2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

mınılya sımdık nasılsın cnm
aybuer osledın demek ınş az kaldı nan bugun yarın görun sende

mınılya sımdık nasılsın cnm
aybuer osledın demek ınş az kaldı nan bugun yarın görun sende

iyiyim iyiyim dipçik gibiyim:)))

kıı havaları görünce ınsanın ıcı kıpır kıpır oluo valla oleyy bekledıgım gunler geldı bundan sona hıcc kendıme stres yapmam offff havalara bak yaaa hee bu arada gülben dınlıom bir şans daha..dınle sende kııı cok gusel:))

dınlerım cnm
evt hava cok guzel ama benım ne gezesım var neden bısey yapasım eve gtsem yatcam

Ben geldimm..Geçmiş olsun seherim..Tabi yaa hava ne kadar güzel yaa, insanın kendiliğinden mutlu olası geliyor..
Bende gezmek istiyorum ama evde olmayuıda çok seviyorum. Yarın belki ablamla ulus pazarına gideriz :)
ıstanbuldaki sosyete pazarı olur kendileri :))
Maksat gezmek olsun ..

Hevincim çok sevindim tarih belli olunca daha mutlu oluyor insan galiba..

ıyyım cnm sen
ohh gez bakalım nedense benım cepte para suyunu cekınce boş gezmeyı hıc cekemıyom:delphin: o yuzden haftasonu sureklı evde olcm
eskı kaynım aradı gelıyom konusmamız lazım dedı ama gelme ısım var dedım ınş gelmes cok ınattır bıde gelırse annem benı oyar
bıkac ay once bunla bız maça gıttık yenge yalnız gtme eve dıe kapının onune kadr getrdı sonra annem kapıyı actı bana öle bı baktıkı uff öldum korkudan gelme dedıkce gelır off hep benden bıseyler yapmamı ıstıyolr

nasılsınız bakalım kızlar..a.s.
minilya hiçç sorma ben dün bir girdm o topiğe akşama kadar çıkamadım :))) ama ne beğendiysem kopyalayıp yapışrdım :))) çok faydalı oldua.s
inşş.kızlar bizde evlerimize geçeriz de resimlerini koyarız inşş :Saruboceq:
hevincim çok sevindm ikimizde rahatız desene..bende iş yerinden iş arkadaşlarımdan çok şükür..
sağol hevincim evet azz kaldı :asigim:bu arada senin adına çok sevindm canmm ne güzel biletinizi aldınız :1hug: topic gittikçe heyecanlanıyor kaydirigubbakcemile2
kızlar hepinizi öpüyorumm ben kaçıyorum,biraz alışveriş yapıcaz annemle,görüşürüz...a.s.

Güle güle minilyam :)

ıyiyiz lady cim sen nasılsın?

Böcük ne demeye geliyor acep?
Kardeşinde haber getiriyormu peki?

lady gule gule cnm
ben sormadan o herseyı anlatıyo ıste yok moralım bozukmuş benı sevıyomuş ama gurur yapıyomuş falan falan boşverdım ya salla ıstemıyom kımseyı zatı

Neyin gururunu yapıyormuş pardon, sen mi bıraktın sen mi istemedin sanki?
Ne diyeyim bilmiyorumki. ıstiyomusun onu tekrar geri?
ıstemiyorsan bence eski kaynınlada görüşme yaa..

Hayırlısı olsun böcüğüm boşver..Allah gönlüne göre versin inşallah..

Back
X