• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

hoşgeldin böcükcüm.

ben hasta olucam bogazlarım şiş öksürüyorum bayramda sifayı kaptım.

minilya nasıl heyecanlıdır şimdi insallah gidersin.

gecmış olsun :teselli: çok mugezdın ne ben hep evdeydım hep:kahve: ıyı dınlendım yanı tabı moral bozuk sıvılce bılecıkmıs yüzümde cok stres yaptım netımı kestıya abım cnm sıkkın :çok üzgünüm:

yarın dayımınoğlununda nışanı var bakalım ınş cok ıstıyorum gtmeyı

Bu nedir yaa böcüğümüz yok topiğimiz 2.sayfaya düşmüş..
Tabi lady nişianlısını uğurluyor..Aybuer geziyor..Minilyanında nişanı vardı bu akşam..İnşallah çok güzel geçmiştir bi aksilik olmamıştır..Yarın girsede anlatsa detayları..
Böcük napçan bilgisayarmı alcan, napçaksan yap bir an öncede gel artık be kuzum..

merhaba nehircim nasılsın...

evet yaa kaç gündür geziyorum hep artık evde oturcam :)nasısın sen de yoktun..

minilya göbekleri atmıs yorulmustur artık şimdi nişan bitmiştir böcük de giremiyor artık nete ben bakıyorum kimseler yok kendi kendime yazıyrmusum gibi oluyor kaydirigubbakcemile3

tatil bitti nasıl geçti bayramın tatilin?

gunaydın kızlarŞeniz
tatıl çok güzeldı ama çalışmak ayrı guzel suan acayıp uykumm varmirmirmirmir dün safra kesemde bı sorun çıktı rahatsızlandım serum falan tabı nışana gıdemedım aklımda hem mınılyam vardısenağlama çok üzüldum ama düğününe kesınlıkle gtcem ınş çok güzel geçmıştır.:utangac: bıde zıyaret ederım mınılyamı buluşuruz benı affeder
nehırcım laptop alcamda bılıyon çok pahalı sonra bulasık mak ve çamaşır mak almam lazım sonra fırın alıncak sonra dantlleer sarılcak yanı para çok lazım bakalım kısmet

günaydın kızlarrrr nasılsınız bakem böcüğüm geçmıs olsun..
kızlar nişanım bıttı cok şükür atlattık suan nişanlıyızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :asigim::nazar:
hemen anlatıyım nasıl olduğunu cumartesı gunu kuaförü ayarladık randevu aldık saat 8,30 a aldık randevuyu..vee pazar sabahı askım geldı araba suslenmıs takım elbısesını gıymıs vazıyetteydı 7,30 a geldı bohcaları getırdı cay ıctık kahvaltıya vakıt kalmadan kalktık gıttık sabah beraberce sımıt cafeye gıdıp sımıt ayran yedık 9,00 a kuafore gıdebıldık ve ben 12 ye kadar kuafordeydım.benı kuaforden aldı kızlar kuafor masrafım 65 ytl ve sacımı yaptılar artı manıkür yapıldı oje suruldu makyaj yapıldı hepsı dahıl yanı..kızlara ben bahsıs verdım para bendeydı cunku benden once cıkarsan verırsın demıstı askım..herneyse sora resımcıye gıttık bır gıbı de ordan cıktı ceyrek gecede evdeydık mısafırler felan geldı erkek evı gelıncede dernege gectık..bılıomusunuz kızlar bekledıgım kızların hıcbırı gelmedı oysakı ben hepsının nısanına dugunune gıttım hepsının bır bahanesı cıkmıstı kımısının dayısının oglu evlendı kımısının annesı hastaydı vss amannnn bende bı daha dugune gıdersem ne olayım...:dilcikar:
ama baya kısı gelmıstı hıc beklemedıgım kısıler gelmıstı bekledıklerım yoktu..nısanlımın patronlarıda geldıler bıde celenk yollamıslar:jeyyar:
ayy cocuklar hepsını yoldu zaten celenk kalmadı sırnaşık şey
herkes oynadı askım la bende dans ettık karsılıklı oynadık anne baba hepsını kaldırdk orkestrada ıyı caldı ama yaa bese kadar eglendık yorulduk terledık..sonra ıkımız taksıme gıttık meydanda yuruduk herkes gelıne bak dıodu sırnaşık şey
polısler bıle tebrık ettıler taksım meydandakı cıcekcıden cıcek aldık cıcekcıkaça mal oldu abıı dıe soruo bole ya dıo abı bende nısan yapcam yapamıom anasını dıookaydirigubbakcemile3
neyse askımla ben bı yerde yemek yedık sonra ıkı bılet aldık sorada ortakoy bebek yaptıklan sora eve geldık mahallelıde bızdeydı bohcalara baktık konustuk ettık ve mısafırler gıdınce ustume anca degıstırebıldım dusa gırdım ve askımla yıne konustuk sora bır mıydı saat neydı uyudum suan cok yorgunum her yerım agrıoo ve uykusuzummirmirmirmir
ama cok mutluyum yaaa askımla nısanlandık Şeniz
darısı sözlulerın başına dıorummmm

