2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

bende bugün çok yoğundum,aynı zamanda da yorgun ama şimdi aldığım bir haberle havalara uçtum:sm_cool:
aşkım yine mektup göndermişş ya annem aradı,ben yine tabi sevinçten ağladım ,ağlıycam,ben artık yollamaz,nasılsa askerlik bitti diyordum,çok büyük sürpriz oldu,şimdi saat 5 olsun da eve gitsem diye saat e bakıyrm sürekli...:asigim:

Canım benim kimbilir ne kadar heyecanlandın şimdi.belkide şu an mektubun elindedir :nazar: hayırlısıyla bi kavuşsaydınız sizde.az kaldı ama canım sabret tatlım

uyy geldım kızlar
makyaj bakım bölumune takılmışım ayy ne guzel gızlarımız varmış hele
geldım amme sız yoksunuz
yarın mesaı var:delphin:

ben kacar ı aksamlar kızlar
hevın gelmedı nehırde
aybuerde neyse hepsı ben gıdnce gelır:mymeka:
öptum
roselın bayy cnmcımkaydirigubbakcemile4

gunaydın mirmirmirmir
nasıl uykum var anlatamam bugunde 6ya kadr calıscam:delphin:yarın hıc kalkmadan yatcam yaa

bu ay 4 gun işe gelmedık ya yerıne bıde mallar acıl bıtmesı lazımkı adam yenı model yollasın suan zaten baska fırmaya calısıyok ıslerımız cok ama odeme ne zmn bellı deıl:delphin:

bu ay 4 gun işe gelmedık ya yerıne bıde mallar acıl bıtmesı lazımkı adam yenı model yollasın suan zaten baska fırmaya calısıyok ıslerımız cok ama odeme ne zmn bellı deıl:delphin:

hımm anladım cnmcım tekstıl işi böle oluo malesef bende çalıstım bılırım ne yapıcaksın bosver sonucta yarın evdesın deılmı?

Back
X