2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

ne gıyıceksın felan hallettın mı anlatsana kızz

kaydirigubbakcemile2 geçen hafta etek be blüz aldım. inşallah bu akşam giydiğimde resim çekerim buraya eklerim resmimi.
etek siyah blüz siyah ama aralarıda parlak simler geçiyo. başörtüm siyahlı koyu kırmızılı. ayakkabım hafif topuklu sivri burun ayakkabı. bi dünya para bayıldım kafamçokkarıştı.
bi isteme olayı bile bana çok pahalıya patladı :delphin:

kaydirigubbakcemile2 geçen hafta etek be blüz aldım. inşallah bu akşam giydiğimde resim çekerim buraya eklerim resmimi.
etek siyah blüz siyah ama aralarıda parlak simler geçiyo. başörtüm siyahlı koyu kırmızılı. ayakkabım hafif topuklu sivri burun ayakkabı. bi dünya para bayıldım kafamçokkarıştı.
bi isteme olayı bile bana çok pahalıya patladı :delphin:

öleeee bızde bayıldık zamanında kaydirigubbakcemile3
cnm ıns eklersın emınım cok guzel olucaksın sakın panıkte yapma ve fazla heyecanlanma cunku cok panık olursun

öleeee bızde bayıldık zamanında kaydirigubbakcemile3
cnm ıns eklersın emınım cok guzel olucaksın sakın panıkte yapma ve fazla heyecanlanma cunku cok panık olursun

sabah beri işte de elim ayağıma dolanıyor. yanlışlıklar yapıyorum. :utangac:
ilk karşılaşma olacak. belkide bu heyecanladırıyor. :delphin:

sende hosgeldın cnmmmŞeniz

bugun nasılsın bakem senınkıyle aranız nasıl oldu?

canım hatasını anladı morali bozuk biraz haliyle...düzelecez inşalla ama ben yeminliyim bi daha kendi kendime nikah tarihi falan planlamam arkadaş...büyükler felan karar versin olmazsa....aynı hayal kırıklığını tekrar yaşamak istemiyom

olmas öle bıan gece daha tırleycan:roflol: sakın konusma hee cunkum ne dedığını unutabıln

canım hatasını anladı morali bozuk biraz haliyle...düzelecez inşalla ama ben yeminliyim bi daha kendi kendime nikah tarihi falan planlamam arkadaş...büyükler felan karar versin olmazsa....aynı hayal kırıklığını tekrar yaşamak istemiyom

bencede cnm kendı basına deıl aılenız toplansın bı net bısı konulsun ona göre hareket edılsın..
gercı bende öle dıodum ama bız aramızda öle dıoduk 10 ekım olsun 10 ekım olsun sonra hıc alılere sormadan bızımkıler yanı aıleler sormaya basladı ne zaman felan dedık 10 ekım onlarda saygı duydu eee ben hala ınamıodum 10 ekımde olcagına cunku bızım cok işimiz vardı belkı 2010 a bıle ertelenebılırdı sonra baktım askımla dugun salonu gezıoz aa baktım bı dugun salonu cok begendım sonra bunlar gıtmısler begendım dıe o salonu tutmuslar..
sonrasında bız aılere dedık bız salonu tuttuk onlarda sasırmadılar demedıler kı bızden ızınsız tuttunuz vss dıe ama ıkı tarafta bıze cok guvenıo vede sey dıo cocuklar neyı nasıl ıstıosa öle yapsın bız onların her zmaan arkasındayız saygı duyarız dıolar buda benı cok mutlu edıo..
ama sızın durum cok farklıdır o ayrı ama en dogru olan aılelerın fıkrı alınması..benım cevremdekı arkadaslarımın hepsının böle oldu bazen dıorum bız hıc sormadık acaba sorsamıydık felan dıe..ama bıze bıraktılar herseyı..hala bıle bısey olsun bıze soruolar mesela tadılat ısını..sonra nıkah gununu..ya bırazda sundan kaynaklanıo bız herseyımızı kendımız yapıoz aıleler tabı destek olucak ama cok fazla destek olamazlar bunun bılıncındeyız sımdı ne kadar cok hesaplı gıdersek bızım ıcın ıyı..cunku evlendıkten sonra bız öducez o borcları..

minilyam bizim aileler de maşallah çok anlayışlı ve kararlarımıza saygılılar...ama nişanlım özellikle kayınpederin işten çıkartılmasından sonra mali konuları çok kafaya takmaya başladı...onun için ertelemek istediğini söyledi...ben elimden geldiğince çözümler bulmaya çalışıyom...düğünden bile vazgeçtim sağlık olsun dedim ama bu endişelerinden sıyıramadım onu bi türlü:çok üzgünüm:...Allah hayırlısını versin ne diyelim...herşey zaten eninde sonunda olacağına varmıyor mu:delphin:

herkese çok teşekkürler a.s.
ben çıkıyorum işlerimi toparlayıp eve gidecem. dualarınızı eksik etmeyin benden. herkeslere hayırlı günler

aybuer uskudarda aaşam oldu:delphin:
dasılvadıdo haklısn boşver hersey olcana varır durumu duzelsın yeterkı bı kac sonrada olsa olur

kızlar selamm,pastacım hayırlı olsun inşş.senin için senin yazdıklarını okuyunca bende yine heyecanlandım :)) allah yardımcın olsun.. benm sağolsun ailelerimiz çok yardımcı oluyorlar,ama onlarda hiçç karışmadılar,herşeye biz karar verdik,onlarda siz nasıl istiyorsanız öyle yapın dediler.
dasilvadido bence yinede tabiki siz ikiniz oturup karar vericeksiniz bence,ama eğer nişanlın şu anda bişey düşünemiyorsa,ona da hak vermelisin,belki bazı şeyleri kendi başına yapmak istyrdur,seni rahat ettirmek istiyordur,bence bu gibi konularda erkekler daha mantıklı davranıyorlar,çünkü biz bayanlar hep duygusal anlamda bakıyoruz olaylara..

kızlar selamm,pastacım hayırlı olsun inşş.senin için senin yazdıklarını okuyunca bende yine heyecanlandım :)) allah yardımcın olsun.. benm sağolsun ailelerimiz çok yardımcı oluyorlar,ama onlarda hiçç karışmadılar,herşeye biz karar verdik,onlarda siz nasıl istiyorsanız öyle yapın dediler.
dasilvadido bence yinede tabiki siz ikiniz oturup karar vericeksiniz bence,ama eğer nişanlın şu anda bişey düşünemiyorsa,ona da hak vermelisin,belki bazı şeyleri kendi başına yapmak istyrdur,seni rahat ettirmek istiyordur,bence bu gibi konularda erkekler daha mantıklı davranıyorlar,çünkü biz bayanlar hep duygusal anlamda bakıyoruz olaylara..

ladycim doğru söylüyon ben de zaten kışına bıraktım herşeyi....bu arada nehir ve roselini ben de merak ediyomCADIARZU

roselın bana keısn yazardı ama gelmedıkı hıc
nehırım gelmış ısmdık burayada gelır

Back
X