2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

gunaydın nasınız kızlar
dasılvadıdo nassın cnm
ayy dun delı oldum ark gıttım pcden kkya gıremedım sonra resım yuklemek ıcın mecbur bı ark yardım ettı
beyaz dantel renklı nevresımde nasıl olur dıe sordu brısı bende cektım resmı koydum sonunda

böcüküm iyiyim Allaha şükür:nazar: iş güç koşturuyom işte...
bu ay içinde biz de ananemle ufak tefek çeyiz alışverişine başlayacakmışız, dantel de sardıracakmış öyle dedi ama ayrıntısını pek bilmiyom ben:roflol:
2 haftadır nişanlımı görmüyom çok özledim:1no2:

böcüküm iyiyim Allaha şükür:nazar: iş güç koşturuyom işte...
bu ay içinde biz de ananemle ufak tefek çeyiz alışverişine başlayacakmışız, dantel de sardıracakmış öyle dedi ama ayrıntısını pek bilmiyom ben:roflol:
2 haftadır nişanlımı görmüyom çok özledim:1no2:

bızdede iş yohsenağlama
ben anlarım merak etme acaba kac tl tutcak cokta pahalı bılın mıCADIARZU
off allah kavustrsun nerdekı göremıyonkafamçokkarıştı

selam kızlarr

pazar günü nöbetim vardı pazar sabahı saat 8:00 da girdim eczaneye dün akşam saat 18:00 de bitti nöbetim :delphin: nasıl yorulmuşum anlatamam uykusuzluk durumunu anlatmama gerek :bbo:

24 ekim Bursada olacaktı ilk düğünümüz ama biz o gece nöbetçi olduğumuz için düğünümüz 31 ekim-1 kasıma ertelendi senağlama bizim için hayırlısı bu dedim sustuk napalım

sizlerde ne var ne yok ?

selam kızlar bende geldim vede gıdıorum işlerım var

ranunu cum sıkma o guzle canını hem gec olsun guc olmasın derler dımı bak benımde 10 ekım benden 21 sonada sen evlenıosundelikafadulden cok bişi de kalmadı zaten bılıosun zaman kolay akıp gecer bı bakmıssın evlenmıssın Şeniz

hadı bana bay bayyy benı ozleyın anacımkaydirigubbakcemile4

selam kızlar bende geldim vede gıdıorum işlerım var

ranunu cum sıkma o guzle canını hem gec olsun guc olmasın derler dımı bak benımde 10 ekım benden 21 sonada sen evlenıosundelikafadulden cok bişi de kalmadı zaten bılıosun zaman kolay akıp gecer bı bakmıssın evlenmıssın Şeniz

hadı bana bay bayyy benı ozleyın anacımkaydirigubbakcemile4

saol canım az kaldı dimiiiii hihoyyyt nikahımıza 6 ay 5 gün kaldı ondan sonrası zaten kolay geçer mirmirmirmir yani umarımmm
bu sabah itibariyle diyete başladım açım :delphin: az sonra kendime kocaman bi kase lahana salatası yapıcam :dance:

ranunu olsun cnm fazlar fark yok sonunda askına kavuscan ya muhım olan o
mınılya by by cnm kolay gelsın
roselın hala anlatmadın nerdesın :mymeka:

tşkler cnm sanada guzel bı gun olur ınş bızm işler kötu ya hala:delphin: off off
sızler ne ettınız

tşkler cnm sanada guzel bı gun olur ınş bızm işler kötu ya hala:delphin: off off
sızler ne ettınız

böcüküm bizim işler biraz daha iyi gibi çok şükür...inşallah sizlerinki de bir an önce düzelir:Saruboceq:
şimdi kayınpederim de işsiz...yaza kadar ssk ödemesi lazım dışardan emekli olabilmesi için...ona çareler düşünüyoz biz deCADIARZU

off ne zordur ya bende böle bı işsızlık görmedım ha cok borcum olmasa bu kadar stres cekmez otururdum evde yemınle ama ıste borc benı bağlıyor genede çok şükür paramızı alıyoruz ama bı huzursuzluk var herkes bırbırıne bağırıyo ortam gergın oluncada heves kalmıyo bu stres var sadece
ınş ödersınzı cnm emeklı olmak valla buyuk bı nımet

günaydın kızlar nasılsınız
ben dün işe gelmedim doktora gittim. bi süredir rahatsızlığım vardı çok ihmal ettim işlerden.
sizlerde ne var ne yok herkes nasıllar

pasta gecmıs olsun cnm
valla bende gıtcem ama ınan ızın ıstesem işten kovarlar dıe korkuyom yanı bı kişi ıstedı dedılerkı ha nasıl olsa iş yok gezın bakalım bu kadr işte bunlar sabır edıyorum valla

Back
X