2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

En güzelini yapıyorsun lady cim.
Varsa al yoksa alma. Annemin mantığıdır her zaman. Bizde ondan öğrendik.
Küçük alınacaklardan varmı çok eksik? Bu arada nişanlının gelmesinede çok az kaldı. Mayısta gelecek dimi inşallah..
Minilyam bu kadar isteme kızz.. Daha beter stresleneceksin. Olsun bu günlerde güzel. Bu günlerinde tadını çıkar.
Demiyorlarmı hep, en güzel günler nişanlılık günlerimizdi diye. Tadını çıkar kızımmm. Nişanlı olmak bence süper bişi :))

nehır mınılya anlamaz ılla evlenmek ıstıyo ama bılse bugunlerı bıdaha yakalamaycak:delphin: stres yapıyy cok bı bakmış ogun gelmış gecmıs cocukları olmuşş
ohoo zmn su mısalı valla bana suan

nan öle demen benım borcum cok ama bıdaha asla takstle almıycam

Evet böcüğüm taksit alırken iyi gibide öderken korkunç birşey.
Onu ödediğin için ilerki aylardada birşey alamıyorsun.
Gerçi almak içinde başka çaremiz yok. Ama sen büyükleri zaten bitirdin sayılır.
Bundan sonra taksit yapmadanda alırsın kalanları inşallah..

Bu arada zaman çabuk geçiyor dedinde. Çeyiz topiğinin resimli versiyonu taşındıya, ona baştan bakayım dedim; adını hatırlamıyorumda bi üyenin cetvelinde bebek takvimi var. Evlenmişte hamiş bilem kalmış.
Oda bir zamanlar çeyiz gösteriyormuş bize...

kısslar hanı su colorsun battaniyelı nevresım takımından alanınız var mı? ben aldım ama buseferde battanıyenın rengı solarmı dıe dusunmeye basladım acıkcası..
sizce kullanıslımıdır..
bende gecen cmtsi oturma odasının halısını (gerci bu erkek tarafının ama aldım işte:D )
bide yatak odası yolluklarımı aldım royal in..
haa aklıma geldi kaynanamlarda dugun hediye almıslar bana ayy 40yıl dusunsem aklıma gelmezdi :)))
benımkıde uyuss hemen solemedi 1hafta sonra dioo ama ben neler neler hayal etmıstım :))
sıkı durun................
boğa almıslar :roflol: :roflol: özellikleri... rengi siyahmıs daha boynuzları çıkmamıs + 6ay yanı dugune kadar ancak buyurmus.... sonracıma dugun zamanı kesip yemek yapceklermiş..
kalanına kışlık bize verceklermıs....
duyunca şoka gırdım zatennn... gulmemek için zor tuttum kendımııı....
ne diim Allah razı olsun yinede saolsun ,dusuncelıymısler... yerimseniben :roflol:

Abba cım canım tanışalım seninlede :))) tanıştım bile.:1hug:.

Öyle deme garip ama oda bir iyiliktir yine. Alanlardan Allah raz olsun. Ohh düğünde et yiyeceksiniz desene:))

Ben ablama almıştım hediye battaniyeli nevresim takımı. Bir yıkandıktan sonra çekti rengi soldu. Ama markası ya taçtı, yada days in colors tu.
Sonra geri verdi ablam onu, başka nevresim takımları aldı.
Ama bu demek değilki iyi çıkmayacak.
Belki bir ürün öyle denk gelmiştir.
Ama çok hevesle almıştım onu, ablamda çok beğenmişti.
Ama genede alırım yani kendimede. O öyle çımıştır bir tane.

:)) saol nehırcım a.s. tanıstık bilem yerimseniben
kıss golcuge gelın gidiom (eşimin işi orda)
kaynanamlarda koyde oturuyor,yemekli olcek bakam nası yetıstırcekler bılmem .. hayırlısı artık.. boğadanda iyi et çıkar yaww.. :D
hm yaa battanıyelı die nevresımlıye oranla çokda fiyatı pahalı yaff onların.. insallah solmaz rengi ne diim..
bide taçın saten nevresım takımnı aldım solmasın yaff oda :))

En güzelini yapıyorsun lady cim.
Varsa al yoksa alma. Annemin mantığıdır her zaman. Bizde ondan öğrendik.
Küçük alınacaklardan varmı çok eksik? Bu arada nişanlının gelmesinede çok az kaldı. Mayısta gelecek dimi inşallah..
Minilyam bu kadar isteme kızz.. Daha beter stresleneceksin. Olsun bu günlerde güzel. Bu günlerinde tadını çıkar.
Demiyorlarmı hep, en güzel günler nişanlılık günlerimizdi diye. Tadını çıkar kızımmm. Nişanlı olmak bence süper bişi :))

canım küçük elektrkli ev aletlerinin hepsini aldım ama işte rende,ekmek tahtası,baharatlık,günlük kullanıma tepsi,günlük bardak,kaşık çatal,daha kesin sayın saymayı unuttuğm ıvır zıvırlar vardır,onlar kaldı,bide şamdan alıcam bak taktım kafaya :)))) bernardoda gördüm böyle işlemeli,boncukları var kenarlarında sallanıtılı çok şık bişey bide onu alıcamm bu ay :))))

