2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

aybuer hadı ınş dıledığın olur kazanırsınokadr emek ettın
pasat nan sımdk evde olmak ıcn neler vermzdım ya 4 saat bıle zor uydum ıkı gundr öluyom aksam belkı resm falan ekleyemem valla kırılıyo her yerm
boğzım ağrıyo
ayağımda acıo mesalelerden yandı hep:delphin:

inşallhhh kızlarr,çok sağalun ama bütünlemeye kalıcam gibi bikaçdersten:(

böcüğüm kaçta denizlideydin ctesi masıldı denizli?çok kalabalıktı ben maç günü 1 saat oralardaydm aradım seni kapalıydı cebin...

asık mı oldun senn ohh ne güzell..anlatsana hiç demiyorsun :)

Merhaba kimse varmı.aybuer inşallah bütünlemeyede kalmadan geçersin canım.böcük çok yorulmuş normal.aşık mı olmuş?

roselinim ben varım ama bi uğradım pc de işim var da accuk:1hug:
keyifler yerindedir inşallah

Canım benim gireemiyorum kaç gündür daha doğrusu içimden gelmiyor =( boşver
Sen iyisindir inşallah çok yoğun olman dışında
Kendine iyi bak görüşemezsek

roselincim merhaba nasılsınn cnm?

cnm yaa üzme bu kadar kendini zayıf düşeceksin sonra zamanla yetişir her şeyy hayırlısıyla...

günaydın kısçelerr
böcük tatlişim yeni bir aşkımı doğuyor hiç anlatmıyorsun aşk olsun :))

kızlar günaydın..dün hiç bakamadım çok yoğundum..h.sonu nişanlımın kuzenine gittik,akşam da orda kaldık.çok güzel bi h.sonuydu.
bu arada bir fenerbahçeli olarak,beşiktaşlıları tebrik ederim :))

resımlerı koymuycam aga ızın vermıyo:1closedeyes:
aksam ceyıs topıcıne koydum keske olsaydınız saclarımıda kestrdım neyse askam gelın gene eklıycem ama sılcem bılesınız

kızlar günaydın..dün hiç bakamadım çok yoğundum..h.sonu nişanlımın kuzenine gittik,akşam da orda kaldık.çok güzel bi h.sonuydu.
bu arada bir fenerbahçeli olarak,beşiktaşlıları tebrik ederim :))

hoşgeldin esracım çok teşekkürler:1hug:

böcük resimleri bugün görürüm inşallah akşm 8 e kadar çalışıcim

Aşk olsun sana böcük.buraya bize koymuyosun da nerelere koyuyosun.ben ne dim sana daha.hem nerden görcdek iki saniye koyup silsen.çok kırıldık değilmi kızlar

Back
X