2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

esracım en az senin kadar sevindiğimi biliyosun...:1hug: ben de bolcana öpüyomŞeniz

Heyyyyyyy hey hey hey esraya ve nişanlısına büyük bir alkışşşşşşşşşşş alkisalkisalkis 3 ay sonra düğünümüz var dostlar holeyyyy hihoyyyt

Heyyyyyyy hey hey hey esraya ve nişanlısına büyük bir alkışşşşşşşşşşş alkisalkisalkis ^ay sonra düğünümüz var dostlar holeyyyy hihoyyyt

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis oh oh hayırlısı olsun inşallah...
kız sen daha evvel gidecen ayağını bolca sürt ki biz de çabucak gelelim arkandan:roflol:

arkidişler benim mesaim nihayer bitmek üzere
akşam heralde ablamdan fırsat bulup nete giremem
yarın da çoook işimiz var nişanlımlan
hepinizi öpüyorum beni özleyin

bugün kimsecikler glmemiş buraya.

lady nin askrri gelmiş ne güzell...

askımlaydım ben de dısardan geldim şimdi çok sıcakk dısarsı...

ben varım ama hem yorgun hem mutlu
bjk yenıyo sımdılık ınş yeneerıkk

mangal yaptık yedık ohhh
temıslık yapım yemek yaptım hıc bıtmıycek gıbıydı temıslık

merhabalar ben geldim çoook yorucu ama güsel bi gündüühihoyyyt
gelinliğimi aldık kaparosunu verdik bugün...kayınvalidem ve nişanlımla birlikte gittik. Allah yardım etti ve geçen kıştan beri beğendiğim imrendiğim gelinliği aldım çok şükür
arkadaşlar çok değişik bi duygu ya..insan süper hissediyo kendini o kıyafetin içinde. işallah hepimiz hayırlısıylan şöööyle telli duvaklı bi gelin olurus:Saruboceq:

Oooooooooooo afiyet olsun böcüüm
Ay didoş gelinliğini almışın çok güzel bi duygu eminim hayırlı uğurlu olsunnnnnnnnnnnnn

dıdem cok sevındımm yaa guzel olmaz mı ya ben bıle kıçı kırık nışanlık dıktrmek ıcn gelınlıkcıde prvalarımda heycandan ölcektım
herkes hayrlısıyla gelın olsun

roselın suandada fıstık yıyom nasılsa sıvılce yokkaydirigubbakcemile2

gunaydın cnm Şeniz
off cok sıcak ve bunaltıcı
yarın tatıl olsa keske dıycem ama 1 mayısta bıle çalıştıranlar yarına neylesın

böcüğüm ben mucizevi bi şekilde yarın tatilim hala inanamıyom:roflol: bi sürü işim var evde..eski kitap cd neyim varsa ayıklayıp temizleyecem

böcüğüm ben mucizevi bi şekilde yarın tatilim hala inanamıyom:roflol: bi sürü işim var evde..eski kitap cd neyim varsa ayıklayıp temizleyecem

ohhhalkisalkisalkis
nan ben ctesı pazr temıslık yaptım öluyom
allam yaa delırdım haa aksamda mangal yaptıkk
patlıcn yemeğı yaptım dun bugun için

ooh böcüğüm hamaratsın maşallahh
dün hava deli gibi sıcaktı bugün de serin gibi hasta olmam inşalla

ooh böcüğüm hamaratsın maşallahh
dün hava deli gibi sıcaktı bugün de serin gibi hasta olmam inşalla

anam gıt ne serını kafamçokkarıştı
ben bayılzamm nerdeyse ben cok bunalırım hıc gelemem sıcağa
bıde beyaz tenlıyım domates gıbım oluyom :tomato:

günaydın kızlar nasılsınız?

didemcim gelinliğini almıssın ne güzel hem istediğin hem de ucuza çok iyi.modelinin resmi var mı ya da benzer bişey merak ettim :)

böcüüğüm çok sıcak hakkaten bugün evden çıkmmayı düşünmüyorum ,sınavlar da yaklaştı yine ders çalışıcam üffff :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…