Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydn
zenku cnm sordum 850 tl peşın perdesız ama uygun perdede yapıyorlarmış
cok pahalı ıcındekı nevresım sadece 250 tl zaten sordum senın ıcn bı harıka ama cok pahalı ya
iyi hevincim sen nasılsın?
iyi akşamlar kızlar...
bugün şekerim düştü biraz galiba...halsizim baya bi...pc başında dinlenmeye çalışıyom...tikkat edin kendinize. sağlık önemliii
Kızlaaarrrrr canlarım çok özledim sizi.dasivaldido nişanlının annanesi vefat etmiş.başınız sağolsun.Allah göstermesin bi daha böyle üzüntü hiçbirimize.Abba Zenku hoşgeldiniz kızlar.böcüğüm hala maaşını vermediler demi ama inşallah hareketlenme başladı piyasada.kaç gündür hatta bir haftadır yokum daha yeni farketmişiniz :dilcikar: Neysem affettim ben sizi çok özledim.ben sonbahar gelini deeilim ama burdayım seviyom işte.neden yoktum anlatim.geçen pazar günü istanbula gittim.nikah işlemleri için gitmem gerekiyodu.bende annemel gittim.orda elime net geçmedi ki sizlere haber vereyim.Çok koşturmacalı bi hafta geçirdim.hergün sabahtan akşama kadaar uğraştık nikah işi çeyiz işi ... daha da bitmedi tabi.nikaha yakın bi daha gitmem gerekecek
mınılya hayrlı olsun cnm
bende alcam ama ancak bı kac ay sonra
bızm ordada japon pazarı acıldı harıka seyler var
dun cıps tabağı aldım yığenım ıstedı ona verdım bugun bıkac sey alcam ama cok pahalı seyler deıl ama ıyıkı acıldı super ya ınsan herseyı almk ıstıyo
2360 tl kaldı borcum kaydirigubbakcemile2 onada şükür
2360 mı kaldı:1shok: kız nıttın sen öle bu ne borcu..
ayy benımde 1460 var ya ıste converse te aldım felan daha fazla borcum oldu yanı..
ama nısan ayı ödeme yaptıktan sonra 1200 tl borcum kalıcak
sağol canımpastacım seninde hayırlı olsun,hadi atlattın ilkini,bi kere daha mı gelcekler şimdi:1rolleyes: