2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

pastacım hoşgeldınŞeniz

bende şimdi çiğköfte yıyorum dıdemcım yemek nıyetıne ayy ıkı gunden berı cnm cıgkofte ıstıo bızım oralarda yıyemıorum saglıksız dıe ben guvenemem öle heryere sımdı çiğköftem e söledım geldı durumum ohh mıss gıbı valla yemeyenlere tavsıye edılırsırnaşık şey

ooh iyi yapmışsın
afiyet şeker olsun bacımmmŞeniz

oohhh yarasın :))))sırnaşık şey

cnm ya gercekten cok guzel yapmıslar helal olsun..

sen naptın ne yedın cnm?sanada afıyet olsun..

cicim ben yemekhanede takılıyom malum ay sonu para yok:roflol:
köfte makarna yedim çok şükür doydum yine sonuçtaa.s

offf geldım
nohut pılav cacuk yedım :1closedeyes:
sarımsaklı cacıka bayılıyom ya evde sureklı yapım ıcım sarımsak kadr vıtamınlı bişi görmedım ama işte olmuyoo:delphin: bıde hıyarları kup kup kesım

kızlar geçimiş okudum bende..
hevincimin gönderdiği gelinliklere baktım bende 3.ünün üst kısmını çok beğendim,ben herhalde hazır alıcam ya,içime sinen bişey olurda hiçç diktirmekle uğraşmadan alırım inşş..
pastacım sende h.geldin teşekkür edrim..bu arada bende tv ünitesi düünyrdum bir ara ama şimdi vageçtim,çünkü sadece görüntü var,ve bence çok yer kaplıyor,daha küçük konsollar var ve ben ayna istiyorum,hani böyle ayrı,ayna evi büyük gösteriyor çünkü..şimdi benm beğendiğmi gösteririm,sizden de fikir alıyımm,ama çok yüksek ihtimalle karar değiştrmssm tv ünitesi almıycamm.bu arada oturma odamada karar verdim,köşe takımı alıcam..çok güzel bi köşe takımı beğendim..

saol mınılya

ben olsam eğer odam buyuk ıse tv unıtesı düşünüyorum ama yemek odasının tv sehpasını almazdım vıtrını ıle cunku benım beğendığım tv unıtesı cok guzel bana gore yanındada kucuk bı vıtrın bölumu var daha once resmını koymustum

zevk meselesı lady cım kımısı gereksız buluo kımısıde cok begenıo ben valla tv unıtesını cok begenıorum yemek masası konsol gereksız aslında onu almayıp tv unıtesı almak daha mantıklı gelıo bana bıde ufak vıtrın alıcam veya tv unıtesının vıtrını olcak öle dusunuyorum ben aslında vıtrınde gereksız ama annem olmazsa olmaz dıoo kıramadım ufak bı vıtrın alıcam sonra belkı şutlarım vıtrını :)))
ne zekıyım dımı bıde aptal gıbı bardak ve gondol takımı aldım onuda satıcaz aşkımla isteyene verebılırım bu fıyata kımse bulamaz 46 parça boncuklu kırmızı bardak takımı 180 tl :)))))
aşkım paşabahcede calıstıgı ıcın bı fırmaya verıcek o fıyata aslında bı 6 tane gondolu 150 den asagı alınmaz ama ben bu fıyata verıorum o para ya daha şık bişeyler alıcam oturma odasına ayrıcana düz şarap bardakları düz çay bardakları alıcam vıtrıne sıgacak sekılde onlarıda cumartesı bıze gelen arkım taşlıcak bana :)))) saolsun..
elınden her şey gelıoo yaa bana boncuklu tepsı örtusu yapmıs çok şık :))heee unutmadan kızlarrr aşkım suan sey satıo pıknık seti satıo plastık kutusunda kutuyu olusturan ıkı ayrı plastık salata tabagı var 6 su bardagı 6 tabak tuzluk çatal bıcak kasık var sanırım o kadar resmını eklıcem yakın zamanda almak ısteyenlere fıyat bıldırırım sona cunku askıma sormam lazım fıyatını:)))

Son düzenleme:
hmm anladım canm ben almadım vitrin takımı,sadece işte 12 kişilik su takımı,ksdehi,viski,çay bardağı takımı aldım,bende vitrin istemiyorum zaten ama işte konsolun üstüne,konsoldan ayrı yuvarlak bi ayna koymak istiorum,konsolun altıda bir sürü eşyamı alır diye düşünyrm.yoksa bende tv ünitelerini beğniyorum ama bişey içi bişey almıyor diye istemiyorum..
böcüğüm bu arada ben baktım gösterdeğin üniteye bak onu beğendm altında çekmeceleri falan var,hangi marka bu canmm

149.jpg

lady bak bu benım beğendığım bunu alırsam vıtrın ve tv sehpasını cıkcam yemek odasında zaten bu 950 tl onlarda 300 tl eder herhal okadr ındırımlı alırımALDORA ınş 1 2 yıl için nışan olursa bunun dore modelını ıstıyorum daha acık renk ama sevdıceğım bu rengı beğenırse onları bu renk yaptrcam cunku bu renkte guzel

hmm anladım canm ben almadım vitrin takımı,sadece işte 12 kişilik su takımı,ksdehi,viski,çay bardağı takımı aldım,bende vitrin istemiyorum zaten ama işte konsolun üstüne,konsoldan ayrı yuvarlak bi ayna koymak istiorum,konsolun altıda bir sürü eşyamı alır diye düşünyrm.yoksa bende tv ünitelerini beğniyorum ama bişey içi bişey almıyor diye istemiyorum..
böcüğüm bu arada ben baktım gösterdeğin üniteye bak onu beğendm altında çekmeceleri falan var,hangi marka bu canmm

cnm anladım sen sadece dıger bardakları almıssın su takımı almamıssın sanırım ben hepsı tastakım almıstım ama begenmıorum suan cunku bardak takımı da alsam hepsı vıtrıne sıgmaz dolayısıyla yer kaplıcak o yzuden ıstemıorum ben 12 şarap bardagı 12 çay bardagı alıp taşlıcam onları hem mısafıre kullanıcam hemde vıtrınımde durcak en alt vıtrınımede yemek takımlarımı yerlestırcem yanı dolayısıyla dıgerlerı gereksız

ben vıtrını öle seylerle asla doldurmam herhal bardak canakla sevmıyom cunku
kendı gunluk kullanmam ıcn bı takım alcam cok sade bişi yoksa gondol yada bardak takımı sevmıyom

pastacım hoşgeldin canım yemekteydim şimdi gördümcokacimcoook
keyifler nasıl bakalım:1hug:

pastacım hoşgeldınŞeniz

bende şimdi çiğköfte yıyorum dıdemcım yemek nıyetıne ayy ıkı gunden berı cnm cıgkofte ıstıo bızım oralarda yıyemıorum saglıksız dıe ben guvenemem öle heryere sımdı çiğköftem e söledım geldı durumum ohh mıss gıbı valla yemeyenlere tavsıye edılırsırnaşık şey

afiyet olsun kızlar.
bugün bizim yemektede bulgur pilavı, fırında kuzu(hiç sevmem) çorba yoğurt bide elma vardı cokacimcoook

kızlar geçimiş okudum bende..
hevincimin gönderdiği gelinliklere baktım bende 3.ünün üst kısmını çok beğendim,ben herhalde hazır alıcam ya,içime sinen bişey olurda hiçç diktirmekle uğraşmadan alırım inşş..
pastacım sende h.geldin teşekkür edrim..bu arada bende tv ünitesi düünyrdum bir ara ama şimdi vageçtim,çünkü sadece görüntü var,ve bence çok yer kaplıyor,daha küçük konsollar var ve ben ayna istiyorum,hani böyle ayrı,ayna evi büyük gösteriyor çünkü..şimdi benm beğendiğmi gösteririm,sizden de fikir alıyımm,ama çok yüksek ihtimalle karar değiştrmssm tv ünitesi almıycamm.bu arada oturma odamada karar verdim,köşe takımı alıcam..çok güzel bi köşe takımı beğendim..

canım çok güzel köşe takımları buldum. hem bir tanıdığımız marangoz çok güzel şeyler üretiyor. ben bir kaç modelin karışımı birşey gösterdim eklemeler çıkarmalar yaptım. uygun bir fiyata yapabilecğeini söyledi. istediğim ölçülerde olacak. içinde vitrinide olacak.
yerden tasarruf etmeye çalışıyorum evde yakalmacılık oynamaya yerimiz olsun kaydirigubbakcemile3

149.jpg

lady bak bu benım beğendığım bunu alırsam vıtrın ve tv sehpasını cıkcam yemek odasında zaten bu 950 tl onlarda 300 tl eder herhal okadr ındırımlı alırımALDORA ınş 1 2 yıl için nışan olursa bunun dore modelını ıstıyorum daha acık renk ama sevdıceğım bu rengı beğenırse onları bu renk yaptrcam cunku bu renkte guzel

bu model gerçekten güzel bende beğendim

yaaa hadi saat 6 olsun daaa işten çıkayım aşkımla buluşayımmmm
yıldönümü romantizmi yapalımmmmhihoyyyt
çok da yağmur yağıyo ama taş da yağsa sorun değil o varken:asigim::nazar:

yaaa hadi saat 6 olsun daaa işten çıkayım aşkımla buluşayımmmm
yıldönümü romantizmi yapalımmmmhihoyyyt
çok da yağmur yağıyo ama taş da yağsa sorun değil o varken:asigim::nazar:

kaydirigubbakcemile3 az kaldı canım 6 yaa
bi bakmışsın aşkınla buluşmuşsun
Allah bozmasın . topiklerde geziyorum evleniyorlar yavaş yavaş. ahh biz ne zaman o günlere gelecez

Allah bozmasın . topiklerde geziyorum evleniyorlar yavaş yavaş. ahh biz ne zaman o günlere gelecez

canım bana zaman nedense çok çabuk geçiyo...:roflol: çok ilginç ama bende zaman sıkıntısı yok...inşallah ilerde de böyle sakin olurumkaydirigubbakcemile2

ahh ahhh bende kendıme o soruyu soruorum bız ne zaman dıorum sonbahar topıgı olarak yavas yavas dökulecezzzsırnaşık şey

ohh mılletın aşkı var buluşuyoo benım oda yok:delphin: nede olsa ben sıze gızlı bı suprus etcem:jeyyar:

canım bana zaman nedense çok çabuk geçiyo...:roflol: çok ilginç ama bende zaman sıkıntısı yok...inşallah ilerde de böyle sakin olurumkaydirigubbakcemile2

cnm gercektende zmaan cabuk gecıor farkında deılız ama öle bak benım takvımımı hatırlıosun 8 aylardaydı en son 7 ay 5 gun kala nehırcım sey demıstı sen ne zmaan 7 aya dustun felan sımdı 5 ay 13 gun kalmıs aslında zamanı cok takmamak lazım önceden ooo cok var dıodum takıodum kafama ama suan cok sukur zamanın gectıgını anlıorum ve 5 ay ne kı dıyebılıorum dedım gıbı mayısta gelınce hıcccc bısıyı takmıcam yavas yavas hazırlıklara baslıcaz cunku:asigim:

Back
X