2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

ben geldim hihoyyyt
gecmisi bi okuyayim umarim herkes iyidir a.s.

he ozmn alma cnm bak gosterdığım model guzeldır rengıde guzel
ozmn no vıtrın no tv sehpası gelsın genıs alan bıde yemek masanı acılır kapanır al

kaydirigubbakcemile3 no vitrin no tv sehpası gelsin geniş alan
sağol canım yardımların için

ben geldim hihoyyyt
gecmisi bi okuyayim umarim herkes iyidir a.s.

hoşgeldin canım
nasılsın?

hevın bırak geçmışı ya dırek baa gel sen:jeyyar:

pastacım ne dımek bı mobılya alırken cok kullanıslı al mesela o koyduğum yemek odası vıtrın ıç aydınlatmalı mağzadakı ışık sıstemı daha farklıydı sonra masası 8 kişlık ama 12 kişilık oluyo sonra aynı modelın yatak odası sürgulu kapı cok ger kaplamaz acma kapama derdı yok içi genıs bölumlerı var falan falan

Herkese merhabalar !
Bendeniz de 2009 Sonbaharda evleneceklerdenim. 3 Ekim yani.
Ramazan'ın yaz sonunu gasp etmesi hiç hoş olmadı

Hosgeldin aramiza arkadasim, herzaman bekleriz, ama son yazdigin cümleye anlam veremedim Ramazan ayini müslüman alemi olarak iple cekeriz hic hos olmamis canim söyledigin :çok üzgünüm:

Hevin bende seni özleidm canımcım kendine iyi bak görüşemesekde

Canimsin ya bak buralardayim bugün beklicem seni :1hug:

Amin böcügüm amin :Saruboceq:

buarada kaldı şafak 21 :)))

Esram simdi günler daha zor geciyor dimi cok az kaldi ya sunun surasinda bi kac gün sonra askinla bir ömür boyu yanyana olacaksiniz insallah :1hug:

Pastam yerim seni ya ne güzel bi dua yazmissin öyle amiiin canim :Saruboceq:

bugün moralim çok bozuk

Bugün nasilsin bitanem? Okudum olanlari, Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun, cok zor bi durum gercekten :çok üzgünüm:

Esram aglamak yok artik gülüm sakin ha simdi mutlu olma zamani geldi, mektuplari sakla tamammi ilerde cocuklarinizada okursunuz ne güzel bir ani olarak kalir

uyy napsam burda artık sız evlenceksınız bende gıdem nışanlanınca gelırım

Bunu bi daha duymamis olayim böcügüm :1no2:

gunaydın mirmirmirmir
nasıl uykum var anlatamam bugunde 6ya kadr calıscamyarın hıc kalkmadan yatcam yaa

Kiyamam bitanem ya insallah cabucak aksam olurda evine gider iyice bi dinlenirsin :1hug:

istanbulda havalar nasıl.gülhane parkında ne var güzel yermi piknik yerimi.arkadaşın biri oraya gitcem demişde.hufffffff gezseydim bende nişanlımla ne güzel olurdu

Gülhane cok güzel bi yer, eskiden konserler olurdu, ayy aklima geldi simdi seneler önce askimla Burak Kut konserine gitmistik arkadaslarla beraber, o zamanlar birlikte degildik tabi ama ben seviyordum onu, bana bi mickey mouse penyesi almisti nerden estiyse kücügüz ya o zamanlar :roflol: tasindiktan sonra o penyeyi kaybettim ya simdi aklima geldi gri biseydi cok tatliydi :1no2: Bebegim sarkisini söylerken Burak Kut ben habire askima bakiyordum ne günlerdi ya kim derdi ki yillar sonra evlencez diye :asigim:

ben bugün de yarında çalışacam

Allah kolaylik versin tatlim :Saruboceq:

hoşgeldin canım
nasılsın?

Hosbuldum canim sagol, iyiyim ama bugün biraz kederliyim cok özledim askimi :çok üzgünüm: dün telefonda konustuk sakalastik güldük eglendik bana takilmasi falan cok hosuma gidiyor ama telefonu kapattiktan sonra icimi hüzün boguyor, nolsaydi yani yaninda olsaydim simdi diyorum ah ahh senağlama

hevın bırak geçmışı ya dırek baa gel sen:jeyyar:

Oyy kurban olurum :1hug:
nasilsin böcügüm?

