2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

roselın sımdık aklımda kalmaz aksama hatrlat ve artık sen bana cam ac nan:mymeka: armut gıbım tek ben acmım bıda

Hatırlatırım tamam ben senden beterim ya o da ayrı.herşeyi unutiyim.bunuyom galiba yaş kemale eriyo :)
Kardeşim çok karışıyo nan bana akşam evde yoktuda öyle açtım konuştum zati.ne kızıyon benimde evim olar o zaman netim olar o zaman rahatça açarım cam :) hem istda canlı canlı görün beni demi nan :)

olur nan
etrafa mal mal bakmım dıe dıyom benı gördu herkes bulusmada bılem zor sectım onlar benı tanımış sureklı sırıtan ve tel elınde saf bekleyen kkz bendım

olur nan
etrafa mal mal bakmım dıe dıyom benı gördu herkes bulusmada bılem zor sectım onlar benı tanımış sureklı sırıtan ve tel elınde saf bekleyen kkz bendım

Yok nan merak etme o kadarrrr kötü bi kıs değilim :)

beğendim canım,güle güle kullan inşş..didemcim hadi hayırlısı,bencede eğer içine sindiyse hiç kaçırma..

Gerçek fikirlerini söyle esram ya sendeee.varsa hoşuan gitmeyen taraf söyle de bilim bende bidahhaki sefere dikkat ederim

selam kızlar
roselin hayırlı olsun canım mobilyaların
didemcim beğendiysen bencede kaçırma
minilya canım sneinde hayırlı olsun gleinliğin
güne çok kötü başladım. cnaım sıkkın Rabbim bu sınavıda hayırlısıyla verenlerden eylesin :Saruboceq:
birde ben bu msn yi kaydettim çok ilginç birşeymiş

Yok nan merak etme o kadarrrr kötü bi kıs değilim :)

Gerçek fikirlerini söyle esram ya sendeee.varsa hoşuan gitmeyen taraf söyle de bilim bende bidahhaki sefere dikkat ederim

canm gerçekten ben beğendim,yuvarlak aynayı da ben çok beğenirim,benm hoşuma gidiyor,belki bir tek renk olarak,ben genelde hep açık renk beğeniyorum,tozu belli etmemesi açısından :))
minilyacım seninde gelinliğin hayırlı olsun canm..ohh hallettin kurtuldun bakalım ben ne yapıcamm :))

canlarim nasilsiniz :1hug:

evet kizlar tam kesinlesti dügünüm ertelendi seneye 3 temmuz diyoruz biz insallah o tarihte gelin olcam hayirlisi :Saruboceq: :asigim:
annemi soranlara, sabah doktora götürdüm igne yaptilar, 3 hafta sonra bi igne daha sonra ameliyat tarihi kesinlescek, hakkimizda hayirlisi insallah :Saruboceq:

fazla okuyamadim gecmisi kusura bakmayin canlarim, aklimda kalanlar
Roselin'im mobilyalarin hosmus canim neden bu kadar üzüldünki, sadece o yuvarlak ayna hosuma gitmedi ama gerisi güzel gercekten güle güle kullanin canim :1hug:
minilya'cim hayirli olsun gelinligin canim
Esram cok az kaldi cook heycan ne durumda ? :1hug:

annene Allah aacil şifalar versin hevin. hakkındada hayırlısı olsun.

kızlar nasılsıız ben geldim.

bugün çarsıdaydım arkadasımla,ayakkabı ve canta aldım .bakalım kullanabilecekmiyim.

msnlerinizi ben de istiyorum kızlar yaa özleden atar mısınız bana ...o grubu da ekledim.

işte bunlar ayakkabım ve çantam.hep tek renkti ayakkabılarım bu sefer değişiklik olsun istedim bakalım kullanabilecekmiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…