• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

He ne de güsel olurdu he.değişik değişik :) iyi etmişin dinlen tabi böcüküm.ben de zaten çeyiz masraflarından sakliyacak para kalmiyi.bayram da gelnce bu ay gittik yane hehe

böcük kırmızı kazagına bayıldım çok güzelll tayt la çok güzel olur ben gymem öle ama giyesi geldi bayramdan sonra bakıcam tunik kazak kaydirigubbakcemile3 modeli de rengi de çok hoş güle güle giy.botların da çok şık biraz pahalı ama baya giyersin dün nehire 150 ytl ye bot mu alınır diyen sen diilmiydin bakim kaydirigubbakcemile3 saka bi yana ayagında eskisin.

ablamda aynı botun sıyahını aldı ama harıka botlar vardı cokta tuzlu hele şirin bı ayakkabı alcam onuda 20sınde tabı kalırsa 40ytl
benım sözlum nışanlım olmadığı için acelemde yok ceyıse ara verdım ama nısan ayında taksıtlerım bıtıyo ee çok var ama zmn cabuk gecıyo ozmnnda karacanın beğendım catal kaşıkla karacanın desenlı teflon setını alcam çatal kasık var ama çok hoşuma gıttı

böcük kırmızı kazagına bayıldım çok güzelll tayt la çok güzel olur ben gymem öle ama giyesi geldi bayramdan sonra bakıcam tunik kazak kaydirigubbakcemile3 modeli de rengi de çok hoş güle güle giy.botların da çok şık biraz pahalı ama baya giyersin dün nehire 150 ytl ye bot mu alınır diyen sen diilmiydin bakim kaydirigubbakcemile3 saka bi yana ayagında eskisin.

kız sus çaktrmakaydirigubbakcemile3 evt aynen öle dedım ama napım gıttım kactane mağazaya en kötusu dandıkı sadece yapıstırılmışı 60ytlden baslıyo sonra ablamla karsılastık dedı gel bende alcam neysem gırdık fıyatları görunce:1shok: oldum sonra enıstem alın kalıtelı hakıkı derı marka dedı almışken bı kere alınır sonra kredı kartıyla aldık anlycan gaza geldım ama bıda gelmem ınş kaydirigubbakcemile3
beğenmene cok sevındım cnm daha guzellerı sızlerın olsun bıde mont beğendım artık bıdahakı ay alcam 90ytl cok şıktı

tamam tamam sustum :) güle güle giy senedein moda rengi taba ben de alıcam o renk ve çanta .şimdi kaynanama yarın giderken havlu götürücem onu havluya dikiyorum ilk defa yapıcam inş. güzel olur :D bitince resmini koyarım :)

tmm cnm koy cantam var ama aklımda olan bı canta gordum almazsamölurum 60ytlcık ayy cokta pahalı anansta ınş alcam dığer ayakkabıda daha acık kahve
yap yap aferın nan

senı dedın havlu aklımda yarın koyarımm olur mu cnm buraya bakarsın ama hangısıydı unuttum

havluyu bitirdim paketledim kayınvalideme gitmek için hazır kaydirigubbakcemile3

071220082311hr8.jpg

Aybuer çok güsel olmuş.güle güle kullansın inşallah kaynanan.ohhh gelinim işledi diye seve seve silsn yüzünü :)

aybuer cok guzelmıs nan gule gule kullansın
ben cıkıyorum yarın gene gelırım muahh muahh optum

sağolun kızlar kullanır insallah kullanmaz o böyle seyleri saklar çaydanlk aldım aneler gününde porselenlerden kulanmıyo askımın çeyizine koymus sanırım.askım tatilden şekerlik getirmişti onu da çeyizine koymus bakalım inşallah kullanır bunu ...

iyi geceler kızlar ben de çıkıyorum şimdiden herkesin bayramı mübraek olsun yarın yogun biir gün olacak erken kalkıcam uykumu alaym.iyi geceler.

Arkadaşlar hepimizin bayramı mübarek olsun..
Bu mübarek günlerde dualarınız kabul olsun inşallah..
Gene pembe dolaba resim yükledim..Yeni aldımda ayakkabılarımı şimdilik bayramda evde ve misafirliklerde giymek için..Daha sonra dışarıdada giyerim inşallah....
Bende bayramda buralardayım, onlanlarla görüşürüz..Olmayanlarla bayramdan sonra görüşürüz..
Hepinizi çooook öpüyorum iyi bayramlar arkidişler...

Gelin adaylar Bayraminiz Kutlu olsun sevdiklerinizle nice bayramlara

CANLARRRR BAYRAMIN HAYIRLI ŞEYLERE GEBE OLMASI DİLEĞİMLE HEPİNİZİN BAYRAMINI KUTLAR KOSKOCAMAN ÖPERİM.
İşyerinde nöbetciyim benimle aynı kaderi paylaşanların yalnızlığıma ortak olmasını dilerim.Antalya dan Sevgiler

ben geldıkaydirigubbakcemile4
bütün bu topıctekı benım mvazgecılmez arkdaşlarım olan mınılya aybuer ve nehır başta olmak üzere hepınızın bayramını kutlar huzur içinde geçmesını dılerım​
Şeniz

kızlar hepinizin bayramı mübarek olsun,inş.hayırlısıyla bir dahaki kurban bayramına hepimizin evli girmesi dileğiyle :)))
öpüyorum sizleri

ben geldıkaydirigubbakcemile4
bütün bu topıctekı benım mvazgecılmez arkdaşlarım olan mınılya aybuer ve nehır başta olmak üzere hepınızın bayramını kutlar huzur içinde geçmesını dılerım​
Şeniz

ay ay cnm benım senınde bayramın kutlu olsun nehırcık aybuer lady sızlerınde bayramı kutlu olsun hepınızı öpuyorum canlar..:1hug:

kızlarrr hepınız kulaklarımı cınlattınız ee bı gıreyım dedım bende nısan hazırlıkları tam gaz devam edıyor heyecan doruk noktalarda..
bugun kayın valıdeme gıttık ellerını öptüm hee bayram parası bıle aldım ok komık geldı bana ama yaa almak ıstemedım ama adetmıs napalım..
veee nasıl akşam oldu bılmıorum suan evdeyım ve yorgunum bı ıkı saate kalmaz uyuklarım..
böcükcüümm canım hattımı degıstırdım özelden atıcam sana o no dan ararsın benı bıde bak spor kompleksı bagcılar bılıosun dımı ordan servısler kalkıcak beklıorum cnmm..
kızlar hepınızı öpüyorum bana şans dıleyın olurmu?

Back
X