he ozmn alma cnm bak gosterdığım model guzeldır rengıde guzel
ozmn no vıtrın no tv sehpası gelsın genıs alan bıde yemek masanı acılır kapanır al
ben geldim hihoyyyt
gecmisi bi okuyayim umarim herkes iyidir a.s.
Herkese merhabalar !
Bendeniz de 2009 Sonbaharda evleneceklerdenim. 3 Ekim yani.
Ramazan'ın yaz sonunu gasp etmesi hiç hoş olmadı
Hevin bende seni özleidm canımcım kendine iyi bak görüşemesekde
hayrlı cumalar
RABBIM mutlu yuvalar kurmamızı nasıp etsın sağlıklı bebelerımızın olmasını nasıp etsın
aşk kapımızdan hıc ayrılmasın
iş olmayan iş aşı olmayana aş nasıp etsın :Saruboceq:
buarada kaldı şafak 21 :)))
ALLAH'IM bugünümüzün başını iyilik, ortasını kurtuluş,
sonunu ise başarı eyle!
Onu bizim için saadet, şehadet, tevbe,bağışlanma
ve iman ile sona erdir...
Ey Kapıları Açan ALLAH'IM
Bize Kapıların En Hayırlısını Aç
Ey Halden Hale Çeviren RABB'İM
Halimizi En Güzel Hale Çevir
Ey Kalpleri Döndüren ALLAH'IM
Kalplerimizi Dinin Ve Taatin Üzere Sabit Kıl
Müslüman Kardeşlerimize Zaferler Nasip Eyle
Zulmeden Kullarınıda Kaffar isminle Kahreyle...
Şu Mübarek Ayın ve Şu Mübarek Cuma Gününün Hürmetine
Dualarımızı Kabul Eyle ALLAH'IM...
Ümmeti Muhammedin Cuması Mübarek Olsun inşaALLAH...
Hayırlı Cumalar...
herkeslere kocaman günaydınlar güzel bayanlar...
bugün moralim çok bozuk
bende bugün çok yoğundum,aynı zamanda da yorgun ama şimdi aldığım bir haberle havalara uçtum:sm_cool:
aşkım yine mektup göndermişş ya annem aradı,ben yine tabi sevinçten ağladım ,ağlıycam,ben artık yollamaz,nasılsa askerlik bitti diyordum,çok büyük sürpriz oldu,şimdi saat 5 olsun da eve gitsem diye saat e bakıyrm sürekli...:asigim:
uyy napsam burda artık sız evlenceksınız bende gıdem nışanlanınca gelırım
gunaydın mirmirmirmir
nasıl uykum var anlatamam bugunde 6ya kadr calıscamyarın hıc kalkmadan yatcam yaa
istanbulda havalar nasıl.gülhane parkında ne var güzel yermi piknik yerimi.arkadaşın biri oraya gitcem demişde.hufffffff gezseydim bende nişanlımla ne güzel olurdu
ben bugün de yarında çalışacam
hoşgeldin canım
nasılsın?
hevın bırak geçmışı ya dırek baa gel sen:jeyyar:
netten sıparış eden yok mukı TÜRK fırmalardan CADIARZU
burdan alıp göturen cok kırılmaz bence
kare mı yuvarlak mı ıstıyorsun
kendıne dıkkat et cnm
benımkısı alıskanlıktan maynak bı bunyem var herseyı hatrlıyo her ctesı bu saatlerde guzellık uykum vardıda
cok aradim ama bulamadim netten siparis verip Türkiyeden yollayan firmalari böcügüm, bide ben tencere takimlarini falan hisar veya korkmazdan istiyorum kalitesi cok daha iyi onlarin nasil yapcam bilmiyorum.
