2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

aslında 15gunde biter dediler ama biz işi garantılemk istiyoruz oyuzden mayıs olucak birazda eşimin işi geregi.. mecburen mayısta halletmemız gerekıyor..
birde gelınlıgı dıkıme verdıkten dugunden 2hafta oncesıne randevu verın almak için.. garantilensin en azından elınızde bulunsun gelınlıgınız
ablamınkınden biliyorum çok rezillik çektık.. kına gecesınde terzi kadın rastgele dıkıp elımıze tutusturmustu :oklava:
ben gelınlık dıkım fiyatlarını arastırdım,650den 1500a kadar cıkıyor dediler modasına,kumasına,ciceginden tasına kadar değişiyormus yani..
2009 modası yaptıracagım yanı çok kabarık olmayacak hatta hiç kabarık olmayacak desem yerıdır benım istedım oyuzdende sıkı bi diyete girmek sart :)))

bende canım çok fazla abartı kabarık istemiyorum,belden oturtmalı istiyorum,tabi canım çok da ucucuna yaptırmam,ama ağustos ta gitsem yeterli olur,2 hafta öncede alırım,bende bakıyorm da dediğin gibi kumaş a göre taşına göre değişiyor,

Son düzenleme:
dolmen.jpg

pronovias-donaire.jpg

kızlar bu iki gelinliğin karşımını yaptırcam :)))))

Son düzenleme:
Hevincim teşekkür ederim bitanem.en güzelleri senin olsun.gelinliğin etek kısmı bence de daha güzel olabilirdi.siz bi daha dolaşabilirseniz birlikte eminim daha güzel bi model beğenirsiniz ortaklaşa :teytey:

cümlemizin insallah bitanem :1hug:
sorunda orda ya canim ekime kadar görüsemicez ki ben burda askim istanbulda, yani gelinlik icin bir haftamiz olcak sadece bu durumda diktirmekde olmucak gibi görünüyor, ama benim yolladigim gelinligin etek kismi gercekten hos degildi modelini begendimde kabarik istedigimden o olmayacagi kesin a.s

he bıde fatıh cok pahalı yaa ben bı nısanlık beğendım orda dıktrcektım 1000 tl aşaği dıyen olmadı ben 400tl dıktrdım hatta satın aldım
hemde burdakı modacının aynı zmnda ordada tukkanı varmış dıo semte gore tabıkı değişıyo
bıleesın keske yakın olsak ben sana yardımcı olsam HEVIN

ı aksamlar ben kacar

ahh keske canim ya keske :utangac: ama bu söyledigini unutmicam bide herkes fatih daha ucuz diyordu gerci biz fiyat falan sormamistik o zaman öyle bakmistik, bilgi icin cok sagol bitanecim a.s.

hevincim gelınlıgın çok guzel canım a.s. zarif duruyor yani..

bu arada kızlar gelınlıklerınızın dıkımı yada satın veya kıralık alım gbi ne zaman baslıyorsunuz ? ben mayısta dıkıme vercem istedıgım gelınlıgıde..

sagol canim benim ama almicam onu nisanlim begendi sadece ben kabarik istiyorum :asigim:
valla bende trde olsaydim agustos gibi baslardim herhalde ama öyle bi imkanim yok malesef dügünden bir hafta önce almam lazim gelinligi bakalim artik hayirlisi insallah hakkimizda hayirlisi neyse o olsun :nazar:

Ladym canim ya harika bi gelinlik eklemissin modeli süper sende fazla kabarik istemiyorsun bildigim kadariyla cok yakisir sana eminim a.s

Bu arada listemizin yeni hali :teytey: (Roselincim dügün tarihin neydi canim senide ekleyelim sonbaharda evlenmesen bile bizdensin sende :1hug:

:nazar: abba 22.09.09 & 26.09.09 :nazar:
:nazar: The_Lady_legend 10.10.09 :nazar:
:nazar: minilya 10.10.09 :nazar:
:nazar: hevin 17.10.09 :nazar:
:nazar: ranunu 31.10.09 :nazar:
:nazar: dasilvadido 12.12.09 :nazar:

günaydın kızlarrrrhihoyyyt
keyifler nasıl bakalım...bende iyi çok şükür haftasonunun gelmesini bekliyom uyuyup dinlenmek için..mirmirmirmir

günaydınlarr...
hevincim teşekkür ederim canım,işte önemli olan bakalım aynısını dikebileceklermi..
dasilvadidocum aynen bende yarın olsada şöyle güzel bi dinlensek cmtsi pazar...