nehır öle yawrum buyuk yok gıbı ama var sana öle gelıyy yatak odası halılar perdeler danetller(2000aşağı deıldr)daha neler neler allah yardım eder ınşş

abba nee boğa mı amanın demek kı adet saolsunlar ben et yemedım ıcın mıdem kalktı ve ığrendım az kusra bakma bıde hayal ettım kesım seyını falan neysem sustum

abba ben aldım 2 tane örgu battanıye 1 tane normal days ın colours tan bence bıseycık olmas cunku ablam kullanıyo ve harıkalar:asigim:

böcüğüm bende öle çok fazla et sevmıorm(tavuk ve balık dahıl) ama gel gorkiii.. benım herufta tam tersii
:((( et diye ölür yani..
sımdıde tutturmus banada yefırcekmıs alıstırcakmıs guyaa (balık en son ne zaman yedım hatırlamıyorum bile) buyuk konusmanın cezasını çekıyorum aslında... :delphin:
eşim tam bi kardenız erkegi ve av tutkunu hat seviyede ole diim sana .. zaten dior avla kendını asla bir tutma :-/ uyuss yaaa... ikimiz arasında tercih yapamazmıs yanii .. :((((
heh iyi ozaman battaniye bitane aldım sımdılık ;-) ikinciyide sölee çok renklı rengarenk cıvıl cıvıl bulursam öle almayı dusunuyom.. ascık canlı renkleri seven birisimde..

gecen yıl 185 tl aldım bu yıl 140 hatta onunda ustunden ındrım aldım evkurdan(ama evkurdan bıdaha bısey almam)
amanın ben hıc sevmem yemeğınıde yapamam kucukken bı sorun yasadımda depresık bı durum yanı dokunamam bılem ıykk

bende geçen sene almıştım colorstan örgü battaniyeli lila renkli çok güzel beğenerek aldım ama inşş.bişey olmaz bir yıkamada...

iyi akşamlar kızlar yazdklarınızı okudum önce gelinlikler eyizler muhabbet güzelmiş.lady ikinci resmi görebildim ama çok güzel beğendim ben de.ilk resmi göremedim şimdilik ama ona da bakacagım.merak ediyorum bir yandan kalçadan hafilf kabarık ya gelinlik nasıl olur yürümk hareket etmek oynamak falan diye.ben de öyle istiyorum çok kabarık istemiyorum.

bu aralar hiç keyfim yok kızlar ders çalışmam lazım çalışmıyorum mutsuz gibiyim evlilik zaten çok uzak eskiden çeyiz alayım falan diye hevslenirdim hevesim de kalmadı şu an.düğnüm böyle kına gecem böyle olsun diye ddüşünmüyorum artık nette de pek takılmıyorum .öyleee işteee...

akşam oldu kimse kalmadı burda sanırım...

Böcük gitti :(
Aybuer kız saçmalama çeyiz hevesi kaçmasın.sen seve seve al.sora bak birden alman gerekince heç bişeyim bulamıyon istediğin gibi

Ya böcüğüm ben sana yazdım demek gitmedi mesaj.neysem şöyle diyim istda hergün kahvaltıdan çıkıp akşam eve döndük.bakırköye bile gidemedim.nişanlımlan başbaşa bi yere bilem gidemedim.bidahaki sefere inşallah görüşürüz senlen de canım

aybuer hevesın kaçmasın roselınınde dedigi gibi...
canımcım hevesı kacacak biri varsa olda ben olmalıydım ama yılmadım işte :))
benım dugun tarıhım sureklı gerıye gidiyor.. roselın bilir belki benı temmuzun basıydı bak eyluln sonuna kaldık nerdn nereye... diyorum gec olsunda guc olmasın hayırlısı buymus demek.. ne yapalım baska..
roselıncım senınde resımler&hayaller seyın sarkısı dimi bak sımdı adamın ısmını unuttum :roflol: yaslılık basgosterıgesı..
ama guzel sarkı hakkatende a.s.

iyi akşamlar kızlarrr bugün evden de bi uğrayım dedim size..a.s
ben bu aralar hiççç çeyiz almıyom ananemle inşallah önümüzdeki aydan itibaren almaya başlayacaz bi sürü eksiğim var çünkü anca biter

kızlar bende anca gırıyorum nete askım bu aksamda yanımdaydı benı işten aldı beraber koçtaşa gıttık bılıomusunuz banyo dolabı aldık artıı askım tv unıtesı begendı cokkk hatta aklı o tv unıtesınde kaldı dıyebılırım ama ben ıkna ettım suan almıyalım dedım cunku uyum saglayabılecekse alalım dedım yanı şöle cevız kahve karısık bı tv unıtesı bızımde kırmızı bardaklar var onun dısında oturma grubu nasıl uyudrcaz aman kızlar sızınde kafanızı karıstırdım ama sanırsam mayıs ayı bakarız ya bu uyum işi var ya cok sınır bozucu aslında:((

Back
X