Dün is arkadasima dedim gel bi benden kan al, son günlerde cok uyuyorum ya hep uykum geliyor yorgun düsüyorum, megerse demirim düsmüs taa dibe kadar demir diye bisey yokmus vücudumda, hep üsümem yorgun olmam ondan kaynaklaniyormus, hap yazdim patronum bakalim insallah düzelir. :Saruboceq:

Bu arada canim cok sıkkın ya, yemek takimlari ariyorum istedigimi bulamiyorum bi türlü, Türkiye'de ne güzel modeller var desenli falan burda hep düz yada sacma sapan desenli, Türkiye'den alip getireyim diyorum herkes diyor buraya getirene kadar takiminy yarisi kirilir dökülür, napcam ya :çok üzgünüm:

netten sıparış eden yok mukı TÜRK fırmalardan CADIARZU
burdan alıp göturen cok kırılmaz bence
kare mı yuvarlak mı ıstıyorsun

kendıne dıkkat et cnm
benımkısı alıskanlıktan maynak bı bunyem var herseyı hatrlıyo her ctesı bu saatlerde guzellık uykum vardıda

netten sıparış eden yok mukı TÜRK fırmalardan CADIARZU
burdan alıp göturen cok kırılmaz bence
kare mı yuvarlak mı ıstıyorsun

cok aradim ama bulamadim netten siparis verip Türkiyeden yollayan firmalari böcügüm, bide ben tencere takimlarini falan hisar veya korkmazdan istiyorum kalitesi cok daha iyi onlarin nasil yapcam bilmiyorum.

Hadi ordan alip buraya getireyim dersemde yük sorunu cikiyor, belirli kilo sinirin var valizlerde kabul edilmezki onlar :çok üzgünüm:

Canim hem misafir hemde günlükleri kare istiyorum ben, kahvalti takimi falanda alcam burda yok öyle seyler :çok üzgünüm:

bellı yük var bılıyorum kişi bası deıl mı o aılenle gelmıyon mu her geldığınde bışey götrsen yaad akrabalardan gelenler getrse dıycem ama hıcbı akraba yapmaz ben yollayım nan
bızm TÜRKIYEye kurban olam koye gtcemız zmn adamlar aman cok yuk yasak dıolar hadı be abı dıoktmm tmm dıolarkaydirigubbakcemile3
benım tencere setımın celık olanı korkmaz teflon olanı hısar harıka secım sen gordun mu:dilcikar:benımkılerı

Kisi basi evet canim, ama aile dedigin bi annem bi ben :çok üzgünüm: bide dügüne kadar bidaha Türkiye'ye gelmicem ki, Ekim'de gelcem dügün olcak sonra geri döncez, zaten geri dönerkende bisürü yük gelcek altinlardi, yorgan nevresim vs, nasil olcak bilmiyorum, bide kiyafetlerde var, ee askimda zaten kendi esyalarini getirirse yük tam olcak.

En iyisi sende bizimle gel, bizede izin verirler ne dersin böcügüm hihoyyyt

Görmüstüm galiba canim, mavi kapakli olanlardi dimi yanlis hatirlamiyorsam?
Sernin esyalarin zaten harika güle güle kullan hepsini sevdigin insanla insallah, güzel yemekler pisi kocisine misafirlerine cokacimcoook bi bakmissin bizde misafir olarak geliriz olur mu olur

:roflol:
anacim ne güzellik uykusu daha, Allah nazarlardan korusun seni zaten cok güzelsin :1hug:

ha yazmayı unutmuşum benım yemek takımım ve dığer tabaklarım kare deıl yuvarlak kareyı pek sevmedım bulasık makınasında yıkanma zorluğu var ayrıca suplalarıma uygun yuvarlak olmalarıalkisalkisalkis
tabı senın zevkın keske her ıstedığını alabılsen
pekı ben alsam sana yollasam oda mı olmas nasıl yollanır bılmem amakafamçokkarıştı

he anladım zormuş ya kafamçokkarıştı
pekı bişi daha soram herseyınızı mobılyalarınız dahıl beyazesya falan senın ceyıs hepsını burdan alsanız tır tutsanız olmaz mı cok mu pahalı olur :tomato:
ayy alta resım koydum ama yanlış resım cıkmış bak hısarın bu setı harııka sarısını koymuşum benımkı mavı renk ama sarıda harıka :asigim:400 tl

