2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

Böcük yakışıyorsunuz kuzum bu arada fotoda çok cici çıkmışsın kısss
enişte bnm sözlüm gibi azbuçuk kilolu hihihi
ya var yaa enişte tam karadenizli gibi :))
mutluluklar cnm Allah tamamına erdirsin

korkma böcük korkma...Allahın izniylen herşey çok güzel olacak:lepi:

ınş
son gune kadr bu korkum olcak off hemen nışan ıstıyo ama ben kararsızım

Böcük yakışıyorsunuz kuzum bu arada fotoda çok cici çıkmışsın kısss
enişte bnm sözlüm gibi azbuçuk kilolu hihihi
ya var yaa enişte tam karadenizli gibi :))
mutluluklar cnm Allah tamamına erdirsin

laz uşağu o
aslında kılolu deıl ama-tatlicadiarzu- öle cıkmış alttan cekındığı ıcn mı neyse sonra baska foto eklerım bakarsınız
off cok sevyom onu ben ya
aksam benı almaya gelcek dun fethıyedeydı:asigim:

böcüküm valla hislerinden eminsen, kararsızlığını atlatırsan hiç erken merken deme bence atın bi adım...bak ben tanıştım 6. ayda sözü nişanı yaptık, maşallah süper gidiyo herşey:nazar: ben aşkımı ilk tanıdıımda "işte bu" dedim o da sağolsun güvenimi hiç boşa çıkarmadı. inşallah sen de en az benim kadar mutlu olursun yevrucumopuyorumnanaktan

bılmımkı dıdemım
daha 5.gun ılk gunlerde bıle basladı benı bırakıp gıdemezsın öle demeye
kac gundr dıo benden ses cıkmıyo bu aksam almaya gelcek konuscaz işte ayy ben aıleme nasıl dıycem haa:utangac:

kızlarr nasılsınız

gelemedim kaç gndür arkadasım vardı..

böcüğüm hayırlı olsun ne muttlusun anlaşılıyor mutluluğun Allah ayırmasın korkma cnm.ne hız kızzz bu ne güzell ...

nevresim alma evet 10 sene yeter sana çok da güzeller zaten,çeyiz de heemen hemen tamam...

h geldın aybuşş:roflol:
ayy yok almıycam daha yeter saol cnm ınş kımseyı ayırmasın allah

hoşbuldum cnm amin inşallah canım...

akşama hazırlık yapıcam ne yapayım ki yaa kayınvalidemler gelecek...inşallah askım da gelir ama bu ara çok çalışıo :(

böcük az kaldı sevgilin gelecek ayy ne kadar heyecanlısın ne güzellll...

enişte de pek hızlı çıkmıs hemen nişan okudum baska yerdde...

bu arada saçların da çok hoş olmus yakışmıs saana...

iyi aksamlarrr çıtırlarrr zemuszemus zemuszemus nasılsınız gorusmeyelii.. ?
ayy kısslarrr ben bugun ilk gelınlık provama gıttım çok ama çok heycanlıydım delikafadulden delikafadulden
içime korsajlı iç çamasırı aldık (gelinlikçim öyle istedi ) normalde bendenım 90 ama ben 85 bile kucuk geldı .. neysekı magaza değiştirdide 75e talip oldum.. ayy ne kaa kucukmus meger goguslerım mafoldumben mafoldumben ustume gore olcusunu aldılar neysekı iğneler biyerime batmadı gamyoncuiremsu
eylulun 22sinde dugunum ama biss sımdıden basladık gelınlık dikimine sırnaşık şey
darısı sizlere kısslar hakkatende gelınlık gıymek bı baskaymıs , nişanlık gıyerken hiç boyle olmamstım ben cunku.

gelınlıgımın modelini koyuyorum :1rolleyes:

iyi aksamlarrr çıtırlarrr zemuszemus zemuszemus nasılsınız gorusmeyelii.. ?
ayy kısslarrr ben bugun ilk gelınlık provama gıttım çok ama çok heycanlıydım delikafadulden delikafadulden
içime korsajlı iç çamasırı aldık (gelinlikçim öyle istedi ) normalde bendenım 90 ama ben 85 bile kucuk geldı .. neysekı magaza değiştirdide 75e talip oldum.. ayy ne kaa kucukmus meger goguslerım mafoldumben mafoldumben ustume gore olcusunu aldılar neysekı iğneler biyerime batmadı gamyoncuiremsu
eylulun 22sinde dugunum ama biss sımdıden basladık gelınlık dikimine sırnaşık şey
darısı sizlere kısslar hakkatende gelınlık gıymek bı baskaymıs , nişanlık gıyerken hiç boyle olmamstım ben cunku.

gelınlıgımın modelini koyuyorum :1rolleyes:

hoşgeldin canımbenim nasılsın görüşmeyeli:1hug:
ya şu gelinlik çok heyecan verici bişey gerçekten...ben de erken olmasına rağmen ucuzladı diye kampanyayı kaçırmıyım diye aldım gelinliğimi...insan prenses gibi hissediyo kendini dimiopuyorumnanaktan
inşallah hepimiz hayırlısıyla güsell gelinler oluruz canımmm:Saruboceq:

Back
X