2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

Ben bi çanta almak istiyorum ama pahalı biraz

bende bir bluz aldım canm,yarın vericem,ya herşey pahalı,yada biz şimdi biraz tutumlu olduk ya,hazırlıklar falan ,o yzden bize pahalı geliyor sanırım herşey,eskiden ben çok cömerttim bu konularda,valla bu sene cebimde akrep varkaydirigubbakcemile3

merhaba kızlarrr.
düğüne gittim geldim..Beşiktaş daaa yendi keyfim yerine geldi iyicehihoyyyt
beni bozmaya üzmeye çalışan insanlara rağmen düğünde de çok güsel vakir geçirdim..:delphin:
gelinimiz maşallah çok güzeldi Allah hepimize hayırlı yuvalar kurmak nasip etsin kimseyi ayırmasın:Saruboceq:

amın dıdemcım
şampıyooonn olacağız beşıktaşım mbu sene koo... cımnbomboma fenere..

Günaydın böcüüm.Allahım yarabbim kız gözünü açmış beşiktaş şampiyon deyo yaaaaaaa.hani bakim sen bana fikirlerini demedin :dilcikar:

nasilsiniz kizlarr hihoyyyt

ayy dün askim aradi bana telefonda diyorki gelecegin annesi olarak anneler günün kutlu olsun bebegim :asigim: bi tuhaf oldum ya :emir_bebek:

Merhaba hevincim.çok canım sıkılıyor bugün.eve tıkıldım kaldım.benimde nşanlım uzakta ve o güzel günler geride kaldı

Merhabalar Arkadaşlar
Tüm annelerin ve anne adaylarının Anneler Günü'nü kutlarım..
yeni evlenecek arkadaşlara da bir ömür boyu mutluluklar dilerim..
bir düzine çocuğunuz olsun inşallah :))

Son düzenleme:
Güzel günler geride kaldi derken?
Yine noldu gülüm ya :çok üzgünüm:

Ocean a.s.

Hevincim benim sen de iyi anlarsın beni uzaksın nişanlından.sevgiliyken yanyanayken çok güzel günler geçirdik.o kadar özledimki o günleri.o zaman öğrenciydik.elimizdeki parayla karnımızı doyurur gezerdik.tek sorumluluğumuz ders çalışmaktı.ona da çalışırdık.ama şimdi öylemi... hem uzağız hem işgüç derdi hem ev kurma stresi...

Hevincim benim sen de iyi anlarsın beni uzaksın nişanlından.sevgiliyken yanyanayken çok güzel günler geçirdik.o kadar özledimki o günleri.o zaman öğrenciydik.elimizdeki parayla karnımızı doyurur gezerdik.tek sorumluluğumuz ders çalışmaktı.ona da çalışırdık.ama şimdi öylemi... hem uzağız hem işgüç derdi hem ev kurma stresi...

Anlamazmiyim canim cok iyi anlarim hatta :çok üzgünüm:
kaderimiz böyleymis güzelim Allah'im hasret cekmemizi istiyor demekki, basa gelen cekilir heleki bu hasretten sonra kavuscaksin ya kocisine unutacaksin bu günleri inan bana. Asil o zaman gör sen yanyana gecircegeniz günleri, beraber elele gezmeleri, her aniniz beraber gececek insallah :Saruboceq:
Senin cok az zamanin kaldigi icin iyice karamsarliga kapildin, esyalarinizi beraber alamadiniz onada üzülüyorsun. Ama hic üzülmene degmez bitanem, yeterki sagliginiz yerinde olsun mutlulugunuz daim olsun baska bisey istemez.

Sende sagol canim a.s.
Herzaman sükret, Allah'a sigin dualarinla icindeki sikintilari gider canim olurmu :1hug:

nan efkarlanmayın benıde efkar basıyo
analar gunu mubarek olsun.:delphin: annem uzakta ama şükür sağlıklı
roselın hevın sızden bıktım anam bıgun gelın suraya dıyınkı çok mutluyum ozmn öpcem sızı en guzel yerınızden
roselın ben sana cvp vercektım mobılya konusunda ama bı rast gelmedık gelırsek fıkrımı derım cnmcım
bugun hava cok süper gezdım tozdum eve geldım
arcelık takstımı odedım 1700 kaldı evkuru odemedım cunku arcelık 20sınde belkı ozmn maas alamam ablama mahcup olmayım dedım onu verdım
ınş aylık zamanıda 2 3 takst evkura oderım
ayy kızlar harıka kıyafetler var yaa

merhaba kızlar...hihoyyyt
bütün annelerin anneler günü kutlu olsuna.s.
bugün önce kayınvalideme gittik hediyesini verdim çookkk beğendi. o da sağolsun beni yine eli boş yollamadı hediyeler verdi...sonra nişanlımla beraber önce kayınbiraderime askerde kullanabileceği bi çanta aldık sonra da ananeme 2 kitap bi de cd hediye aldık bize geldik...güzel bi gündü çok şükür ama koşuşturdum bayakaydirigubbakcemile

h geldın dıdemcım
guzel bı gundu ama deme ne guzel annelerınız yanında
benımde erkek ark kutladı:roflol: geleceğın anasıyımda

Back
X