2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

yevrum aslında benimki de straplese biraz karşı ama gelinlik olduğu için bi kere giyilck bişi olduğu için göz yumuyo diyeyim ben saa:lepi: ama zaten aralıkta o gelinliği cıscıbıl giyersem düğün salonuna gidene kadar kesin zatüre olurumdelikafadulden üstüne felan bişeyler uyduracas artık zamanı gelince:sm_cool:

canım böyle kürkler var ya beyaz onlar çok hoşuma gdiyor benm yaa,sende öyle bişey alabilirsin çok şık duruyor,benm nişanlımda kendi straplz istedi ama tabi tam koltuk altı hizasından olucak,ona izin var..bu gösterdiğim 2.gelinliğin üstü biraz aşağıda,benmki daha yukarda olucak inşş...bide ben çok kabarık almak istemyrm nişanlım benden baya uzun,yanında böyle belden oturtmalı ve hafif kabarık olduğu için zayıf ve kalem gibi durmak istyorum,topuzumuda kabarık yaptırcam ki çok boy farkımız belli olmasınkaydirigubbakcemile3

ahhh kızlarrr ahhh böle anlatmayın ya böle anlatınca heveslenıorum sankı hıc gecmıcek gıbı gelıo zaman 6 ay 14 gun kaldı püffffffffffffkafamçokkarıştı

canım böyle kürkler var ya beyaz onlar çok hoşuma gdiyor benm yaa,sende öyle bişey alabilirsin çok şık duruyor,benm nişanlımda kendi straplz istedi ama tabi tam koltuk altı hizasından olucak,ona izin var..bu gösterdiğim 2.gelinliğin üstü biraz aşağıda,benmki daha yukarda olucak inşş...bide ben çok kabarık almak istemyrm nişanlım benden baya uzun,yanında böyle belden oturtmalı ve hafif kabarık olduğu için zayıf ve kalem gibi durmak istyorum,topuzumuda kabarık yaptırcam ki çok boy farkımız belli olmasınkaydirigubbakcemile3

evet canım yaa ben de çok seviyom kürkleri....onlardan almayı düşünüyom inşalla...topuz konusunda da ben tam tersi mümkün mertebe aşağıdan bi topuz yaptırcam çünküm damattan azcık uzunum hehehehehkaydirigubbakcemile3

ahhh kızlarrr ahhh böle anlatmayın ya böle anlatınca heveslenıorum sankı hıc gecmıcek gıbı gelıo zaman 6 ay 14 gun kaldı püffffffffffffkafamçokkarıştı

minilyam 6 ay ne kine çabucak geçecek hep diyom sana gülüm bak martın da sonuna geldik ne çabuk yaww

bende topuz sevmıom postiş taktırcam gür bi saç olsun dıe sacımıda kahve ıstıorum veya sarı karar vermedım ve dalga dalga uzanıcak böle..

dasılvadıdo cnm albumler bolumunde PERLE nın düğün fotolarına bı bak orda var tuylu bısey harıka hemde hemen bak hadıı

mınılya amma cok varmış hee 6 ay gecmes benden demesı:roflol: sımdık dayak yıycem

lady masallah cnmcım:nazar: askınız hep taze kalsın

dasılvadıdo cnm albumler bolumunde PERLE nın düğün fotolarına bı bak orda var tuylu bısey harıka hemde hemen bak hadıı

mınılya amma cok varmış hee 6 ay gecmes benden demesı:roflol: sımdık dayak yıycem

lady masallah cnmcım:nazar: askınız hep taze kalsın

kız baktım şimcik güselmiş hakkaten heee...ben de o tarz bişey düşünüyomkaydirigubbakcemile5

amin böcüğüm :nazar: Allahım sana da seni çok mutlu edicek,değerini bilicek birini nasip etsin inşşş..:Saruboceq:
evet canm bende baktım şimdi perle ye,gerçekten güzel bende o tarz bişey den bahsediyrum,uzun kolluları da var..artık o zaman gelsin dasilvadidocum bakar karar versin..

amın cnm amın:Saruboceq:
aslında cok evlenmeyı takıyormuşum gıbı görunuyo ama ınan ıstemıyorum 2 3 yıl anca toparlarım kendımı hersey kendım yapcam daha yatak odası halılar perdeler danteller sarılcak baya masraf varkı onları yapmadan olmas dıyorum:delphin: borcsuz evlenmeyı cok ıstıyorum ınş olur
ayy ceyıs topıcıne dantellerımı koydum herkes cok beğendı:utangac:

ıyi günler efeeemmm...
Ben geldim.
Ya gelmiyorum diye şaapmayn bana.
Napiim hep evlilikten bahsediliyor doğal olarak. Benim bahsedecek birşeyim yokki.
Gerçi böcük neler aldım neler. Akşam resimlerini çekip koyacağım.
Bende evlenmeyi çook istiyorum ama niyetim yok daha.
Malum baz şeyleri atlatmam lazım geliyor.
Başladım işte çeyize gene. Evlilik olmasada ufukta ancak biter. Belli mi olur ansızın karar veririm. Dımdızlak kalmayayım ortada..

Böcük özel hayatın nasl gidiyor bakam?

Eee sizde ne var ne yok.

Sağol canım benim :1hug:
Bende sizi özledim. Özlüyorumda. ışte anlayın beni :çok üzgünüm:

Ladyim böcüğüm dasivaldidom hoşbulduk hepinize.nehirim sende hoşgeldin.bende çeyiz resimlerine takıldım :)) nevresim takımına bayıldım.güle güle kullan inşallah.
Böcüğüm anlatayım neler yaptım.5 gün kaldım istda hergün koşturmayla geçti.önce nikah tarihi almka için falan dolaştık ilk gün öyle gitti.sonra mobilyalar ve beyaz eşya için dolandık.beyaz eşyaları Doğubank diye bi yerden aldık.oturma grubunu aldık bide masko'dan ama resmini koyamıyorum foto makinesi istda kaldı.diğer yatak yemek odası salon mobilyalarını da seçtik beğendik.bakalım nişanlım alacak yada yaptıracak.çok pahalı mobilyalar ya.sora gelinlik baktık bikaç mağzaya fikir edindik.böyle işte.zaten gelinliği hazır alcam diye sorun etmedik

nehırım benım özel hayatımda hep kk var baska bı halt yok:roflol:
dımek sende ceyıs alıyon haa bendensın desene ortı

roselın masallah coğu gtmış azı kalmış demekkı karamsar olmamak laızm demı hersey olcağına varır tatlım artık ıst a bıdaha gelırsen benı ararsın

Back
X