Amin :roflol:
Öyle cafelerde gezmek tozmak olmaz böcügüm, ciddi olmasi lazim ciddi olmayanla olmaz bak, gerci sen hepimizden iyi biliyorsun öyle eglence amacli iliskiye baslicagina asla inanmam zaten canim a.s
Allah'im böcügümünde basini baglayalim lütfen bak hepimiz onun icin dua ediyoruz sende en hayirlisini ver onun icin rabbim :Saruboceq:
Bizde öyle düsündük zaten canim, ilerde kesinlikle yanima alcam, gerci simdide askim geldikten sonra yalniz birakmam annemi ben yemeklerimizi beraber yicez zaten bütün gün calisiyoruz aksamada beraber oluruz sadece yatmak icin annemi eve birakiriz sonra o istemez asla bizimle kalmayi kiyamam ona ya rahatsiz etmim sizi diyor bitanem benim :çok üzgünüm:
2 - 2 bucuk oda istiyorum bende, hayirlisi artik böcügüm.
Yok canim gelinlik, kinalik hepsini Istanbul'da alcaz, ben simdi netten bakiyorum ara ara begendigim modelleri toplayip en güzelini secip onu alcaz, zaten türkiyeye geldikten 1 hafta sonra dügün olcak, bohcalar yapilcak hazirliklar falan derken kina günü gelmis olcak, bende askima dedim siz ben gelmeden davetiyeleri falan yaptirin zaten zevkimi biliyorlar mekanlari ayarlayin gelinlik kinalik geldigim günü gider aliriz diger seyleride halleder herseyi yapariz Allahin izniyle diyoruz, insallah bi aksilik olmadan hallolur. Bir hafta icerisinde gelin olan bi ben olcam galiba sırnaşık şey