Hadi ordan alip buraya getireyim dersemde yük sorunu cikiyor, belirli kilo sinirin var valizlerde kabul edilmezki onlar :çok üzgünüm:
Canim hem misafir hemde günlükleri kare istiyorum ben, kahvalti takimi falanda alcam burda yok öyle seyler :çok üzgünüm:
bellı yük var bılıyorum kişi bası deıl mı o aılenle gelmıyon mu her geldığınde bışey götrsen yaad akrabalardan gelenler getrse dıycem ama hıcbı akraba yapmazben yollayım nan
bızm TÜRKIYEye kurban olam koye gtcemız zmn adamlar aman cok yuk yasak dıolar hadı be abı dıoktmm tmm dıolarkaydirigubbakcemile3
benım tencere setımın celık olanı korkmaz teflon olanı hısar harıka secım sen gordun mu:dilcikar:benımkılerı
:roflol:
anacim ne güzellik uykusu daha, Allah nazarlardan korusun seni zaten cok güzelsin :1hug:
Kisi basi evet canim, ama aile dedigin bi annem bi ben :çok üzgünüm: bide dügüne kadar bidaha Türkiye'ye gelmicem ki, Ekim'de gelcem dügün olcak sonra geri döncez, zaten geri dönerkende bisürü yük gelcek altinlardi, yorgan nevresim vs, nasil olcak bilmiyorum, bide kiyafetlerde var, ee askimda zaten kendi esyalarini getirirse yük tam olcak.
En iyisi sende bizimle gel, bizede izin verirler ne dersin böcügüm hihoyyyt
Görmüstüm galiba canim, mavi kapakli olanlardi dimi yanlis hatirlamiyorsam?
Sernin esyalarin zaten harika güle güle kullan hepsini sevdigin insanla insallah, güzel yemekler pisi kocisine misafirlerine cokacimcoook bi bakmissin bizde misafir olarak geliriz olur mu olur
ha yazmayı unutmuşum benım yemek takımım ve dığer tabaklarım kare deıl yuvarlak kareyı pek sevmedım bulasık makınasında yıkanma zorluğu var ayrıca suplalarıma uygun yuvarlak olmalarıalkisalkisalkis
tabı senın zevkın keske her ıstedığını alabılsen
pekı ben alsam sana yollasam oda mı olmas nasıl yollanır bılmem amakafamçokkarıştı
he anladım zormuş ya kafamçokkarıştı
pekı bişi daha soram herseyınızı mobılyalarınız dahıl beyazesya falan senın ceyıs hepsını burdan alsanız tır tutsanız olmaz mı cok mu pahalı olur :tomato:
ayy alta resım koydum ama yanlış resım cıkmış bak hısarın bu setı harııka sarısını koymuşum benımkı mavı renk ama sarıda harıka :asigim:400 tl
cok zor hemde :çok üzgünüm:
öyle olmaz be canim cok pahaliya mal olur tıra vercegim parayi taksitlere yatiririm hem sag salim burda eve getirmis olurlar esyalari, hayirlisiyla su günleri bi atlatsakda evimizde otursak, valla dügün stresi falan hos güzelde insani yiyip bitiriyor vallahi cabucak gecsin su dönem daha ev tutulcak mobilyalar alincak beyaz esya perde hali vs hic bisey almadim daha ortada ev yok cünki bi tutabilseydim hemen baslicamda ama nerdee :çok üzgünüm:
mavisi cok daha güzel görmüstüm ben o takimi böcügüm, sarisida güzel ama mavi benim daha cok hosuma gitmisti zevkine hayranim vallahi :1hug:
yanı dıonkı kargo parası bı yemek takımı kadar aman kalsın ozmn:roflol:
off yaa ordada hıc guzel seyler yok kzın bırı tencere setı almış koymustu resmını beğenmedım söylemesı ayup ama söyledım:roflol: ustelık pahalıda
bu tencereden al hee benı kırma harıka cunkum
bende koca yok herbıseyı alıyom bı turkey dışı evlılık asla yapamam herhal kızlar dıo bende ceyıslerımı bırakıp gıdemem tır tutsun dıomkaydirigubbakcemile3
tek basına cok zor olcak cnm ya 5 ay kadar süren var azda kalmış ne zmn ev tutmayı düşünüyrsunuz nışanlınını beklıyceksın bıde annen napcak yalnızCADIARZU
mavısı daha guzel demı ben sımdık mavıyı aldım ya bu guzel geldı gözume ayy ne doymazım be ya:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?