Kızlar anlatayım neler oldu.şimdik bi akraba var bizim.bize düğün gününü ayarlamıştı.5 temmuz diye.aralıktan beri arıyoruz bu adamı tamam diyo hallettim diyo.ama sonra pazar günü aradı diyoki eee ben yazdırmıştım da benden daha nüfuzlu birisi bizim güne adını yazdırmış.ayyyyyy şok oldum ben resmen.tek ben değil ailemde.ay diyorum bu günden sonra hangi salonda nerde yer kalmıştırki.kalmamıştır.aradık bikaç yeri heryer dolu.boş yerler de çok pahalı.Ayy gel adamı boğmak isteme.çok sinirlendim.Bre adam madem kesin bi gücün yok ne diye beni güvendiriyosun...Hemen fırladık dışarı dedik evden aramayla olmicak bu iş.çıktık.bizim burda bi salon var.çok büyük değil ama düzenli.ama çok talep gören bi yer.dedik orda kesin yer yoktur.ama babam dedi ilk oraya gidip bi bakalım.gittik oraya.vardık müdürün odasına.geldi düğün defteri.bi baktıkki 11 temmuz'a biri adını yazdırmış geri sildirmiş.Ay dedim Allahım Yarabbim yardım etti.yoksa imkansızdı.çok istediğim bi salon vardı.ama orası çok pahalı bi salon.dolayısıyla orası olmadı.napayım dedim kısmetimde yokmuş.bu salonu bulduğumuza şükrettik.hem de çok.ben en azından gündüz düğünü istemiyodum.en azından akşam olcak kısmetse...böyle işte kızlar.baya bi stres yaşattı adam bize