• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

kızlarrr hepınız kulaklarımı cınlattınız ee bı gıreyım dedım bende nısan hazırlıkları tam gaz devam edıyor heyecan doruk noktalarda..
bugun kayın valıdeme gıttık ellerını öptüm hee bayram parası bıle aldım ok komık geldı bana ama yaa almak ıstemedım ama adetmıs napalım..
veee nasıl akşam oldu bılmıorum suan evdeyım ve yorgunum bı ıkı saate kalmaz uyuklarım..
böcükcüümm canım hattımı degıstırdım özelden atıcam sana o no dan ararsın benı bıde bak spor kompleksı bagcılar bılıosun dımı ordan servısler kalkıcak beklıorum cnmm..
kızlar hepınızı öpüyorum bana şans dıleyın olurmu?

tmm cnm kaydettım msj atarım sanayerimseniben bılmıyom ama sorarım öğrnırım Şeniz ahh ahh bı kaynanam yokkı para versın kaydirigubbakcemile3nan kımse para vermedı yüzsuzluk edıp ıstedım bılem ama abımler ablamlar verdı cocukları ellerımı öptu yığenlerım gerı verdım bende bişi kalmadı:roflol:

iyi bayramlar arkadaslar bayramınız kutlu olsun.dün giremedim bayram telaşından bugün de köye gidiyorum .

minilya bol sans vcanım bol bol ayna dök kutlarını gün senin günün imdiden mutlulular hayırlı olsun.

iyi bayramlar arkadaslar bayramınız kutlu olsun.dün giremedim bayram telaşından bugün de köye gidiyorum .

minilya bol sans vcanım bol bol ayna dök kutlarını gün senin günün imdiden mutlulular hayırlı olsun.

iyi yolculuklarkaydirigubbakcemile4
kımsecık yok minilya nışan telaşında :delphin:nehır kayıp gezıyo kesın lady asker yolu beklemek için son provalarda:1closedeyes:bede öle oturuyom bön bön:delphin:

Aman ben ne bileyim girecenizi buraya.dedimki bayram telaşı kesin kimse giremez.yorgun olur falan yani.işte malum ben geldim kimse yok şimdi.herkeşin bayramı kutlu olsun.herkeşe benden akide şekeri :)

Aman ben ne bileyim girecenizi buraya.dedimki bayram telaşı kesin kimse giremez.yorgun olur falan yani.işte malum ben geldim kimse yok şimdi.herkeşin bayramı kutlu olsun.herkeşe benden akide şekeri :)

saol yawrum Şeniz bayram bıttı ya bana gore ne bılem çok tuhaf ya gercekten bayram tadı yoksenağlama bende komsulara gıttım cok mısafr geldı suanda bılem var cıkıyorum ben muah muahhŞeniz

Lady cim Allah kavuştursun canım, sağ salim hayırlısıyla..

Böcük ne var nan geziyorum tebi..Napıyım senin gibi kös kös oturayım mı..
Dahada gezecez inşallah..

Minilya canım hadi kolay gelsin..Böcükle resimlerinizi bekliyoruz..
Aybuer sen napıyosun kız..

Herkese iyi bayramlar iyi günler..Ben gene gelirim, görüşürüz..

O kadar uzak bi yoldu ki ben gidemedim.teeeeeeee ağrı tarafına gitmişti benim kuzum

hmm anladım canım,ben ş.urfaya gitmeyi düşünyrm ,ne zaman belli olr tarihi acaba,gittiği gibi söylerlermi çünkü ona göre uçak yer ayırttrcam

Nişanlın sana ordan tlf açıp söyler şu gün yemin töreni diye.Merak etme ilk günlerde arayamabilir.bazen yoğun oluyolar bazen tlf bozuluyo o şekilde arayamıyolar.ama onun dışında kartlı tlflar oluyo ankesör ordan arar.ha giderken mutlaka bikaç tane ankesör için kart alsın

Kızlar istanbulda oturacaksanız ve özellikle de kendi eviniz olucaksa belki bikaç değişiklik veya yenilik yapmak istersiniz evde.ben size mermer- granit hakkında yardımcı olabilirm.mutfak tezgahı,denizlik,merdiven... en iyisi ve güzelinden yaptırabilirsiniz.görümcemde bi banyo tezgahı var.bittim.hatta daha güzelleri de varmış.böyle siyah parlak granit.içinde simli gri parçalar var.ışıl ışıl.eğer öğrenmek isteyen olursa adres vs iletişim bilgilerini verebilirm.satış sorası montaj da bedava yapılıyor.dileyenlerin aklında bulunsun

merhabala kızalr nasılsınız tekrar iyi bayramlar...

ne var yok kaç gündür ben köydeydim bayramı bitirdim geldim yarın da bütün gün aşkımlayım :)

nasıl geçyor bayram ,tatil?

merhabala kızalr nasılsınız tekrar iyi bayramlar...

ne var yok kaç gündür ben köydeydim bayramı bitirdim geldim yarın da bütün gün aşkımlayım :)

nasıl geçyor bayram ,tatil?

bende hep evdeydım bugun az dısarı cıktım hemen geldımm yarında gezerım artıkın kaydirigubbakcemile4 mısafrler coktu haftasonuda mınılyamın nışanı var ınş gtcem bı aksılık olmazsa:Saruboceq:

hafta sonuydu dimi nişanı çok az kaldı nası heyecanlıdır kaydirigubbakcemile3

askımı bekliyorum ben de arasa da yatsam sabah olsa askımı görsem diye.bayramıne n güzel günü yarın oalcak inşallah...

Back
X