- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
kızlarrr hepınız kulaklarımı cınlattınız ee bı gıreyım dedım bende nısan hazırlıkları tam gaz devam edıyor heyecan doruk noktalarda..
bugun kayın valıdeme gıttık ellerını öptüm hee bayram parası bıle aldım ok komık geldı bana ama yaa almak ıstemedım ama adetmıs napalım..
veee nasıl akşam oldu bılmıorum suan evdeyım ve yorgunum bı ıkı saate kalmaz uyuklarım..
böcükcüümm canım hattımı degıstırdım özelden atıcam sana o no dan ararsın benı bıde bak spor kompleksı bagcılar bılıosun dımı ordan servısler kalkıcak beklıorum cnmm..
kızlar hepınızı öpüyorum bana şans dıleyın olurmu?
iyi bayramlar arkadaslar bayramınız kutlu olsun.dün giremedim bayram telaşından bugün de köye gidiyorum .
minilya bol sans vcanım bol bol ayna dök kutlarını gün senin günün imdiden mutlulular hayırlı olsun.
Aman ben ne bileyim girecenizi buraya.dedimki bayram telaşı kesin kimse giremez.yorgun olur falan yani.işte malum ben geldim kimse yok şimdi.herkeşin bayramı kutlu olsun.herkeşe benden akide şekeri :)
kızlar benim nişanlımın belli oldu,urfaya gidiyor :)) kısa dönem çıktı :)) ama pazar gidiyor : (
kızlar benim nişanlımın belli oldu,urfaya gidiyor :)) kısa dönem çıktı :)) ama pazar gidiyor : (
merhabala kızalr nasılsınız tekrar iyi bayramlar...
ne var yok kaç gündür ben köydeydim bayramı bitirdim geldim yarın da bütün gün aşkımlayım :)
nasıl geçyor bayram ,tatil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?