vay bee:asigim: darısı başıma ınş ama sanmıyorum ya cok canım sıkkın askmlada kavga ettık ctesı gecesı rahatsızlandım aradım gece cok hastayım dedım sonra konuştuk ben ıyıce fena oldum hastaneye gıtmeden haber verım dedım aradım hastayım dedım baktım çıt yok ı senın uykun var yat ozmn dedım ve hemen telı kapadı çok moralım bozuktu erkeklerın hıcbırıne değmez ya:delphin:sbaha kadar aklımda o hıc uymadım desem yerıdır dunde telımı kapattım hıc acmadım sonra gce açtım hemen aradı açtım kızdım ona bağırdım sonrada benım için bıttın dedım kapattımsenağlama bu kez onu affedeceğimı sanmıyorum ve nefret edıyorum çok cnm sıkkın çokk belkı bugun bıle barışırım ama sanmam baya aramıycam arasada acmıycm bana dıo uyku sersemıydım hıc bısey hatrlamıyorum ama küstum bı kere:dilcikar:

mınılyam senle artık ceyıs alışverışı yaparık tabı koca bulursam

Böcüğüm çok geçmiş olsun canım..Allah şifa versin inşallah..
Neyse şimdi en azından işten girebileceksin..Boşver laptopu sora alırsın inşallah ..Alacaklarını alda..

Aybuer canım ben o mesajı yazdım çıktım..Aynen bende kendime yazıyormuşum gibi geliyor..
Çok güzel geçti bayram..Sizinde iyi geçmiştir inşallah..

:hooray:
ohh oh hadi bakalım gözün aydın minilyacım..Allah tamamına erdirsin inşallah..
Hem niye öyle diyosunki darısı bizimde başımıza olsun..Sözlü değiliz ama olsun:utangac:
Bak bak gezmişler bide nişandan sonra..Ben akşam zannediyordum gündüz oldu demek..Nişanlıkla üşümedin mi kız taksimde..Gerçi dün hava güzeldi..İstanbul'dada güzeldir eminim.
Senide nişanlınıda tebrik ediyorum..Mutluluğunuz daim olsun inşallah..
Ama resimlerini göremeyecekmiyiz:çok üzgünüm:
En azından koysanda birazcık dursada kaldırsan..Olmaz mı öyle yaa...

Evet kızlar ben hem iş hem gezme tozma, iyi yapıyorum ikisinide..Dün ablamla gezdik..Çizme aldım gene..Kotdum pembe dolabakaydirigubbakcemile3
Sonracığıma yemek yedik ablamla, bide sinemaya gidelim dedik Issız Adam'a ama yer kalmamıştı gidemedik döndük..Dünde filmin son günüymüş galiba..Eğer öyle değilse bu akşam gideceğiz inşallah..
Geçen hafta Arog'a gittik..Hiç aklımızda yoktu ıssız adam..Aybuer'de gittim çok ağladım dediği aklıma geldi hadi gidelim dedik..Ama maalesef..
İşte böyle kızlar..

vay bee:asigim: darısı başıma ınş ama sanmıyorum ya cok canım sıkkın askmlada kavga ettık ctesı gecesı rahatsızlandım aradım gece cok hastayım dedım sonra konuştuk ben ıyıce fena oldum hastaneye gıtmeden haber verım dedım aradım hastayım dedım baktım çıt yok ı senın uykun var yat ozmn dedım ve hemen telı kapadı çok moralım bozuktu erkeklerın hıcbırıne değmez ya:delphin:sbaha kadar aklımda o hıc uymadım desem yerıdır dunde telımı kapattım hıc acmadım sonra gce açtım hemen aradı açtım kızdım ona bağırdım sonrada benım için bıttın dedım kapattımsenağlama bu kez onu affedeceğimı sanmıyorum ve nefret edıyorum çok cnm sıkkın çokk belkı bugun bıle barışırım ama sanmam baya aramıycam arasada acmıycm bana dıo uyku sersemıydım hıc bısey hatrlamıyorum ama küstum bı kere:dilcikar:

