2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

dasılvadıdo saol cnm ınş
aman gec olsunda guc olmasın cnmcım olsun bı tarafın donmaz merak etme

kaydirigubbakcemile3 sağol canımcım,aa bende alışveriş yapmım 12 nisan da gidicez yaa,bu arada biz kaç kişi olduk..kaç kişi gelicekk.

yapma tabe:jeyyar:
ben bısy almıycam ıcın benım ıcın gecerlı deıl(kanıma gırmezsenız cok sevınırım)
sayı tam olarak ne olur bılmıym bakarsınız ıkı kısı oluruz bakarsın yırmı
ben tarh ve yerı belırttım ısteyen gelcek lıstedekılerın basına bı hal gelmedığı sürece-tatlicadiarzu-

ay ay ay herkesler gelmiş efenimm:1hug:
pastacım Allah tamamına erdirsin canım hayırlısıyla:nazar:
minilyam güle güle kullan aldıklarını ben de beyaz converse giyecem gelinlik altına...ama bu gidişle aralıkta olcak düğün...bi tarafım donacak heralde:roflol:
ladycim sen de aldıkalrını iyi günlerde sağlıkla kullan inşallah canım
böcük sen de inşallah tez amanda kapatırsın borçlarını yevrum:1hug:

saol cnmcım..cnm bosver gec olsun guc olmasın..

yapma tabe:jeyyar:
ben bısy almıycam ıcın benım ıcın gecerlı deıl(kanıma gırmezsenız cok sevınırım)
sayı tam olarak ne olur bılmıym bakarsınız ıkı kısı oluruz bakarsın yırmı
ben tarh ve yerı belırttım ısteyen gelcek lıstedekılerın basına bı hal gelmedığı sürece-tatlicadiarzu-

ben gelirsem inşş.girerim kanına senin yerimseniben buluşmalara bakıyorum da resim çektirip koymuşlar,bizde resim çektirip koyarız kaydirigubbakcemile2

Canlarımmm nasılsınız? Hoşbuldum.Nikah tarihi aldık 15 haziran ama durun bakem değişebilir :) pek istediğimiz bir tarih ve saat olmadı.hayırlısı.Dasivaldido hayırlı olsun canım istemişler seni de:)) darısı bütün dileyenlerin başına inşallah.çok yorgunum ben bugün.beyaz eşyalarımı seçtim size resimlerini göstereyim.çok pahalıya kaçmadım kızlar

my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar napıyosunuz ben ancak gelebildim bugn arkadasımdaydım.hiç keyfim yok bugün akşam oluo neyseki .minilya lady aldıklarınızı güle güle kullanın , pasta hayırlı olsu ilk adımı atmıssınız her şey çok güzel olur inşallah.böcükcüm borcun azalıyor biter canım borç yiğidin kamçısıymış öder gidersin ...

rosellin beyaz esyaların hayırlı olsun canm..

dasilvadido sen nasılsın canm?

Canlarımmm nasılsınız? Hoşbuldum.Nikah tarihi aldık ama surun bakem değişebilir :) pek istediğimiz bir saat olmadı.hayırlısı.Dasivaldido hayırlı olsun canım istemişler seni de:)) darısı bütün dileyenlerin başına inşallah.çok yorgunum ben bugün.beyaz eşyalarımı seçtim size resimlerini göstereyim.çok pahalıya kaçmadım kızlar

gal.php

roselinim beni değil, bir dilim pastayı istediler canım...ben eskidim bile hee:roflol: ekimde oldu bizim nişana.s

Üfffffff her seferinde bir resmi iki kere çıkarıyor bu imageshack yaaaa.sinir etti beni.idare edin kızlar

kızlar napıyosunuz ben ancak gelebildim bugn arkadasımdaydım.hiç keyfim yok bugün akşam oluo neyseki .minilya lady aldıklarınızı güle güle kullanın , pasta hayırlı olsu ilk adımı atmıssınız her şey çok güzel olur inşallah.böcükcüm borcun azalıyor biter canım borç yiğidin kamçısıymış öder gidersin ...

rosellin beyaz esyaların hayırlı olsun canm..

dasilvadido sen nasılsın canm?

aybuercim hoşgedlin canıma.s.
benim keyfim yerinde çok şükür...nişanlımla zor ve sıkıcı bi hafta geçirdik ama atlattık maşallah...düğün tarihimde bi ertelenme söz konusu olacak, kayınpederin emekliliğini bekleyeces...muhtemelen 12 aralık olacak gibi hayırlısıylan ama daha net değil...
senin niye keyfin yok bakim

Kafamı kaldı bene şu resimlerle uğraşırken.kusura bakma dasivaldidocum :) Hayırlı olsun pastacımmmm

Aybuercim sağol bitanem darısı hepicinizin başına inşallah.Kızlar bu resim de buzdolabın içi

my.php
[/URL][/IMG]

aybuer cok saol tatlım en azından mınılya gıbım karamsar deılsın he:roflol:

rosselın ı gunelrde kullan cnm kaca aldınız hepsı bosh sanırsam
nıkah tarıhınde hayrlı olsun
dasılvadıdo demekkı senı bıdaha ıstycekler

aybuer cok saol tatlım en azından mınılya gıbım karamsar deılsın he:roflol:

rosselın ı gunelrde kullan cnm kaca aldınız hepsı bosh sanırsam
nıkah tarıhınde hayrlı olsun
dasılvadıdo demekkı senı bıdaha ıstycekler

valla böcük bana uyar zaten o gün heyecandan bişey anlamamıştım bi daha istesinler de tadını çıkarıyım:roflol:
roselinim iyi günlerde kullan beyazeşyalarını gülüm:1hug:

bende mı öle etsem bısey ıstemedık kımmetlı mı olduk sankım :delphin:
bende ıstıycem hersey:dilcikar:

roselın gelmış hoş gelmış beyaz eşyalarını alıp öle gelmış hayırlı olsun cnmcım Allah gule gule kullanmak nasıp etsın inş.

Back
X