2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

Senin gelinlikçi benim heç aklımdan uçmuç getmiş yaw.istda manyak oldum aklımda ne kaldıki o kalsın.dur bakalım gelinlikçi 1200 e verecek gelinliği öyle anlaştılardı.duvağı kesesi eldiveni içinde olacak.aman inşallah bi tufaya gelmek.ben nikaha bi hafta kala gidecem ista.eğer bi kelek olursa walla sinirlerim zıplar.o bihaftada ev döşenecek , eksikler alınacak damatlık alınacak üüüüüüüü.oyyyy şimdiden başım döndü.zaten üzülüyom ailemden memleketimden ayrılacam da oralara gelecem diye

Resmi varmi senin gelinligin Roselinim? merak ettim valla :utangac: 1200'de iyiymis aslinda hem herseyi icinde iyi baglamissiniz fiyati vallahi alkisalkisalkis
anam valla seni cok cok iyi anliyorum bizdede bi hafta icinde onlar olcak gerci ben evi falan tutup dösicem öncedende gelinlik damatlik kinalik bohcalar mekanlar icecek yiyecek orkestra herseyi bi hafta icinde alcaz halletcez eyvah ki ne eyvah -tatlicadiarzu-
sen evli oldugunda bu dertlerden kurtuldugunda bizde daha yeni baslicak artik senden tüyolar alirim vallahi kaydirigubbakcemile2
ah canim benim üzülme nolur sevdiginle beraber olcaksin hem annenlere ziyarete gidersiniz onlarda gelirler cok acmazsiniz arayi gurbete gelin gitmekde cok zor vallahi :çok üzgünüm:

düsünüyorumda askimda gurbete damat gelcek, gurbet damadi :roflol: erkeklerde zorluk cekermi böyle kizlar gibi aileden uzak kalmak falan üzülürlermi :uhm:

ben bugun gıdem bı bakem bugn olmazsa yarın foto makınamla bakam olan gelınlıklerı cekem fıyatlarına yazam buraya koyam barı :delphin:

ben bugun gıdem bı bakem bugn olmazsa yarın foto makınamla bakam olan gelınlıklerı cekem fıyatlarına yazam buraya koyam barı :delphin:

Ama önce iyice bi dinlen böcügüm, cok yoruluyorsun uykusuz kaliyorsun biz bekleriz daha zaman var nede olsa sen yeterki iyi ol Şeniz

Resmi varmi senin gelinligin Roselinim? merak ettim valla :utangac: 1200'de iyiymis aslinda hem herseyi icinde iyi baglamissiniz fiyati vallahi alkisalkisalkis
anam valla seni cok cok iyi anliyorum bizdede bi hafta icinde onlar olcak gerci ben evi falan tutup dösicem öncedende gelinlik damatlik kinalik bohcalar mekanlar icecek yiyecek orkestra herseyi bi hafta icinde alcaz halletcez eyvah ki ne eyvah -tatlicadiarzu-
sen evli oldugunda bu dertlerden kurtuldugunda bizde daha yeni baslicak artik senden tüyolar alirim vallahi kaydirigubbakcemile2
ah canim benim üzülme nolur sevdiginle beraber olcaksin hem annenlere ziyarete gidersiniz onlarda gelirler cok acmazsiniz arayi gurbete gelin gitmekde cok zor vallahi :çok üzgünüm:

düsünüyorumda askimda gurbete damat gelcek, gurbet damadi :roflol: erkeklerde zorluk cekermi böyle kizlar gibi aileden uzak kalmak falan üzülürlermi :uhm:

Bende çok istiyorum arada bi gelinliği görim ama malesef resmi yok.anlatamamda.üstü kolay sırf pul boncuk vs.straplez.altıda şöyle kabarık bişey.öffff ancak resimle anlarsınız yani.heç anlatamadımEvet gurbete gitmek çok zor.damat o kadar etkilenmez ama kız çok etkilenir.of of.bazen diyom kısa yoldan gidem öbür tarafa hem kurtulurum üzülmekten hemde anca çekerim cezamı mahşere kadar

Evetttt çok güzel fikir amma niye daha evvel düşünemedik bunu ya puffff

zor iş zor evlenmek cok zor valla abımler ablamlar cok şanslılar askerden geldıler daha 22 yasları evlencem dedıler ne calıstılar para bırıktrdıler nede dert cektıler onları evlendırırken malı mulku sattık sankı kıymet bılceklermış gıbı
sımdık sıra bana geldı herkes kenara cekıldı:delphin:

roselın sana burdan bı uçarım gorun sen ölmek öle kolay mı be ne acılar bekler bızım hem yaşamanın ayrı bı guzellığı var
beleşten gelen mutluluğun acı cekmeden kazanılarn emeğın ne önemı var
kötu seyler olmasa ınsan ıyı seylerın kıymetını bılmez
şükret halıne benıde sınır etme hee gıderım ellam

Tamam nan abowwww korktum tamam sustum.demem bidaha töbe.napem çok zor geliyo memleketen ayrılmak ailemden.zati kimseleri yok.amaaaaan.bende gidiyom aha hadi kendinize eyi bakın.hevincim böcüğüm hoşçakalın.öptüm sizi.byyyyy

Bende çok istiyorum arada bi gelinliği görim ama malesef resmi yok.anlatamamda.üstü kolay sırf pul boncuk vs.straplez.altıda şöyle kabarık bişey.öffff ancak resimle anlarsınız yani.heç anlatamadımEvet gurbete gitmek çok zor.damat o kadar etkilenmez ama kız çok etkilenir.of of.bazen diyom kısa yoldan gidem öbür tarafa hem kurtulurum üzülmekten hemde anca çekerim cezamı mahşere kadar

