2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

Böcüüm ne olmuş ya.insan kendinin olmayan parayı niye ister nasıl ister.hadi istedi baban niye vercem diyo

arkadaşlar herkese önce mutlu ewlilikler diliyorum..inş hepiniz için hayırlısı olur.inş çok ama çooook mutlu olursunuz yeni yaşamınızda... 38 beden gelinliğim var satmayı düşünüyorum aranızda ilgilenenler varsa özelden görüşebiliriz resimlerini gönderirim msn adresimden.çantası ve ayakkabısıda yanında ücretsiz hepsi çok kaliteli ve pahalı fiyatlarla aldım şimdi yarı fiyatına satmak istiyorum aciliyetten... öpüldünüz kızlar:)

demekkı napmak lazım gelınlığe cok para verıp satın almamak lazımkaydirigubbakcemile3 cnm keske hayrına bırıne versen daha makbule gecer
şahsen ben gelınlık nışanlık gıbı özel gunlere aıt ve bıkez gıycem bıseyı baskasından satın almaz dıktırırım ama durumu olmayan varsa alsa cok daha makbule gecer

nan hevın nerde gene bugun

günaydın didemcima.s.
benim keyfim süper son 1 gün kaldı :sm_cool:

inanmıyroum yaaaaa bitti iştehihoyyyt tabi bi de sana sormak lazım dışardan bakanlara kolay tabi:1hug: canım inşallah bundan sonra aranıza böyle mesafeler hiç girmez, bi ömür el ele yan yana olursunuz:Saruboceq:

inanmıyroum yaaaaa bitti iştehihoyyyt tabi bi de sana sormak lazım dışardan bakanlara kolay tabi:1hug: canım inşallah bundan sonra aranıza böyle mesafeler hiç girmez, bi ömür el ele yan yana olursunuz:Saruboceq:

:Saruboceq: amin canım inşş.. evet canım banada zaman olarak çok çabuk geçti ama manevi anlamda çok zor geçti..neyseki çok şükür atlattık sayılır,hala da söylemiyor ne zaman geliceğini,mideme ağrılar giriyor düşündükçe.:asigim:
kızlar hiç yakınlarınızda L tipi köşe dolap kullanan yaptıran var mı,benm yatak odam biraz küçük,L tipi dolap yaptıralım diyoruz. ya hazır ya da maragoz a yaptırcaz.

:Saruboceq: amin canım inşş.. evet canım banada zaman olarak çok çabuk geçti ama manevi anlamda çok zor geçti..neyseki çok şükür atlattık sayılır,hala da söylemiyor ne zaman geliceğini,mideme ağrılar giriyor düşündükçe.:asigim:
kızlar hiç yakınlarınızda L tipi köşe dolap kullanan yaptıran var mı,benm yatak odam biraz küçük,L tipi dolap yaptıralım diyoruz. ya hazır ya da maragoz a yaptırcaz.

canım şahsen bizde hiç yok ama kızlar bi gelsin bakalım fikir veren elbet olur...
nerde bu kızlar yahuuuuCADIARZU

şuanda enaz 20 kısının ve patronum dahıl olan fenerlıler arasında sıze yazıyom
bugun ne gydın dersenız
bjk forması:roflol: buda fenerlılere kapak olsun:roflol:

şuanda enaz 20 kısının ve patronum dahıl olan fenerlıler arasında sıze yazıyom
bugun ne gydın dersenız
bjk forması:roflol: buda fenerlılere kapak olsun:roflol:

oo böcük hoşgeldinnn ben de çok istiyodum aynı şeyi yapmayı ama bizde kıyafet yönetmeliği padişahlık sistemi gibi maşallah:kızgın:

oo böcük hoşgeldinnn ben de çok istiyodum aynı şeyi yapmayı ama bizde kıyafet yönetmeliği padişahlık sistemi gibi maşallah:kızgın:

hıc sevmem öle ısı
aksam benım gıydıklerımı koycam
heryerı yırtık kot ve forma:dilcikar: bı işe gırdım bana sureklı mını etek kumas pantolon dedıler cıktım olm delıkanlı kızı bozar bunlar :kahve:
bırazdan görunur arada oluyo merak etme sen

ya kızlarr bütün gün bankayla uğraştım ve hala işlerimi tam olarak halledebilmiş değilim:kızgın: yarım saat sonra da paydos yapacam artıkın eve gitmek duş almak ve dinlenmek istiyommmkafamçokkarıştı

gıdersın
bende cınemaya gtcem hangı fılme gtsem
lady ya harbı kımse yok benı boşverınde sonbahar gelınce coğalır ınş

Back
X