Seninle maç konusuna giremeyeceğim böcük:dilcikar:
Şimdi bi hesapladımda sadece bayramlıklarıma 380 yetale bayılmışım..
Neremle çeyiz alayım sen söyle böcük..
Kozmetik parfüm çorap badi falan saymıyorum bunları.:bbo:
Ağrıların inşallah geçer be kuzum..Romatizma çok zordur yaa..
Bu arada fark ettin mi bilmiyorum ama 2009 sonbaharında evlenecek arkadaşlardan ses seda yok biz ikimiz varız burada..Hadi senin olman neysede benim olmam çok komiksırnaşık şey
Ayy ben gideyim bir çikolatalı kek yapayım barii..minik minik kalıplaracokacimcoook
Böcüğüm geçmiş olsun bilmiyodum sancın oldunu inş geçer bi an evvel
iki gündür burası çok sakin bgün bayram temizliği yaptık annemle her yerim ağrıyo şimdide çarsıya gidicez ben aralarda giriyorum ama yazmaya fırsat olmadı
böcük geçmiş olsun agrıların geçer inşallah
nehir baya bir bayram alışverisi yapmıssın neler aldın öyle?
maynak karı sen gıdıp bı çizmeye 150ytl bayılmıstın gordum pembe dolapta çok şık ama ne onan benım yarım aylığımkaydirigubbakcemile3 sende az harca 380ytl ıle mıllet ev gecrdırıyoo
bende sana dıyom ama bendede iş yok gercı bugun markete 200 verdım ablamlara yengemlere bayramda hedıye verım dıe eşarp aldım verdım sımdık cok sevındıler buyuk ablama bayramlık alcam onun durumu cok ı deıl enıstemın yıllardr boırcunu öduyo keske hıc evlenmeseydı cok dertlı o coksenağlama
Böcüküm gece uyuyunca o botunu pembe dolaptan aşırcam hehehe :))) Ben bugün alışveriş falan etmedim.evle uğraştım ikindine kadar.temislik son güne kalırsa böööle olur :) sora da kuaföre gittim iki tene kaş maş işte :) ancak eve geldim yemek yedim akşam oldu zatiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?