2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

seellaaaaammm kızlarrr.... ayşş bende bi heyecan bi heyecan sunun surasında 14guncugum kalmısssss :))))
darısı sizlere canlarım benım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan benden daha guzel gelınler olun .. dugununuz ,nıkahınız..herbişeyınız benden daha iyi ve mukemmel olsun insallah :Saruboceq: :1hug: :1hug:

bu aralar hiç giremıyorum buraya :((( koşuşturmacalı gecıyor gunlerım veee çookk yoruluyorummm halıyleee.. suan bacaklarım nası agrıo bılemezsınız zaten oyuzden bu saate kaldım yahu.. uyucam ama agrılarımda uyuyamıyorum yahuu..

sizlerde ne var ne yok hazırlıklar nasıl gidiyor bakem.. ?

kendinize çok iyi bakın.. sizlerı çok sevıyorum kuzucuklarım dadlularım beniiimmm...

günaydın kızlarr.
prensescim herşey çok güzel görünüyor,Allah yuvanızdan mutluluğunuzu, huzurunuzu eksik etmesin inşş.amin :Saruboceq:
bende resimleri herşeyim tamamlansın evim güzel evim topiğine koyucam,ikide bir söylüyorum çok içimde kaldı sanırım illa o topiğe koyucamkaydirigubbakcemile3
abbacım sende benim gibi geçen hafta o 3 gün hem temizlik hem eşyalarımın gelmesi falan bitmiştm resmen,hala tam kendime glebilmiş değilim,bütün bacaklarım et kesmişti,baya hamlanmışım.her sabah 2 tane ağrı kesici içiyordum,yatarken de pasiflora.valla çok iyi geliyordu,çünkü hem bacakların ağrısından uyuyamıyorsun,hem daha ne eksik,ne götürsem evden,onu nereye koysam,yatarken bile aklında oluyor insanındelikafadulden

günaydınnn bacılarrr
dün evde gelinliğimi giydim, çamaşır ve ayakkabılarımla denedim...tam odadan çıkacakken elektrik kesildi:roflol: bi saat dolandım evde o halde...ama çok eğlenceliydi:asigim:
çeyizlerim nerdeyse hazır evde her yer eşyalarımla dolu...
hayırlısıyla cuma olsun artıkhihoyyyt

prensesçim, evinin resimlerini şimdi gördüm; Allah ağız tadıyla sağlıkla oturmak nasip etsin canım çok güzel herşeyyy:1hug:

didemcim bende cumartesi gelinliğimi teslim almıştım,akşam da giyindim hemen,dolandım evde.kaydirigubbakcemile3 çok başka bir duygu gerçekten ya.ama şöyle birşey var,çıkartıncada bir nefes aldım,insam rahatlıyor.bütün gün o şekilde nasıl olucak bilmiyorum,ama gerçi o heyecanla hiçbişey anlamayız.

didemcim bende cumartesi gelinliğimi teslim almıştım,akşam da giyindim hemen,dolandım evde.kaydirigubbakcemile3 çok başka bir duygu gerçekten ya.ama şöyle birşey var,çıkartıncada bir nefes aldım,insam rahatlıyor.bütün gün o şekilde nasıl olucak bilmiyorum,ama gerçi o heyecanla hiçbişey anlamayız.

ayynen canım yaa ben ilk giyip dolaşmaya başladığımda nasıl duracağımı bilemedim bi de çok sıkmıştı teyzemler iplerini:roflol: ama sonra yavaş yavaş alışır gibi oldum...

aybuercim hoşgeldin sen de canım, bu heyecanlrın artık darısı senin başına inşallah

günaydın kızlarrr

pamıkım evın harıka banyon cok güzel ama banyo setın uymamış sanırım önceden aldın
mobılyaların koyu renk ve guzeller
heryer cok guzel masallah
gule gule oturun
mutfak ıle oturma odan bır sanırım

kızlar sımdık cıkıyom gelırm işlerım bıtsın aksama askım gelcek erken cıkmam ıcın iş yapmam lazım
boş oldukca gelcem

prensescim evin çok güzel olmus diğer topiğe de yazdım burda da varmıs görmmeiştim buraya da yazim huzurla oturun inşallah...

ayynen canım yaa ben ilk giyip dolaşmaya başladığımda nasıl duracağımı bilemedim bi de çok sıkmıştı teyzemler iplerini:roflol: ama sonra yavaş yavaş alışır gibi oldum...

aybuercim hoşgeldin sen de canım, bu heyecanlrın artık darısı senin başına inşallah

inşşah didemcim o günler gelmeden inanmayacagım ben çok uzun zaman varmıs gibi geliyor...

h.geldin aybuercim.
inan zaman çok çabuk geçiyor,bu topiğin ilk sayfasına bak,benim yazdığıma,o zaman ne demek istediğimi anlıycaksın = )

slm kızlar bende sonunda mersine dönebildim bugun moda evine gidecem düğünden 2 gun önce verecekmiş zaten öle olsun yoksa bende hergun giyer giyer bakarım :kedi: aşkımın damatlığına düğme yaptırcam bugun sonra perdeciye gidecez perşembeye kadar dikeceklermiş annem herbişiymi almış çay takımı tava tencere fln ben yokken hepsini kutulayıp göndermiş artık bende evime gidince görcem
ay 16 gun kaldı bi heyecan bastı

slm kızlar bende sonunda mersine dönebildim bugun moda evine gidecem düğünden 2 gun önce verecekmiş zaten öle olsun yoksa bende hergun giyer giyer bakarım :kedi: aşkımın damatlığına düğme yaptırcam bugun sonra perdeciye gidecez perşembeye kadar dikeceklermiş annem herbişiymi almış çay takımı tava tencere fln ben yokken hepsini kutulayıp göndermiş artık bende evime gidince görcem
ay 16 gun kaldı bi heyecan bastı

oh ne güsel canım hayırlı olsunnnna.s.

you know canım güle güle kullan aldıklarınızı.benim mutfakta tek eksiğim çöp kutusu kaldı,mutfakta herşey ınox onuda o renk alıcam.bir tane gördüm,elini gösteriyorsun otomatik açılıyor.düşünüyorum ama çabuk mu bozulur,manuel de açılıyor gerçi altında ayak basma mandalıda var ama yinede kararsız kaldım

you know canım güle güle kullan aldıklarınızı.benim mutfakta tek eksiğim çöp kutusu kaldı,mutfakta herşey ınox onuda o renk alıcam.bir tane gördüm,elini gösteriyorsun otomatik açılıyor.düşünüyorum ama çabuk mu bozulur,manuel de açılıyor gerçi altında ayak basma mandalıda var ama yinede kararsız kaldım

biliyorum onları ınoxlarına uyar aslında ama cabuk bozulur gibi gelio sanki :kedi:

benim mutfaktaki çöp kovam pedallı....pedaldan daha ileri bi teknolojiye ben güvenemem nedense:roflol:

bende işte güvenemiyorum kızlar,ama ne biliyim değişik olsun da diyorum bozulursa artık pedalıda var nasılsa onu kullanırım = ) bugün faturaları nişanlım otomatik ödeme yaptı.artık başlıycaz fatura ödemelerine = (

bende işte güvenemiyorum kızlar,ama ne biliyim değişik olsun da diyorum bozulursa artık pedalıda var nasılsa onu kullanırım = ) bugün faturaları nişanlım otomatik ödeme yaptı.artık başlıycaz fatura ödemelerine = (

cnım biz de ev sahibininin faturaları bize getirmesini bekliyos söylemekten tüy bitti dilimizdeeeekötükedihüso

Back
X