2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

lady senınkının masallahı var cnm :nazar:

ben mıdemı üşüttum sanırsam saat 2 oldu uyku uymadım ama heryerım dokuluyo resmen ağlıycma nerdeyse mıdem acayıp bulanıyo en nefret ettığım sey mıde bulantısıdır saatlerce gecmedı neyse annemı uyandrdım yanıma yattı ohh cnm annem yaa 1ay sonra gtcek ben napcam aylarca onsuz:(neysem su ısıttı karnıma koydum bırden kapağı acıldı sıcak su karnıma dokuldu yandım ama cok fazla sıcak deıldı baya sure gecmıstı
yanı gece çok kötuydum annem yanımda olmasa napardım ya o yuzden annenızın kıymeını bılın ben yılda bı kac ay gorebılıyom nasıl evlencem bılmem zaten anneme olan özlemımı dusununce uzak olan goruculer kabul etmıyorum cnm anneme yakın olsam hep

cnm gecmıs olsunnn

Böcüğüm geçmiş olsun yeni gördüm şimdi akşam rahatsızlaşmışın.evet en güzeli anneye yakın olmak.ama herşey kader kısmet...

senınkı cok girişken bırıne benzıor :)))

benımkıde işi gereği öle ama bı kötü yanı var ıste cok konusuolar :))) dermısım:)))
ama nişanlıma göre ben daha cok konusuyormusum:)))

bu arada aklıma bısey geldı sımdı bende satıs danısmanı olarak calısıorum ya bı musterıye gıttık neyse cek tahsılatıda var bızım patron ılk baktı şöle bankaya dedıkı ben dedı senı beklıorum restoranda dedı neyse tabı patron bılıo cok beklıcemı cunku cok sıra vardı öle böle deıl..neyse bı beyfendının yanına gıttım cok özur dılerım dedım ışim acıl zaten hemen anladı tabı tabı gelın dedı tabı kımseye caktırmadık yoksa anlasalardı butun gbanka musterılerı ıtıraz ederdı neyse beyfendının nosuyla hemen çeki tahsıl ettım ve beyfendı sağolsun çeki tahsıl edene kadar yanımda durdu.daha sonra tşk ettım cıktım bankadan neyse patronun yanına geldım patronum şokk:1shok: dedı nasıl cıktın sen o bankadan ben dedım cıkarım:))):jeyyar:hihoyyyt
durumu anlattım..gulumsedı:)))

lady cım senınkı yanındayken senın sırtın hıc yere gelmez valla baksana askerde de bulmus hemen gelınlıkcı neyimm...delikafadulden

hiç sormayın hakikaten maşallahı var:nazar: ben askerdeyken böyle şeyleri açıkçası düşündüğünü zannetmyrdum,gerçi orda düşüncek bişeyi yok,gelince ne yapıcaz derdi sardı onu şimdiden :))) yaa benmkide çok konuşur,halkla ilişkiler uzmanı,mesleğinin de gerektirdiği gibi,insanlarla ilişkisi çok iyidir, hemen sevdirir kendini..anlatıyor zaten yine komutana falan sevdirmiş kendini,baya musama gösteriyrmuş ona :)))

minilyacım sende benm gibi bende bir kere sıradayım bankada,elimde bir kağıt var numara ama baya bi var bana sıra gelmesi için,benimde acelem var,otobüse yetişcm,ünivrste zamanıydı,harç parası yatrıp eve dönücektim,her neyse bi no yandı kimse yok ,bnde hemen atladımmi numarayı buruştrp attım sepetin içine,kimse de bişey anlamadı:utangac:

lady senınkının masallahı var cnm :nazar:

ben mıdemı üşüttum sanırsam saat 2 oldu uyku uymadım ama heryerım dokuluyo resmen ağlıycma nerdeyse mıdem acayıp bulanıyo en nefret ettığım sey mıde bulantısıdır saatlerce gecmedı neyse annemı uyandrdım yanıma yattı ohh cnm annem yaa 1ay sonra gtcek ben napcam aylarca onsuz:(neysem su ısıttı karnıma koydum bırden kapağı acıldı sıcak su karnıma dokuldu yandım ama cok fazla sıcak deıldı baya sure gecmıstı
yanı gece çok kötuydum annem yanımda olmasa napardım ya o yuzden annenızın kıymeını bılın ben yılda bı kac ay gorebılıyom nasıl evlencem bılmem zaten anneme olan özlemımı dusununce uzak olan goruculer kabul etmıyorum cnm anneme yakın olsam hep

tamam böcüğüm yaa kapattık konuyu a.s.
böcüğüm geçmiş olsun canımm,annen nereye gidiyor ki anlamadımm,bende hep anneme yakın olsun istedim inşş.öyle de olucak,inşş.seninde yakın olur balım..ama roselincimn de dedği gib kader kısmet..bazen ne yaparsan yap olmuyor,istediğin kadar söyle ya da düşün,insanın kaderinde ne varsa o oluyor,yoksa kimse annesinden ayrılmak istemez..