gunaydın dasıl lady
lady bacım bence alttakı cok harıka yaa cok beğendım:asigim:
dasılvadıdo valla he 2 gun kaldı uymamıza aksam 10 da yattım uykumu aldım gece cok uyandım ama olsun

havın cnm ben 21 yıldır ıstanbuldayım tecrube yanı
gercekten fatıhte ınanılmaz cesıt var ve hepsı harıka ama ınanılmaz pahalı cok para veremem ben kıyamamm yanı
bıde gelınlığı kıralarım ama yenıden dıktırırım dıkılmışın ustune yaptrmam ılk gıyen ben olmalıyım

ladycim böcüküm merhabalar...ben bi modaevinin bi modelini beğendim nişanlım da beğendi inşallah onu diktirecez:asigim: fiyatına 950 diyolar ama pazarlık yaparıs heralde biraz..bi de ben kış vakti evleneceğim için üzerine etol felan ayarlamak gerekecek straples bi model çünküa.s

Minilya beni yazmıyon ben sonbahar evlenmiyom diye mi :dilcikar: Hevincim teşekkür ederim bitanem.en güzelleri senin olsun.gelinliğin etek kısmı bence de daha güzel olabilirdi.siz bi daha dolaşabilirseniz birlikte eminim daha güzel bi model beğenirsiniz ortaklaşa :teytey:

cnm ya sen hep bızdensın zaten ıstersen yazarım ama en başa gecıceksın ya hanı bızım cok uzak oluyo o zaman :(((

ben nerdeyım şeker ?? AA olmadı bak sıncı :-) eklliimm bende kendimi.. :)

abba 22 eylul eskısehır salı - 26 eylul cumartesi
the_lady_legent 10 Ekim 2009 Cumartesi
minilya 10 Ekim 2009 Cumartesi
hevin 17 Ekim 2009 Cumartesi
ranunu 31 Ekim 2009 Cumartesi
dasilvadido 12 Aralık 2009 Cumartesi

oldumuz sımdı şeker?sengözlerimebaksanab
hevincim gelınlıgın çok guzel canım a.s. zarif duruyor yani..

bu arada kızlar gelınlıklerınızın dıkımı yada satın veya kıralık alım gbi ne zaman baslıyorsunuz ? ben mayısta dıkıme vercem istedıgım gelınlıgıde..

cnm ben kararsızım ya belkı kıralayabılırım duruma göre cunku fıyata bakıo bılıosun cok fark olursa bızım ıcın almam kı zaten alma taraftarıda deılım acıkcası..
nişanlıgım duruo yanı dusun ablamlara verdım onun gardrobu buyuk orda saklanıo..gelınlıgı alıp napıcam:(
askım al dıo tmm dedım kıramadım ama o gun gelsın belkı kıralamaya razı ederım:))

Bu arada listemizin yeni hali :teytey: (Roselincim dügün tarihin neydi canim senide ekleyelim sonbaharda evlenmesen bile bizdensin sende :1hug:

:nazar: abba 22.09.09 & 26.09.09 :nazar:
:nazar: The_Lady_legend 10.10.09 :nazar:
:nazar: minilya 10.10.09 :nazar:
:nazar: hevin 17.10.09 :nazar:
:nazar: ranunu 31.10.09 :nazar:
:nazar: dasilvadido 12.12.09 :nazar:

aman nazar değmesinn:))):nazar:

kızlar bu arada hepınıze gunaydın...
gelınlık modellerıne bakıorum hep böle kabarık gelınlık hayalımde var modellerın ıcınden tmm ıste budur dedıgım cıkmadı hep kararsız kaldım artıq bakıcazz
bu arada bende agustos gıbı tam net karar verıp dıktırıcem..yanı mayıs bana gore cok erken olur..
onun dısında asla fatihten almam bı gelınlıgı o kadar para vermem
benım arkım dıktırmıs karsıda ızmırlı gelınlık dıe bı yerde hem ıstedıgınden cok daha guzel olmus hemde kına ve gelınlık ıkısı kıralık 900 tutmus
tabı asagı yukarı benımkıde o kadar tutar ama bakıcam ıste arastırcam

mınılya bencede alma yengemlerındekı ölece duruyo baska bı işede yaramıyo aradakı fark 100 tl de olsa ben almam o 100 tl ıle bındallı kıralarım cunku cok ıstıyorum kına gecesınde gıymeyı ee benımkıler bıraz uzak hayaler ama fıkrımı dıyım dedım

böcük mesela ben de gelinliği alma taraftarı değildim ama nişanlım çok hevesli ve ısrar etti bu konuda ben de kabul ettim napim...ama bindallıyı yüksek ihtimal kiralarım, abiye için de bizim burda bi sürü uygun mağaza var oralardan ayarlarım bişeyler daha hesaplı oluryerimseniben