mınılyam senle artık ceyıs alışverışı yaparık tabı koca bulursam

Oy oyyy böcük..Ne bu şimdi yaa..Niye öyle yapmış..Hatırlamıyormuşmuş...Üfff erkeklere gerçekten değmez yaa bende katılıyorum sana..
Tekrar geçmiş olsun böcüğüm..Böyle şeyler hastalıktan daha kötü olur..Sen hasta olsun hiç ilgilenmesin..Anlayabiliyorum canım..:çok üzgünüm:
Hakkınızda hayırlısı olsun..Belki moralin bozuk diye böyle söylüyorsun..Belki affedersin ha ne dersin??
Hemen kesme suları..Bakalım ne olacak..

Oy oyyy böcük..Ne bu şimdi yaa..Niye öyle yapmış..Hatırlamıyormuşmuş...Üfff erkeklere gerçekten değmez yaa bende katılıyorum sana..
Tekrar geçmiş olsun böcüğüm..Böyle şeyler hastalıktan daha kötü olur..Sen hasta olsun hiç ilgilenmesin..Anlayabiliyorum canım..:çok üzgünüm:
Hakkınızda hayırlısı olsun..Belki moralin bozuk diye böyle söylüyorsun..Belki affedersin ha ne dersin??
Hemen kesme suları..Bakalım ne olacak..

bende uyku sersemı bışeylerı hatrlamam onu affetcem kesın doğru çunku cok sevıyorum ama hastayken daha bı hasaas oluyorum sankı bılmıyorum suan bısey dıyemem kesın benı arar ama cvp vermem 3 5 gün kıymet bılsın :1closedeyes:
sen naptın evdede netım yok gercı farketmez napak burdan gırıyorum yeter

hemen bakem pambe dolaba:jeyyar: nan amma cok paran var valla bende dıyordumkı almayım para bırıktırım sonra alırım ama alcam galıba zatı camasr mak bulasık mak fırın taksıtı 1 yıl sürer çokta acelem yok cunku eksık çok eksıkle evlenmek ıstemıyorum suan bıle evlenmek ısteyen cok benle ama olmas yenı bulanımdan kurtuldum:delphin:
mınılyam yaa ınş darısı bıze nehırımle aybuerımle ladydım ıle :Saruboceq: resımlerı beklıyoruz bılesın

Yaa ölümlü dünya harca gitsin:roflol:
Alıyorum eve geliyorum annem babam ohh iyi yapmışsın kızım diyorlar..Daha iyileri nasip olsun inşallah diyorlar..Napiyim evden gazlıyım bir kere..
Ekmek elden su gölden ben parayı kıyafete yatırıyorum işte..
Hem ben sana demedimmi çizmelerini çooook beğendim bende alacam böyle bi tane diye..Bağcıklısı oldu ama napalım..Çok beğendim..
Gerçi bi sözüm olsada başlasam çeyize ne güzel olur ama nerdeee...

Ya haklısında işte napçan erkekler böyle..Sonrada böööyle pişman olurlar işte..
Yok hatırlamıyorum falan filan..Uykuları olunca dünya yanmış umurlarında değil..
Seviyorsan gerisi boş affedersin tebigamyoncuiremsu tabii kendini affettirirse adam akıllıkaydirigubbakcemile3 Sadece kızgınken yüzüne karşı kötü şeyler söyleme olur mu..

ohh valla ıyısın benım babam emeklı hacca gıtmek için para bırıktırıyolar babm şuanda çalısıyo yıllarca çalışmış emeklı olmuş cocuklarından hayır yokkı napsın anca kendıne hac parası için uğrasıyo bıde ben almak ıstemem babamdan bu zmna kadarda 1ytllık bısey almadım ceyısıme alamam vıcdan meselesı
sımdık alcak çok sey var ınş aşkımla evlenırızde ozmna eksık olmasın zatı bı bulasık mak ve çamasır mak alsam 10 ay takstle oderım anlıycan 1 yıl öle gıderkaydirigubbakcemile3
bende bu hafta ınş avans alırızda mont beğendım onu alcam bıde canta ve ayakkabı

minilya canım hayırlı olsun,Allah tamamına erdirsin darısı başıma:nazar:
böcükçüm sana da geçmiş olsun kendine tikkat et yevrucuma.s.:1hug:

minilya canım hayırlı olsun,Allah tamamına erdirsin darısı başıma:nazar:
böcükçüm sana da geçmiş olsun kendine tikkat et yevrucuma.s.:1hug:

şugar saol cnmŞeniz senın montunu gordum bayıldım valla benımde alcam senınkıne benzıyo95 ytl dedı ama 80 ytl alırım ınş:jeyyar:

Böcüğüm çok geçmiş olsun canım..Allah şifa versin inşallah..
Neyse şimdi en azından işten girebileceksin..Boşver laptopu sora alırsın inşallah ..Alacaklarını alda..

