2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

aybuercim çok zor inan ama 5 yıldır yaptığım için alıştım artıkın...napalım ekmek parası

Tamam böcüüm inş gelmeye çalışacam kuzucm.ya bu arada yukarda reklam varya paris hilton bunu seçti falan diye o paris hilton deel ki kaydirigubbakcemile3

gunaydın elısaam
sen ben varık onunda ben gelın sayılmam
sen ve dıdem kaldınızkaydirigubbakcemile3

he yaa kimse yok burdaaaa
böcük kısss griler çok yakışmışş
çıtır pıtır bi kıssın sen dee minnacık :)))

ayh kızlar ben yine yoğunum yine yoğunum az kaldı sapıtacam-tatlicadiarzu-
bi de ofis taşınıyo bizim etrafı da toplamak lazım..
Allahtan bugünden sonra 3 gün izinliyim biraz kafa dinlerim en azından çalışmaktan manyak oldumkafamçokkarıştı

anam anam anam maşallah maşallah
çok tatlı bi kızsın sen ya çok beğeniyom tarzını 10 üzeirnden 9 o 1 puan da nazar boncığı gülümŞeniz

anam anam anam maşallah maşallah
çok tatlı bi kızsın sen ya çok beğeniyom tarzını 10 üzeirnden 9 o 1 puan da nazar boncığı gülümŞeniz

cok tskler cnm
sanada kolay gelsın ohh 3 gun tatıl var sonunda ama :1closedeyes:
bende dun bunları gıydım ddım koyum
ama ark makınamı gterdı sajı bulamadı sonra ındım baksa komsuya sıızn ıcn cektrdım
1 saat yol yurudum evı topladım yemeğı hazrlaıdm salata ettım
yorgunluk belırtısıde ondan

Ben geldim.böcüüm bana küstünmü nan dün akşam gelemedim.ya çok yorgundum tv başına geçtim sen dal git amaaaan.bi baktım saat geç olmuş.neysem tatlım böcüüm beni affeder dedim :)

Oyyyy çok yorgunum ya nasıl uykum var anlatamam.alerci iilacı aldıydım malesef oda uyku veriyo almasamda salya sümük kaşıntı.birazdanda çıkmam gerek.akşama ikimizde iyi olursak burda görüşürük.hadi öptüm seniiiii

yine deli gibin yoğun bi günün sonuna geldik efem-tatlicadiarzu-
yarın cmt ve pazar tatilim
yarın bankalara koşturacam
cumartesi kayınbiraderimin asker mevlütü var
pazar günü önce gelinliğimi teslim alacaz sonra da aşkımlan günlük kıyafet vs almaya gidecez inşallah

evde ablamdan fırsat buldukça gelip sizlerlen ilgilenecemmm

hepinizi çok öpüyom

seheri esrayı hevini pastayı çok özledim...
hadiyin görüşürünk

bahn hele ben yokum dıe kımse gelmemış
bende 3te cıktım cınemaya gttım 7de geldım yemek bulasık cay derken oturdm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…