orası öle
annem babam niğdede yasıyo emeklı oldukları ıcn orda organık tarım yapıyorlar senede bı kez gelıyrlar

lady cnm şaka ettım belkı banada bulasır konuşun tabe

roselın tabıkıde hayr tatlım

hiç sormayın hakikaten maşallahı var:nazar: ben askerdeyken böyle şeyleri açıkçası düşündüğünü zannetmyrdum,gerçi orda düşüncek bişeyi yok,gelince ne yapıcaz derdi sardı onu şimdiden :))) yaa benmkide çok konuşur,halkla ilişkiler uzmanı,mesleğinin de gerektirdiği gibi,insanlarla ilişkisi çok iyidir, hemen sevdirir kendini..anlatıyor zaten yine komutana falan sevdirmiş kendini,baya musama gösteriyrmuş ona :)))

minilyacım sende benm gibi bende bir kere sıradayım bankada,elimde bir kağıt var numara ama baya bi var bana sıra gelmesi için,benimde acelem var,otobüse yetişcm,ünivrste zamanıydı,harç parası yatrıp eve dönücektim,her neyse bi no yandı kimse yok ,bnde hemen atladımmi numarayı buruştrp attım sepetin içine,kimse de bişey anlamadı:utangac:

ben öle yapmaya cesaret edemıorum kızz bazı veznedarlar bakıolar nolara burusturup atsanda acıyolar yadabızım burdakıler öle o yuzden resıl olmak ıstemıorum..sendekıde ne cesaret :)))

mınılya avatr yapmışsın:jeyyar:
aman sızdede hıc keyıf yoh hee
yaz geldı yenı bır aşk lazım bana:asigim:

valla hava süper bugün yaaa yemekten sonra ofise dönmeyi hiç istemedim:asigim:
ben zaten en çok bahar aylarını seviyom ilkbahar ve sonbahar...tam gezmelik oluo ama bugün biras rüzgar da var...
anam hava durumu spikeri gibiyim heee:roflol:

şimdık dassılvadıdon sporlar:roflol:

off ulan off yaz gelıyy ıkı ay ıcnde manıta yaptım yaptım yoksam ıstıfa etcem kızlıktan

ben gelene kadar kaynatmıssınız kızlar herkese merhaba,nasılsınız bugün?

böcükcüm geçmiş olsun ,roselin tekrar güle güle kullan beyaz esyalarını uyguna almıssın çok iyi.lady nişanlın ne gzel düşünmüş her şeyi benimki de askerdeyken düşünürrdü evimiz nasıl olack falan die derdi şimdi de düşünüyoro ama bana sölemiyor pek.mutfak dolabı portmanto ve yatak odamızı banyoyu askım yapacak ben bazen diyorum söle olsun böyle olsun sonra a diyorm tereciye tere satmıs gibi olmayım da diyorum :) ee yani dior güüyor :)

bakalım nasıl olacak gerçi istediğim tek şey huzur.

bugün burda da hava çok gzel yaz geliyor artık zaman çok hızlı geçiyor.böcükcüm hadi hayırlı kısmetlere yaz geliyor ...

valla karar verdım bugun önume cıkan(korna çalan)ılk arabaya atlıyom yıter artık azgun smıle::jeyyar:

valla karar verdım bugun önume cıkan(korna çalan)ılk arabaya atlıyom yıter artık azgun smıle::jeyyar:

aman böcük yapma etme allasen lazımsın gız sen bize:roflol:
aybuercim canım ben de aynı şeyleri düşünüyom...bana huzur olsun sağlıklı olalım daa hiç evin döşemesini eşyasını falan düşündüğüm yok Allah biliyoa.s

olmas yaşlı neyım cıkarsada artık bahar cıkana kadr ıdare etcem napım anam dua edın yakısıklı çıksın:jeyyar: ayy kamyoncu mu bulsam yoksam

Back
X