abbacim canim benim cok haklisin, gercekten cok önemli dil bilmesi dedigin gibi doktoru var alisverisi var, birde ben sabahtan aksama kadar calisiyorum herzaman onunla beraber gidemeyecegim icin kendi ayaklarinin üstünde olabilmesi lazim ama bunlari uzun uzun konustuk biz iste tek sorun kurs onu kazanirsa vizeyi alabiliyoruz insallah, 14 nisanda kayit yapcak mayistada baslicak Allahin izniyle simdiden heycan sardi beni askim nasil ögrenceksin cok zor olcak diyorum olsun bebegim sonunda sana kavusmak var sen takma kafana diyip beni avutuyor :asigim:
ah güzelim benim ya cok üzüldüm ablanin gelememesine ama saglik olsun yeterki durumlari düzelsin öyle degilmi canim :1hug:
bu arada sendemi erken nikah yapanlardansin canim nisanli nikahli kervanindan yani :dance:
iyi geceler hevincimm :) ancak geldim ve gidiom bilee sanada yazıp cıkıcam annem basımda durtup duruyorr ,sıra bende dıe :roflol:
vet canım nıkahım erken oldu benım 23kasımda nıkahım oldu.. 2008 nikahlısı sayılıos..
1yıl karımız var yerimseniben
insallah canım senınkısıde su almancayı ogrenip vizeyi alıp yanıbasına geliversın hemencıcık a.s. a.s.
ayy ayyy ''Ey Aşk Nelere Kadirsin'' demek gelıyor içimden .. kıss senın için neler yapacak baksana kıymetını bıl bu zamanların hatta bu çocugun demem gerek yerimseniben a.s.
gercekten içinde azim varsa yaparkı zaten kendıde yanına gelınce gorucek ne kadar zor oldugunu cunku etrafında bi tane turk olmayacak,en ufak bi ihtiyacta mecbure almanca bılmesı gerecek.. sende yardımcı olursun ona.. bılmedıgı anlamadıgı kelimeleri yazarsın bi kenara kagıda.. bu su demek gibi yerimseniben kı insallah sana ihtiyacı kalmaz a.s.
ablama bilet parası gonderelım dedık ama benım 2yerde dugunum olcak.. bılmıyorum nası yapıcaz.. orası hala daha muamma.. hayırlısı olsun..
iyi geceler tatlımm.. Şeniz