aksi gibi de telefonlar susmuyo...
Allahım hayırlısıyla bitsin artık şu haftakaydirigubbakcemile4

haftaya sankı yenı başladık gıbı konuşmuşsun dıdem
nan yarın ctesı ve bız ptesı alcam maaşı ama taksıtımı bıle yetmıyo onu düşünüyom kara kara:delphin
:

Back
X