böcük mesela ben de gelinliği alma taraftarı değildim ama nişanlım çok hevesli ve ısrar etti bu konuda ben de kabul ettim napim...ama bindallıyı yüksek ihtimal kiralarım, abiye için de bizim burda bi sürü uygun mağaza var oralardan ayarlarım bişeyler daha hesaplı oluryerimseniben

uyy genelde kadınlar ısrar eder ama senınkınınde bı bıldığı var dımek yoksa evlılık yıldonumlerınızde mı gıydırcek:jeyyar:
ben kına gecesı ıcn zumrut yesılı bı abıye ıstıyorum bındallıyıda kına yakılırken gıymek ıstıyorum :asigim:

uyy genelde kadınlar ısrar eder ama senınkınınde bı bıldığı var dımek yoksa evlılık yıldonumlerınızde mı gıydırcek:jeyyar:
ben kına gecesı ıcn zumrut yesılı bı abıye ıstıyorum bındallıyıda kına yakılırken gıymek ıstıyorum :asigim:

valla böcük olabilir heee neler geçiyi kimbilir aklından demi:icecream:
ben daha abiye rengi düşünmedim hiççç..anam daha 8 ay var gerçi her ay bi renk düşünsem çıkamam işin içinden:roflol:

valla böcük olabilir heee neler geçiyi kimbilir aklından demi:icecream:
ben daha abiye rengi düşünmedim hiççç..anam daha 8 ay var gerçi her ay bi renk düşünsem çıkamam işin içinden:roflol:

ben hayal edım sadece :çok üzgünüm:
bıseyde hep kesın karar verır alırım kararsız kalmam pek ama dersemkı ayy bılmıyomkı ne renk olsa ozmn hıc sonuca varamam ben zumrut yesılını cok yakıstıyom kına gecesıne hatta bıkac gelınlıkkcıde gordum :asigim: kabarık ve duz modellerını
haa bıde ben straples gelınlık gıyemem cok acık gelır benım aıleme :utangac:bende gıyemem zatı

yevrum aslında benimki de straplese biraz karşı ama gelinlik olduğu için bi kere giyilck bişi olduğu için göz yumuyo diyeyim ben saa:lepi: ama zaten aralıkta o gelinliği cıscıbıl giyersem düğün salonuna gidene kadar kesin zatüre olurumdelikafadulden üstüne felan bişeyler uyduracas artık zamanı gelince:sm_cool:

benimde benden çok nişanlım istiyor gelinliği satın alalım diyor,öyle şeylere çok önem veriyoruz,düşünün ki biz ilk beraber yediğimiz dondurma çubuklarından tutunda,ilk beraber edirneye gittiğimz otobüs biletlerini,ilk sinemaya gittiğimz biletleri ,6 sene önceki artık hali kalmayan beyaz kazağımla, kotumu bile saklıyorum,çünkü onunla ilk tanıştığımz zaman onlar vardı üstümde :)))))) daha da bir sürü şey :))))
böcüğüm bende 2.sini çokk beğeniyorum,bende kına için zümrüt yeşili yada tatlı kırmızı istiyorm,bakalımm.bir sürü ark.ımın kına için bindallısı var içlerinden beğenip alıcam,çünkü ben sade kına yakılırken giycem onun haricinde hemen çıkarıcam bindallıyı..

benimde benden çok nişanlım istiyor gelinliği satın alalım diyor,öyle şeylere çok önem veriyoruz,düşünün ki biz ilk beraber yediğimiz dondurma çubuklarından tutunda,ilk beraber edirneye gittiğimz otobüs biletlerini,ilk sinemaya gittiğimz biletleri ,6 sene önceki artık hali kalmayan beyaz kazağımla, kotumu bile saklıyorum,çünkü onunla ilk tanıştığımz zaman onlar vardı üstümde :)))))) daha da bir sürü şey :))))
böcüğüm bende 2.sini çokk beğeniyorum,bende kına için zümrüt yeşili yada tatlı kırmızı istiyorm,bakalımm.bir sürü ark.ımın kına için bindallısı var içlerinden beğenip alıcam,çünkü ben sade kına yakılırken giycem onun haricinde hemen çıkarıcam bindallıyı..

lady inanır mısın aynı hassasiyet bize de var:asigim: ilklerimize dair mutlaka bişeyler saklamışızdır biz dea.s
ayrıcana ben de sadece kına yakılırkene bindallı giyecem

Back
X