2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

anlaşılan kimsecikler yok yinekaydirigubbakcemile3
hava da güzel maşallah gezin tozun dinlenin anacımmm buralardayım bennngamyoncuiremsu

Yaaa inanamıyorum çok sinirliyim şu anda.
Geçen gün demiştimya bekodan aldıklarımın gelmesini bekliyorum diye. Biz onları geçen cuma almıştık. 1 haftayı geçti gelmediler.
Bugün anneme dayanamayıp arattım.
Mikserimi sipariş etmişler gelmiş. Ütümde üretime geçmiş. Ne demekse artık.
Robotumla elektrik süpürgesi bayide varmış zaten.
Önümüzdeki hafta gelecekmiş.
Hep beni bulur zaten böyle saçma sapan, eşi benzeri görülmemiş olaylar.
Üretime geçmiş ne demek yaaa, ne kadar saçma ufffffkötükedihüso

selamlar KK'nin en güzelleri a.s.

gunaydın kızlar
hevıncım h geldın tatlım nasılsın işyerın ve patronlarının ı olmasına cok sevındım eş ve iş secımı cok onemlı senıde cok ozledım

yine görüsemedik böcügüm saglik olsun pazartesi insallah :1hug: bende seni cok özledim balim insallah iyisindir moralin iyidir bitanem. haklisin böcügüm vallahi es ve is secimi cok cok önemli ikisindede turnayi gözünden vurdum galiba :roflol:

Hevincim çok sevindim tarih belli olunca daha mutlu oluyor insan galiba..

sagol bitanem a.s. dügün tarihi belliydi ama türkiyeye ne zaman gelcegim tarih belli degildi isyerinde tatiller yazilmisti benim dügün belli olmadan böyle kalmistim bende ama sagolsun bi is arkadasim feda etti kendi iznini bende dügünden bir hafta öncesine yazdirdim tatilimi bakalim bir hafta icinde neler yapabilecegiz yada yapamayacagiz kafamçokkarıştı

hevincim çok sevindm ikimizde rahatız desene..bende iş yerinden iş arkadaşlarımdan çok şükür..
sağol hevincim evet azz kaldı :asigim:bu arada senin adına çok sevindm canmm ne güzel biletinizi aldınız :1hug: topic gittikçe heyecanlanıyor kaydirigubbakcemile2
kızlar hepinizi öpüyorumm ben kaçıyorum,biraz alışveriş yapıcaz annemle,görüşürüz...a.s.

cok sükür tatlisim böcügümünde dedigi gibi is ve es secimi cok önemli biz basardik galiba :nazar:
ayy canimsin ya son günler daha zor geciyor dimi hic zaman gecmiyormu gibi hissediyorsun oysaki aylarca bekledin su bir kac günmü gecmicek dimi canim :asigim:
vallahi daha cok var diyoruz ama yavas yavas hareketleniyor topic, ee senin askerin geliyor, Roselin'im evleniyor :asigim:

Hayırlısı olsun böcüğüm boşver..Allah gönlüne göre versin inşallah..

Amin amin amin :Saruboceq:

merhaba kızlar....yemek yiyip gelecemcokacimcoook

Didem'im bugün ne vardi menüde cokacimcoook

Yaaa inanamıyorum çok sinirliyim şu anda.
Geçen gün demiştimya bekodan aldıklarımın gelmesini bekliyorum diye. Biz onları geçen cuma almıştık. 1 haftayı geçti gelmediler.
Bugün anneme dayanamayıp arattım.
Mikserimi sipariş etmişler gelmiş. Ütümde üretime geçmiş. Ne demekse artık.
Robotumla elektrik süpürgesi bayide varmış zaten.
Önümüzdeki hafta gelecekmiş.
Hep beni bulur zaten böyle saçma sapan, eşi benzeri görülmemiş olaylar.
Üretime geçmiş ne demek yaaa, ne kadar saçma ufffffkötükedihüso

kötükedihüso ah ah su magazalar yok mu insani cileden cikartirlar, bosver canim takma kafana Allah hayirli mutlu saglikli güzel günlerde kullanmani nasip etsin a.s.

