2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

150 euro 300tl mı yapıyy -tatlicadiarzu-
ya bazen ınsan dıo pahalı olsun ama hoş olsun yanı ben derım bekarım manıtam bıle yok ama senın sayılı guunun var hem hoş hemde ucuz seylerı bulman gerekıyo bıde yalnızsın:teselli:
TÜRKIYEde gelırsen nere gelceksın ıst a gelcek msın benı gör heŞeniz
benım semtım cok ucuz harıka seyler var yardımcı olurum bıde arcelıkte mudur var tanıdık
:jeyyar:

ALLAH çirkın şansı versın:roflol: yok yok ıste gercı ben bu aralar hıc ılgılenmıyom adam gıbı adam olmadıkca benı oyalayıp öle cafelerde gezcek ınsan cok ama ıstemem :1closedeyes:
annen cok anlayışlı cnm Şeniz öperım onu yenı evlenınce olmasada sonra yanına alabılırsın hem sana yardımcı olur hemde beben olursa bakar
bence orda cok pahalıysa evler 4 oda cok 3 normal ev buyukse 2de yeterınş bulursun cnm benım ınş
gelınlık işi noldu ordan mı alcaksınız kınada ne gyceksın nerde olcak

evet 300 tl civari a.s
aynen öyle böcügüm bak mesela mutfak aletlerimi alana kadar kac siteye baktim aynisini nerde daha ucuza bulabilirim diye, eskiden olsaydi ilk gördügüm sitede siparis verirdim ama simdi düsünmem gerek o kadar sey var ki kira ödicem, taksitler ödencek, ee bogazda var, benimki gelip is bulana kadar bu zorluklari cekicez is buldugu an rahatlicaz insallah a.s
Istanbul'da dügünüm olcak zaten böcügüm Eyüp'e gelcem ben kaynanamlar orda oturuyorlar, sen nerdeydin tam? cok isterim vallahi bulusmayi yapariz biseyler canim ayni sehirde olcupta görüsmemezlik olmaz :lepi:

ben sımdık bol keseden attım 3bın takst yaptım 1 gunde sonra krıs cıktı kendı cıkmadan ortaya adı cıktı adıbatasıca:mymeka: 5 ayda ancak 1900 tl düştu sımdıye kalmazdı hıc alamıok maasları duzgun bunada şükür dıyom

eyüp bılıyom bende esenlerde otogar var nışanlın bılır buyuk ıst otogarı bızm burda:dilcikar:
bı kapalı caddemız var her marka var ucuzda cunku burda maaslar dusuk baska semt öle deıl ıst da semten semte değişıyo herseyın fıyatı
gelırsen görusuruk cnm kesınlıkle sen gelmzsende ben gelırım düğünede gelrım belkı koca bulurm dıe:roflol: ayakkabına benım adımı yaz kursun kalemle kucuk yazkı hemen sılınısınalkisalkisalkis

Amin :roflol:
Öyle cafelerde gezmek tozmak olmaz böcügüm, ciddi olmasi lazim ciddi olmayanla olmaz bak, gerci sen hepimizden iyi biliyorsun öyle eglence amacli iliskiye baslicagina asla inanmam zaten canim a.s
Allah'im böcügümünde basini baglayalim lütfen bak hepimiz onun icin dua ediyoruz sende en hayirlisini ver onun icin rabbim :Saruboceq:

Bizde öyle düsündük zaten canim, ilerde kesinlikle yanima alcam, gerci simdide askim geldikten sonra yalniz birakmam annemi ben yemeklerimizi beraber yicez zaten bütün gün calisiyoruz aksamada beraber oluruz sadece yatmak icin annemi eve birakiriz sonra o istemez asla bizimle kalmayi kiyamam ona ya rahatsiz etmim sizi diyor bitanem benim :çok üzgünüm:
2 - 2 bucuk oda istiyorum bende, hayirlisi artik böcügüm.
Yok canim gelinlik, kinalik hepsini Istanbul'da alcaz, ben simdi netten bakiyorum ara ara begendigim modelleri toplayip en güzelini secip onu alcaz, zaten türkiyeye geldikten 1 hafta sonra dügün olcak, bohcalar yapilcak hazirliklar falan derken kina günü gelmis olcak, bende askima dedim siz ben gelmeden davetiyeleri falan yaptirin zaten zevkimi biliyorlar mekanlari ayarlayin gelinlik kinalik geldigim günü gider aliriz diger seyleride halleder herseyi yapariz Allahin izniyle diyoruz, insallah bi aksilik olmadan hallolur. Bir hafta icerisinde gelin olan bi ben olcam galiba sırnaşık şey

:çok üzgünüm: Allah tez zamanda kurtarsin borc icinde olanlari canim senide insallah, ama düsünsene evlendiginde hic borcun olmayacak Allah'in izniyle ne rahat olcaksin o zaman, bu yüzden bi yandanda iyi yapmissin simdiden alip taksitleri yatirmakla. Maaslarinizida zamaninda aldiginiz gün hersey dahada kolaylasir insallah, Allah yardimcin olsun böcügüm :1hug:

bilir böcügüm ben ona söylerim getirir beni senin yanina ay ne güzel olur, kinaya dügüne kesinlikle beklerim anneni falanda getirirsin hihoyyyt süper olur vallahi kaydirigubbakcemile2
ayakkabimin altina ilk seni yazcam böcügüm söz a.s

