hoşgeldin seherim:1hug:
ya bizim mal patron-afedersiniz- beni 1 mayısta da çalıştıracak...çok büyük haksızlık yapıyo bazılarını hiç çalıştırmıyo resmi tatillerde...benim de çok sinirim bozuldu gece bile rüyamda vardiya gördüm işyerini gördüm falan sonra da uykum kaçtı
Allah görüyo ama kimsenin hakkı kimsede kalmaz![]()
offf cnm benım bızım işler olmadıgı halde bız tatıllerde ölesıne gelıp gıdıoruz buna ne demelı ? cnm hıc kafaya takıp moralını bozmaya degmez suan işler kötu dıe yuklenıolar hele bı işler acılsın..bizde yapıcagımızı bılırız elbette deılmı?
günaydın kızlar
herkes nasıllar
ben akşam evdekilerle konuştum iş mevzusunu. ayrılıyorum bugün dicem burdakilere. bu aradada iş bakacam kendime. taksitlerim vardı bugün gidip taksitlerimin miktarlarını küçültecem. düzenli ödeyen biriiym yaparlar herhalde bu kadarını. bi yerdende bi miktar alacağım vardı haziran taksidinide onla kapatırım elimde 2 ayım var.
didem Allah hayırlara getirsin rüyanı.
böcüğüm annenler nereye gidiyor ? Allah kavuştursun
cnm ısten ayrılmana sevındım her ne kadar sevınılecek bı durum olmasada işten cıkmak bazen işten cıkmak bıle guzel olabılıyor kurtuldum dıosan cıktından sonra ki öle dıyeceksın ne mutlu sana o zaman..
cnm en yakın zamanda hayırlı bi iş bulursun inş..