Resmini göremesekde eminimki cok güzel bir secim yapmissindir canim cok cok güzel bir gelin olacaksin insallah herkes hayran kalcak :1hug:

canim o nasil söz öyle kisa yoldan öbür tarafa gitmek, sakin bidaha böyle bi sey diyipde hem kendini hem aileni hemde bizleri üzme :çok üzgünüm: ben inaniyorum hersey cok güzel olacak bir kac ay sonra güleceksin bu günleri düsününce, cok mutlu olcaksin Allah'in izniyle bitanecim :1hug:

zor iş zor evlenmek cok zor valla abımler ablamlar cok şanslılar askerden geldıler daha 22 yasları evlencem dedıler ne calıstılar para bırıktrdıler nede dert cektıler onları evlendırırken malı mulku sattık sankı kıymet bılceklermış gıbı
sımdık sıra bana geldı herkes kenara cekıldı:delphin:

inanmiyorum ya :çok üzgünüm: ama olur mu hic böcügüm en kücükleri en degerlileri sensin hepsi bir olmalari lazim seni evlendirmeleri lazim, belki bu kriz yüzünden öyle yapiyorlardir malum bu krizde evlenmek cok zor, insan kardesinin mürvetini görmek icin pacalari sivamaz mi ya eminim ki para olsa imkan olsa o zaman herseyin en güzelini yapacaklar sana böcügüm sakin kötü düsünme olurmu :teselli:

uyy 6da cıktı herkes ben hala cıkcam yahu:delphin:

bak iste seni ne cok seviyoruz görüyosun dimi birakamiyoruz seni :1hug:

yok cnm ne krısı
ben sözlendım nışana 1 ay kala herseye ben para harcadım nışanı kız yapar bızde cafe tuttum nışanlık falan derken kımse bana sormadı neyse boşver allah buyuktur yeterkı sağlıklı olamda onların elıne kalmayım yüzlerınede dıom zatı
rabbım sağ elı sol ele muhtac etmesın amın
ben cıkıyom kızlar :(ı tatıller

roselın sana burdan bı uçarım gorun sen ölmek öle kolay mı be ne acılar bekler bızım hem yaşamanın ayrı bı guzellığı var
beleşten gelen mutluluğun acı cekmeden kazanılarn emeğın ne önemı var
kötu seyler olmasa ınsan ıyı seylerın kıymetını bılmez

şükret halıne benıde sınır etme hee gıderım ellam

Iste budur bee yürü be böcügüm kim tutar seni alkisalkisalkis
heleki o kalin isaretledigim cümlen var ya cok cok cok dogru a.s

Tamam nan abowwww korktum tamam sustum.demem bidaha töbe.napem çok zor geliyo memleketen ayrılmak ailemden.zati kimseleri yok.amaaaaan.bende gidiyom aha hadi kendinize eyi bakın.hevincim böcüğüm hoşçakalın.öptüm sizi.byyyyy

:roflol:
biz seni cok iyi anliyoruz canimcim ama sende üzme bizi böyle seyler deme tamammi :çok üzgünüm: bak sonra böcükle hevin dedi dersin cok mutlu olcaksin vallahi bak Şeniz
görüsürüz canimcim cok iyi bak kendine kocaman öpüldün Şeniz

yok cnm ne krısı
ben sözlendım nışana 1 ay kala herseye ben para harcadım nışanı kız yapar bızde cafe tuttum nışanlık falan derken kımse bana sormadı neyse boşver allah buyuktur yeterkı sağlıklı olamda onların elıne kalmayım yüzlerınede dıom zatı
rabbım sağ elı sol ele muhtac etmesın amın
ben cıkıyom kızlar :(ı tatıller

Amin canim
:çok üzgünüm:
Bosver böcügüm, seninde dedigin gibi sagligin sihhatin yerinde olsun kimsenin eline bakmayasin, Allah'a sükür sapasaglamsin herseyinide kendin yapabilirsin cok sükür, onlarin ayibidir buda bosver büyüklük sende kalsin hic üzme tatli canini Allah herzaman dogrularin yanindadir :1hug:
görüsürüz böcügüm cok iyi bak kendine iyice dinlen olurmu bi pazar gününü daha sensiz gecircez ama pazartesi geliyosun yine cok sükür hihoyyyt öptüm kocaman canim Allah'a emanet ol

Bende kactim canlarim daha sonra görüsürüz baya kaynattik bugün ha güzel oldu ama hihoyyyt
öpüldünüz kocaman iyi bakin kendinize Allah'a emanet olun :1hug:

merhaba kızlarrrr
2 gündür yoktum ortalarda ufak bi tatil yaptımkaydirigubbakcemile3
geçmişi okuyamadım ama beni soranlara öpückler sormayanlara da hııh:dilcikar::roflol:

günaydın kızlarrr iyi haftalarrrrhihoyyyt
bugün aşkımla 1.yılımız:nazar:
Allah herkese en az benim kadar sevmek sevilmek nasip etsin:Saruboceq:
inşallah hepimiz tez zamanda yuvamızı kuralım:asigim:

hevıncım ben geldım sende gel gayrı
dığer kızlar nırde nan uuyy ben cok yorgunum dünde calıstım
ohh dıdem hnm gezmış
mirmirmirmir

Back
X