2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

istanbulda havalar nasıl.gülhane parkında ne var güzel yermi piknik yerimi.arkadaşın biri oraya gitcem demişde.hufffffff gezseydim bende nişanlımla ne güzel olurdu

ıst hava guneslı ama serın
yesıl bı yer gulhane eskıden cok konser olurdu guzel yane

selam kızlar. netimiz yoktu yine iyice sinir etmeye başladı :kızgın:
herkes nasılllar ? kimsecikler kalmamış gerçi
ben bugün de yarında çalışacam :delphin:

merhaba ben geldim

ugrayamadım iki gündür nasılsınız kızlar?

dün çarsıdaydım akşsamda canlımüzige gittik arkadasımla nasıl iyi geldi uzun zaman olmustu gitmeyeli.askıma da dedim arada götür beni canlı müzige dedim o sevmez aslında ama tamam dedi.

kurstan geldim şimdi de.bir ugrayayım dedim...

hoşgeldiniz kızlar
bende mobilyalara takıldım kaldım. yemek odasında bulunan vitrini konsolu almak yerine şık bir tv ünitesi almayı düşünoyurm çok da güzel ve kullanışlı modeller buldum. yerde kapalıyorlar ne güzel. ama o kadar çok model var ki kafam karıştı.
sizce düşüncem nasıl. illa gereklimi vitrin? :uhm:

onu almazsam yemek odamı almış saymam o yuzden alırım
tv unıtesı alırsamda yemek odasındakı tv sehpasını almam
ama senın oturcan ev kucukıse alma tabıkı yada hoşlnmıyorsan

104.jpg

149.jpg

aynı model ama renk yemek odası rengınde bunlar benım beğendığım mobılyalar:asigim:

mesela böle yanında extra vıtrın urunu var böle bısey alırsan gerek kalmaz gem vıtrıne hem tv sehpasına
bölece onlara vercen parayla sık bı tv unıtesının sahıbı oluyorsun

onu almazsam yemek odamı almış saymam o yuzden alırım
tv unıtesı alırsamda yemek odasındakı tv sehpasını almam
ama senın oturcan ev kucukıse alma tabıkı yada hoşlnmıyorsan

canım evin salonu küçük. hem oturma grubu hem yemek takımı sığmaz. sığsada çok daralır alan. gösteridğin tv ünitesinin yanında duvara monteli vitrini çok güzel duruyor. bende buna benzer bişi istiyorum. vitrin yerine de kullanabileceğim gözleri olsun

he ozmn alma cnm bak gosterdığım model guzeldır rengıde guzel
ozmn no vıtrın no tv sehpası gelsın genıs alan bıde yemek masanı acılır kapanır al

Back
X