didemcim bende cumartesi gelinliğimi teslim almıştım,akşam da giyindim hemen,dolandım evde.kaydirigubbakcemile3 çok başka bir duygu gerçekten ya.ama şöyle birşey var,çıkartıncada bir nefes aldım,insam rahatlıyor.bütün gün o şekilde nasıl olucak bilmiyorum,ama gerçi o heyecanla hiçbişey anlamayız.
ayynen canım yaa ben ilk giyip dolaşmaya başladığımda nasıl duracağımı bilemedim bi de çok sıkmıştı teyzemler iplerini:roflol: ama sonra yavaş yavaş alışır gibi oldum...
aybuercim hoşgeldin sen de canım, bu heyecanlrın artık darısı senin başına inşallah
bende varımmm,kısmetse inş.2009 sonbahar,daha çookk var ya : ( bu arada daha yeni üye olduğum ilk defa cvp yazdm :)
slm kızlar bende sonunda mersine dönebildim bugun moda evine gidecem düğünden 2 gun önce verecekmiş zaten öle olsun yoksa bende hergun giyer giyer bakarım :kedi: aşkımın damatlığına düğme yaptırcam bugun sonra perdeciye gidecez perşembeye kadar dikeceklermiş annem herbişiymi almış çay takımı tava tencere fln ben yokken hepsini kutulayıp göndermiş artık bende evime gidince görcem
ay 16 gun kaldı bi heyecan bastı
you know canım güle güle kullan aldıklarınızı.benim mutfakta tek eksiğim çöp kutusu kaldı,mutfakta herşey ınox onuda o renk alıcam.bir tane gördüm,elini gösteriyorsun otomatik açılıyor.düşünüyorum ama çabuk mu bozulur,manuel de açılıyor gerçi altında ayak basma mandalıda var ama yinede kararsız kaldım
bende işte güvenemiyorum kızlar,ama ne biliyim değişik olsun da diyorum bozulursa artık pedalıda var nasılsa onu kullanırım = ) bugün faturaları nişanlım otomatik ödeme yaptı.artık başlıycaz fatura ödemelerine = (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?