ınş cnm herkese iş aş versın rabbım:Saruboceq:
sen gelınlık resmını yoluycan burda dıkcekler ozmn ıyı -pekı ölculer nolcak bak benım tanıdığım ucuz hoş gelınlık yapan ablada var komsumuz:jeyyar: ayy benımde tanımadığım yokkaydirigubbakcemile3
ben gelırım tabıkı allahım ınş sağlığımda sorun olmadıkca gelırım cnm
annem gelems cunku annem babam niğdede yasıyo ben abımle yengemle yasıyom

Napiyosunuz hevinim gelmiş canım benim senin iş de zor Allah yardımcın olur inşallah

zaten öle cafe cafe gezdırende senınle eğlenmek ıcn vardırşakkıdı benım sozlumde cok ıyıdı ama sonra nazar mı değdı bılmıyom noldu anlamadım neyse hayrlısını versın
sız okadr edıysınız bı koca bulam once buraya konu acıp tanıstrcam sızı kaydirigubbakcemile3
pekı bı sorum daha var sen acık mısn yanı gelınlığı nasıl ıstıyon straplez mı kapalı mı nasıl bısı ben kayık yakaları cok sevyom mesela

h geldın cnm
bende hevıne gostermek ıcn gelınlık modelı vardı cok sevdım onu gostercektım kız kaldrmış
perle vardıya onun gelınlığı cok hoştu

Amin canim :Saruboceq:
yok böcügüm ben burda netten begencem askima kaynanamlara falan göstercem ablama herkese iste ne derlerse ona göre gidip istanbulda o magazadan alcam, diktirmicem ben hazir alcam ölcüler sorunu olcak, sonra kendimi iyi bilirim ben gelinlik hazir olduktan sonra kesin bi kusur bulcam moralim bozulcak bu yüzden hazir alcam
valla masallah böcügüm ee sevilmicek gibi degilsin tabiki herkesi tanicaksin canimcim :1hug:
aa onu bilmiyordum böcügüm, ben annenlerle berabersin diye düsünüyordum, sende bir nevi gurbet yasiyorsun desene annen babandan ayri ne zaman gitceksin yanlarina canim?

Napiyosunuz hevinim gelmiş canım benim senin iş de zor Allah yardımcın olur inşallah

Hosgeldin Roselin'im :1hug:
Amin canim cümlemizin insallah, Allah yardimcimiz olsun :Saruboceq:
Nasilsin günler nasil geciyor tatlim? Moralin düzeldimi biraz?

Allah herzaman herseyin herkesin hayirlisini karsina cikarsin böcügüm, kaderinde bunuda yasamak varmis canim :çok üzgünüm:
tabiki bizden isticek eniste seni öyle kolay kolay böcügümüze talip olmak :lepi:
yok kapali degilim ben tatlim, kayik yakalar cok hos duruyor bende cok begeniyorum a.s bak benim favorilerde iki üc tane var dur gösterim size bakalim begencekmisiniz

h geldın cnm
bende hevıne gostermek ıcn gelınlık modelı vardı cok sevdım onu gostercektım kız kaldrmış
perle vardıya onun gelınlığı cok hoştu

hmm bende hatirlamiyorum vallahi görmüsde olabilirim görmemiste olabilirim Roselin'im gibi bendede balik hafizasi mevcutta az biraz :roflol:

kizlar hemen gelcem 5 dk müsade hem bi iki gelinlik modelleride eklicem birazdan bekleyin beni anacim :1hug:

Günler telaşlı geçiyor hevincim.maddi yönden telaşlı yani :çok üzgünüm: ne mobilya ne ev ne perde ne halı ortada daha heç bişey yok

boşver şindi beni hadi sen modelleri koy beğendiklerini bakalım

Tamam bekliyom ben anacım ama böcüğün gitme saati yaklaştı

bakın önce yazımda sonra nerde kaldın demen
6da cıkcam heran patron gelır yerıme oturabılır ancak ptesı okurum yazdıklarınızı

roselın asık mısın nan bak bıraz anlatım belkı ıkınızde hatrlarsınız
böle ılk resım merdıven gıbı bı yerdeydı yuksek az sonra gelınlık krık beyaz perle sarısındı etek kısmı katkatı sonra yaka kısmı kayıktı sonra üşümüş ustune beyaz bısey vermıslerdı hatrlayın nan artık göbem çatladı:roflol:

üzülme nan benıde üzme düzelır elbet ama senınkılerde cok umursamaz :mymeka: yanı nışanlına söle zmn yaklastı de
ev tutunca mobılya ve perdeyı alırsınız cnm beyaz esya zaten aldın sıkma canını:teselli:

haıd beklıyok resımlerı delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…