yaaa hevini yine yakalayamadımmm:1no2:
kızlar hepinizin keyfi yerindedir inşallah....ben yarın çalışacam onun için erken yatmam gerekiyo...
hepinizi öpüyommmmkaydirigubbakcemile4

ben geldim ama kimse yok..bi denk gelemiyoruz,herkes tek tek grip çıkıyor...:(((
hevincim valla öyle zaman geçiyor gerçektende 155 gün nasıl geçicek dedim hep, öyle böyle 27 gün kaldı :)) zaman su gibi.. bi bakmışın diycez ki yarın hevin türkiyeye geliyorr.hihoyyyt

nehircim üzülme tatlım bende ek istemştm 6 tane yemek takımıma kadeh ve bardak toplam 12 tane olsun diye sipariş verdik,hala gelmedi,ya zatn şu an acelesi yok,ama insan yinede gelsin istyor,gelir canımcım eşyalarımz merak etme.

didemcim sen nasılsn canm,yarın çalışıyormuşsun,dinlen bakalım.a.s.

slm gızlar
hevınım bende busaate oolmazdım ama yenı ceyıslerımı ekledım artık hpınız bakarsınız

yaaa hevini yine yakalayamadımmm:1no2:
kızlar hepinizin keyfi yerindedir inşallah....ben yarın çalışacam onun için erken yatmam gerekiyo...
hepinizi öpüyommmmkaydirigubbakcemile4

bak ben geldim sen yoksun simdide canimcim uyuyorsundur ne güzel tatli rüyalar görüyorsundur simdi :1hug:
hayirli isler yarin icin didemim bende sabah caliscam yarinda nöbetciyiz ama öglen 1e kadar hihoyyyt
kocaman öptüm tatlim yarin kesin yakalariz birbirimizi :1hug:

ben geldim ama kimse yok..bi denk gelemiyoruz,herkes tek tek grip çıkıyor...:(((
hevincim valla öyle zaman geçiyor gerçektende 155 gün nasıl geçicek dedim hep, öyle böyle 27 gün kaldı :)) zaman su gibi.. bi bakmışın diycez ki yarın hevin türkiyeye geliyorr.hihoyyyt

vallahi ya haftaici daha cok sohbet ediliyor haftasonu sus pus oluyor burasi :çok üzgünüm: olsun kalplerimiz bir olsun o yeter dimi esram :1hug:
ah canim benim darisi bizim basimiza artik, bak askinda geliyor Allah'in izniyle simdi hazirliklara dahada cabuk baslarsiniz tatli telaslar baslicak bitanem hihoyyyt
ayy dur heycanlandim kiz :roflol: ama hemen gelmesin o gün önce annecigimle doya doya vakit gecireyim arkadaslarimla sevdiklerimle zaten askimla ömür boyu beraber olcaz Allah'in izniyle. inanirmisin hic annemin yaninda uyumazdim simdi can atiyorum onun koynuna girmek icin evlilik öncesi duygular bunlar herhalde senağlama

slm gızlar
hevınım bende busaate oolmazdım ama yenı ceyıslerımı ekledım artık hpınız bakarsınız

baktim böcügüm bakmazmiyim cokta begendim sana yazdigim gibi vallahi cok zevklisin eee kimin bitanesi dimi :1hug: güle güle kullan canim benim a.s.

günaydın kızlar..
bugün kimse yok sanırım burda yine :çok üzgünüm:
hevincim bende öyle anneme durup durup sarlıyorumm..yakın olucaz ama annem diyor ki yinede ayrı evlerde olucaz,aynı ev gibi hiç bir zaman olmaz artıkk:çok üzgünüm:
neyse hani kapatıyorduk bu konuları,üzülmek yokkk..:1hug:
bende şimdi aşkımın girmesini bekliorum msn başındayımm,hihoyyyt

ah canim benim kiyamam uyuyorsundur sen simdi :teselli: amin tatlim cümlemizin gönlüne göre olur insallah, seni cok iyi anliyorum aslinda pek kimseye belli etmesemde bende korkuyorum etrafimdaki evlilikleri görünce Allah'im naptim ben böyle diyorum bazen :a015: sonra askim geliyor aklima yine düzeliyorum, Allah hepimize mutlu saglikli huzurlu gecimli bir evlilik yasatir insallah, cok az kaldi senin canim sen galiba bide ailenden uzak olacaksin dimi yanlis hatirlamiyorsam :uhm: eger öyleyse insallah kendi evindede internetin olurda ugrarsin yine buralara bizi sensiz birakmazsin :teselli:

Hevincim benim biletleriniz hayırlı olsun tatlım.evet ben ailemden uzak olzam.bende istiyorum hemen internetim olsun evde inş.yoksa patlarım inan.zaten sevmediğim bi yere gidiyorum.sırf nişanlım için.ama inan çok korkuyorum

saol canımbenim....pek yoğun değilim ama sıkıldım yaa 4 olsa da çıksam aşkımı görsemm:asigim:
hava da süper zatennn

Didemcim bu belki ilgini çeker

OPAXGNQ58BECMLQAC58T2X02a.jpg

Iyi Pazarlar KK'nin en sirinleri :1hug:
Haftasonu nöbetciligimi bitirdim evdeyim simdi yemek yiyip banyo yapip gelcem insallah burda olursunuz sizde a.s.

günaydın kızlarrr hepinze iyi pazarlarrr....
hevin seni bekliyom gülümhihoyyyt

ayy yirim yirim seni kiz :1hug:

günaydın kızlar..
bugün kimse yok sanırım burda yine :çok üzgünüm:
hevincim bende öyle anneme durup durup sarlıyorumm..yakın olucaz ama annem diyor ki yinede ayrı evlerde olucaz,aynı ev gibi hiç bir zaman olmaz artıkk:çok üzgünüm:
neyse hani kapatıyorduk bu konuları,üzülmek yokkk..:1hug:
bende şimdi aşkımın girmesini bekliorum msn başındayımm,hihoyyyt

canim benim annenin ellerinden öp yerime gercekten cok zor bi durum bizler icin :çok üzgünüm: benim annem yapayalniz kalacak babacigim vefat etti ablamda trde yasiyor evli barkli, sirf annemi yalniz birakmamak icin buraya yakin bi ev ariyorum buldum aslinda bitane yürüyerek 2-3 dk sadece ama ev hic hosuma gitmiyor balkonsuz bide :çok üzgünüm: annemde anladi begenmedigimi tutma kizim dedi hem arabaniz var atlar gelirsiniz sirf bana yakin olmak icin o ev tutulmaz dedi ne yapcagimi sasirdim kiyamiyorum anneme ben :çok üzgünüm:
neyse evet kapatalim bu konulari daha cok zamanimiz var güzelce gecirelim ailelerimizle sevdiklerimizle beraber :nazar:

ee konustunmu askerinle canim? nasilmis sagligi huzuru yerindedir insallah seni cok özlemis mi safak sayiyormu oda? ay ne merakliyim dimi hihoyyyt ama huyum bu vallahi arkadaslarim mutlu olsun ben iki kat mutlu olurum onlarla a.s.

Hevincim benim biletleriniz hayırlı olsun tatlım.evet ben ailemden uzak olzam.bende istiyorum hemen internetim olsun evde inş.yoksa patlarım inan.zaten sevmediğim bi yere gidiyorum.sırf nişanlım için.ama inan çok korkuyorum

sagol bitanem a.s. kiyamam sana ya insallah nisanlinda anlayis gösterir ki eminim bundan ve eve internet baglatirsiniz yakindan olmasada kameradan falan annenlerle görüsürsün öyle hemen alisamazsin zaten bide istemedigin biyermis :çok üzgünüm: ama hic üzülme yaninda kocisin olcak insallah yeni arkadasliklar edinirsin hem bizler hep burda olucaz insallah seni yalniz birakmayiz gülüm a.s.

saol canımbenim....pek yoğun değilim ama sıkıldım yaa 4 olsa da çıksam aşkımı görsemm:asigim:
hava da süper zatennn

Didem'im az kaldi canimcim bir kac saat sonra askinla elele bu güzel havada gezeceksiniz :1hug:

Didemcim bu belki ilgini çeker

OPAXGNQ58BECMLQAC58T2X02a.jpg

aa tam Didem'e göre cok güzelmis vallahi cok begendim :asigim:

bir saat sonra gelcem yine sekerler bi karnimi doyurayim güzelcede banyomu yapayim sonra burdayim öpüldünüz :1hug:

Back
X