Aybuer canım ben o mesajı yazdım çıktım..Aynen bende kendime yazıyormuşum gibi geliyor..
Çok güzel geçti bayram..Sizinde iyi geçmiştir inşallah..

:hooray:
ohh oh hadi bakalım gözün aydın minilyacım..Allah tamamına erdirsin inşallah..
Hem niye öyle diyosunki darısı bizimde başımıza olsun..Sözlü değiliz ama olsun:utangac:
Bak bak gezmişler bide nişandan sonra..Ben akşam zannediyordum gündüz oldu demek..Nişanlıkla üşümedin mi kız taksimde..Gerçi dün hava güzeldi..İstanbul'dada güzeldir eminim.
Senide nişanlınıda tebrik ediyorum..Mutluluğunuz daim olsun inşallah..
Ama resimlerini göremeyecekmiyiz:çok üzgünüm:
En azından koysanda birazcık dursada kaldırsan..Olmaz mı öyle yaa...

Evet kızlar ben hem iş hem gezme tozma, iyi yapıyorum ikisinide..Dün ablamla gezdik..Çizme aldım gene..Kotdum pembe dolabakaydirigubbakcemile3
Sonracığıma yemek yedik ablamla, bide sinemaya gidelim dedik Issız Adam'a ama yer kalmamıştı gidemedik döndük..Dünde filmin son günüymüş galiba..Eğer öyle değilse bu akşam gideceğiz inşallah..
Geçen hafta Arog'a gittik..Hiç aklımızda yoktu ıssız adam..Aybuer'de gittim çok ağladım dediği aklıma geldi hadi gidelim dedik..Ama maalesef..
İşte böyle kızlar..

cnm saolasın..
resımlerı koyamıcaam cnmcım ama msnden gorusuruz gorursun okıs benımkı kızıyor resım koymama..
bugun vok yorgunum hıc bısı yazıcak takatım yok yanı gorusuruz kızlar

cnm saolasın..
resımlerı koyamıcaam cnmcım ama msnden gorusuruz gorursun okıs benımkı kızıyor resım koymama..

sen işte deıl mısn nan:uhm: nereye gıdıyon gorusuruk dıon :mymeka:ayy ben donuyom bu arada cok soğuk

cnm saolasın..

Olur canım..Anlıyorum izin vermemesinikaydirigubbakcemile3
Erkek işte..
Hadi sen dinlen..Keyfine bak tatlım.Heyecanının tadını çıkar..

Böcük al tebi anacım mont..Bende kumaş alacağım anneme dikecek inşallah manto..
Pembe dolapta alışkanlık oldu zaten..Sende alınca ilk işin resim koymak olsun..

Ya ben unuttum bu arada senin bilgisayar yokta, seninkiyle nasıl konuşuyorsunuz..Telefonlamı?? Eee görüntülü konuşmalar ne olacak..Bak çok üzüldüm şimdi yaa:çok üzgünüm:

Olur canım..Anlıyorum izin vermemesinikaydirigubbakcemile3
Erkek işte..
Hadi sen dinlen..Keyfine bak tatlım.Heyecanının tadını çıkar..

Böcük al tebi anacım mont..Bende kumaş alacağım anneme dikecek inşallah manto..
Pembe dolapta alışkanlık oldu zaten..Sende alınca ilk işin resim koymak olsun..

Ya ben unuttum bu arada senin bilgisayar yokta, seninkiyle nasıl konuşuyorsunuz..Telefonlamı?? Eee görüntülü konuşmalar ne olacak..Bak çok üzüldüm şimdi yaa:çok üzgünüm:

ahh hatrlatma işte en cok sızden ve ondan uzak olcam o cok koydu yemınle baska işim olmuyo nette bılmıym cnm 600ytl bı pc mı alsam annemde kızar sımdık cunku zatı evde var bıda alınır mı dersenağlama aşkımı göremıycem artık anca bazı aksamlar ark gıderım ama oda kımseyı ıstemıy arada net cafeye gtcem napım

Back
X