Banada herkes öyle diyor, bulasik makinasinda yikama zorlugu yasarsin bide günlük olarak kare cok agir olur diyorlar, supla sorunuda var dedigin gibi karenin altina supla olmuyor veya hos gözükmüyor, ay ne bilim gülüm ya bisürü model var kafayi yemek üzereyim kafamçokkarıştı
sagol böcügüm düsünmen bile yeterli ama kargo sorunu var biliyorsun hadi ufak tefek seyler olsa neysede yemek takimi tencere vs büyük seyler bunlar, hem bunu söylemenle yollamis gibi oldun tatlim cok sagol :1hug: a.s.

cok güzel ya böcügüm :asigim:

cok zor hemde :çok üzgünüm:
öyle olmaz be canim cok pahaliya mal olur tıra vercegim parayi taksitlere yatiririm hem sag salim burda eve getirmis olurlar esyalari, hayirlisiyla su günleri bi atlatsakda evimizde otursak, valla dügün stresi falan hos güzelde insani yiyip bitiriyor vallahi cabucak gecsin su dönem daha ev tutulcak mobilyalar alincak beyaz esya perde hali vs hic bisey almadim daha ortada ev yok cünki bi tutabilseydim hemen baslicamda ama nerdee :çok üzgünüm:

mavisi cok daha güzel görmüstüm ben o takimi böcügüm, sarisida güzel ama mavi benim daha cok hosuma gitmisti zevkine hayranim vallahi :1hug:

yanı dıonkı kargo parası bı yemek takımı kadar aman kalsın ozmn:roflol:
off yaa ordada hıc guzel seyler yok kzın bırı tencere setı almış koymustu resmını beğenmedım söylemesı ayup ama söyledım:roflol: ustelık pahalıda
bu tencereden al hee benı kırma harıka cunkum

bende koca yok herbıseyı alıyom bı turkey dışı evlılık asla yapamam herhal kızlar dıo bende ceyıslerımı bırakıp gıdemem tır tutsun dıomkaydirigubbakcemile3
tek basına cok zor olcak cnm ya 5 ay kadar süren var azda kalmış ne zmn ev tutmayı düşünüyrsunuz nışanlınını beklıyceksın bıde annen napcak yalnızCADIARZU

mavısı daha guzel demı ben sımdık mavıyı aldım ya bu guzel geldı gözume ayy ne doymazım be ya:mymeka:

anam seni kircagima kafami kirarim klava:

ya kaliteli seyler var olmasina var da hem cok pahali hemde hosuma gitmiyor böcügüm bak annem tencere setini aldi burdan yaklasik 150 euroya senelerdir kullaniyor cok iyi ama hosuma gitmiyor var mi türk mallari gibisi ya

ama herseyinde tam iste böcügüm bir iki kücük eksiklerin disinda öyle degilmi? kiz bütün kocalar sana kurban olsun ya bulmuslar senin gibisini öpsünde baslarina koysunlar valla bi enistemiz olsun hele biz biliriz ona diceklerimizi senin degerini bilmeyen biri olursa vay haline o herifin klava:
Allah herseyin hayirlisini versin canim, ömür boyu mutlu olacagin biriyle evlenirsin insallah :Saruboceq:

Turkey dısı diyorsan ben burdayim ha gel buraya :roflol:

Evi bulur bulmaz tutcam canim, ama yok olanda 4 odali oda cok büyük bize ve cok pahali. Annem bizimle oturmayi istemiyor, gencsiniz yeni evlisiniz olmaz diyor, komsularimiz sagolsun cok iyiler hic yalniz birakmazlar annemi biliyorum, hani nikah icin 1 hafta istanbula gelmistim ya subatta sabah aksam annemin yanindaydi komsular Allah hepsinden razi olsun cok iyiler cok sükür :Saruboceq:
Eee bizim oturdugumuz evin karsisinda bitane var üc odali, ev sahibide türk taniyorumda ama kadin cok naz yapiyor 2 ay oldu hala cevap vermedi düsünmemiz lazim falan filan oglumu evlendircem belki diyor en sonunda patladim dedim evin senin olsun cok merakliydim sanki anneme yakin diye istemistim dedim ama tutulcak bi evde degil hani balkonu yok bahcesi yok banyosu ufacik dedim kadin sok oldu ama ee hmm dedi dedim sen oglunu evlendir iste hayirlisi olur insallah dedim kadin nasil utandi ama olurmu yani insan bi cevap verir öyle degilmi bekletiyor öyle beni :dilcikar:

Benim patronda sagolsun ilan astirdi bizim hastalarin bekleme odasina iste ev ariyorum diye, hemen bulunur böyle diyor hastalarimizin cogu zengin ev sahipleri ya taniyoruzda, bakalim insallah tutarim en kisa zamandada mobilyalara baslarim :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…