2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

Amin böcügüm :Saruboceq:
Cumartesi Disko Kralinda gösterdiler acaba benim gördügümümü diyorsun sen, hani nisanlanmislar ama kaynana istemiyor gelini, kizda nisanlisinin kolundan cekip götürmek istiyor kaynanada araya girip izin vermiyor. Onlarimi diyorsun?

Hadi ben kactim canlarim haberlere bakayim yine 9 ocagi söndürdüler ya... neyse bisey demicem Allah'a havale edelim o hainleri kötükedihüso

öpüldünüz sekerler görüsürüz daha sonra :1hug:

esra erolla ızdıvacta ısledım bugun ama ona benzıyo nısanlılar ayrılıyolar sonra damatın annesı asla ıstemıyo kkızı falan evlerı falanda hazr ama aılenın ıstemedığı bı evlılık yurumez :delphin:

ı aksamlarcnm

Amin canim :Saruboceq:
off cok kötüymüs ya Allah haklarinda hayirlisini versin, belki yine düzelir aralari olmaz mi canim? Bu zamanda sevgiyi aski ayakta tutabilmek cok zor vallahi :çok üzgünüm:

Cok sevindim canim benim insallah istediginiz gibi olur da yavas yavas sizde baslarsiniz mobilya alisverisine, hakkinizda hayirlisi olsun Didemim :1hug:
öyle canım haklsıın, ama bu insanların artık kaç bininci kavgası iyice aşklarını saygılarını yitirdiler...
Allah herkesi için hayırlısını versin:Saruboceq:

ne yazcaktım nan unuttum -tatlicadiarzu-
neyse dıdeme yazam once barı
allahım ya kımseyı sevdığnden ayırmasın :Saruboceq:bende esra yı ızledım azcık ordada bırılerı vardı ayrılıp barısan kaynanası kızı ıstemıyo cocuk kızı sevıyo yanı karısık:bbo:
vala böcüküm en zor olay da o hakkaten..benim kayınvalidem maşallah öz annem aştı sağolsun aman aman şeytan kulağıma kurşunnn:tahtaya vuran simil:

evt ya çillerım cıkıyo tamda burnumun ustunde senağlama cok deıl ama buğday tenlıyım bellı olıyy
senn seversen sana verım
yarına ınş ızn alırımda gıderım
neyse sen cıkıyon herhal öle dıyınce aklıma bısey glmedı ama yarın kesın gel :çok üzgünüm: annemde yok gelırsın demı

olsun ya cok tatli oluyor onlar burun üstünde :asigim:
ben esmerim böcügüm bende yapistirilmis gibi durur onlar yoksa seve seve alirdim valla kaydirigubbakcemile3
insallah izin alabilirsin canim gerci patronun cok anlayisli iyi biri diye hatirliyorum kesin verir bir iki saat sana gider halledersin herseyi, bizide habersiz birakma tamammi. yarin gelmeye caliscam öglen belki isyerinden girerim bi saatligine falan ama söz vermeyim tamammi tatlisim annemin emeklilik isleri icin halletmem gereken kagitlar var yarin öglen oraya ugrayacagim daha.

Aksamda cok üzüldügünü gösterme annenlere tamammi onlar icinde cok zordur kesin kiyamam ya :çok üzgünüm: Allah'im sabir versin annene babana ve sana tabikide tez zamanda kavusursunuz insallah gülüm :Saruboceq:

hadi ciktim ben öpüldünüz :1hug:

öyle canım haklsıın, ama bu insanların artık kaç bininci kavgası iyice aşklarını saygılarını yitirdiler...
Allah herkesi için hayırlısını versin:Saruboceq:

vala böcüküm en zor olay da o hakkaten..benim kayınvalidem maşallah öz annem aştı sağolsun aman aman şeytan kulağıma kurşunnn:tahtaya vuran simil:

çok az ızledım ama cocuk 34 kız 20 yasında okadr gurur ayaklar altına alınmaz kız sureklı ozur dılıyo yalvarıyo ama bakısları cok keskın kötükedihüso
sonra evlerı ahazr esyalar falan ama cocuğun annesı keısnlıkle ıstemıy hatta aılesı ıstemıyo kzın annesıde gelmış prgrama askını peşıne gıtsın dıo esra da dedıkı olmas sız barasmadan evlendıremem
yanı sımdık onlara hayat toz pempe ama ılerde öle olmas:delphin:cocuğun aılesı evı arabayı almış cocuktan sımdık napcaklar hıc esya yok araba ev yok kıra bıle bulamamışlar zor bı durum
senınkıne nazar değmesın:nazar: bende ınş ıkıncı kaynanamı bırıncı kadr severım :asigim:

Kızlar neler olmuş ben tam okuyamadım durun okuyam da gelem.ancak geldim bugün nete

böcüğüm seni şahsen tanımıyom ama en iyilerine layıksın inşallah da er ya da geç bulacaksın yevrucum kalbin temiz senin belli bişey bu:1hug:

hevin de kaçmış bu arada yaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile4

gunaydın kzlar
dıdemcım bızde çalışırız buyük ıhtımalle cunku yatmıştık onun yerıne calıscaz
off benım cnm sıkkın onu kım takar
annemler bugun gıdıyo:çok üzgünüm:

Oyyy kıyamam gülüm ya.seni çok iyi anlıyom.dün gece bende gene fır fır gözyaşı döktüm kendim kendime sessiz sessiz ayrılcam diye

kızlar nasılsınız ? ben daha yeni yazabildim,çok yoğun bugün..
böcüğüm Allah kavuştursun canmm..
pastacım senin içinde hayırlısı olsun canm,Allah yardım eder..
didemcim bende dün saçma sapan rüyalar gördüm,kedi yavrusu 10 tane,köpek yavrusu 10 tane,bana veriyorlarmış bakym diye,daha bir sürü ayrıntısı var da anlatmıym,benm rüyalarım film gibidir :))))
kızlar k.validelerinize,annenize ne hediye alıcaksınız bakim,anneler günü yaklaşıyor,ben cuma hazır boşken gidip alıcam..şimdilik aklımda porselen fırın tepsisi almak var..,onun içinde servis yapılıyor..hem şık duruyor,hemde kullanışlı..sizinde aklınızda bişeyler var mı..

Ha gayret az kaldı hayırlsıyla inşallah Lady canım.ben anneme ne alacam bilmiyom.aslında biliyorum ama çok para gerektiren bi hediye.annemin küpesi kayboldu çok oluyo.hem farkettirmeden modeli beğendirmek mesele hemde parası...

:roflol:

sorma böcügüm depresyona girdim galiba hersey üstüme üstüme geliyor yoruldum artik vallahi dün gece bi görcektin beni bi agliyorum bi agliyorum manyaklastim ben iyice ya senağlama

sen nasilsin gülüm :1hug:

Ağlama tatlım bende bu aralar kötüyüm.inşallah herşey yoluna girer.Allaha şükür annenden uzakta olmican

ya kızlar Allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin ev kurmak zor iş hakkaten..,
bizi tanıştıran arkadaşlarımız nişanı attı...oğlan nişanlımın çocukluk arkadaşı, kız da benim iş arkadaşımdı...çok kötü ayrıldılar canımız çok sıkıldı...düğün tarihleri mobilyalar herşey hazırdı...
biz de bi yandan ev bulduk galiba...kayınvalidemlere yakın...çok eski komşuları zaten muhtemelen kirada kolaylık da yapacaklar
hayırlısı inşallah:Saruboceq:

Didoş avatarın çok tatlı olmuş.ya arkadaşlarına çok üzüldüm.ama insan bazen öyle an oluyoki herşeyi bırakıp kaçmak istiyo.korkuyo.sizin için de çok sevindim.inşallah kesenize uygun bi fiyata verir evi

valla roselincm bravo,ben okuyamadım hepsini :)))
gerçekten zor bir durum herşeyini hazırlıyorsun hadi tam rahata ericen derken ayrılıyorsun Allah korusun..
Allahım hiç birimizn mutluluğunu bozmasın inşş..

böcüğüm seni şahsen tanımıyom ama en iyilerine layıksın inşallah da er ya da geç bulacaksın yevrucum kalbin temiz senin belli bişey bu:1hug:

hevin de kaçmış bu arada yaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile4
Şeniz ınş cnm ınş valla ınsan karsısındakı kötuluk etse bıle ben edemıyom ınş kötu ınsan cıkmas karsıma ınş dıom hep:Saruboceq:
Hah okudum yorumlarımı yazdım geldim Şeniz

yanı okadr okudun yazdığıın iki satır:mymeka:

gunaydın
ben kötu annemler gıttı senağlama kaldım yapyalnıs

günaydınnnnnnnnnnnnnnhihoyyythihoyyyt
bu gün erkenciyim...........herkese ayırlı günler........
nan böcük memleketemi gittiler.....yine...hayırdır........
ne yanlızı ben varım kockoca duygu.........kaydirigubbakcemile2:lepi:

günaydınnnnnnnnnnnnnnhihoyyythihoyyyt
bu gün erkenciyim...........herkese ayırlı günler........
nan böcük memleketemi gittiler.....yine...hayırdır........
ne yanlızı ben varım kockoca duygu.........kaydirigubbakcemile2:lepi:

he bellı bı msj bılem atmıyon
:dilcikar:

gunaydın kızlarrr

didemcım insan üzüyoya valla cok kötu hemde herşey hazırken cok kötü olmuştur:(( ama herseyın hayırlısı derler ya bundada vardır bı hayır demelı..

roselıncım cnm sende hazırlıklar nasıl gıdıo?

bu arada şafak 163 kızlaaaarrrrrrkaydirigubbakcemile2

gunaydın kızlarrr

didemcım insan üzüyoya valla cok kötu hemde herşey hazırken cok kötü olmuştur:(( ama herseyın hayırlısı derler ya bundada vardır bı hayır demelı..

roselıncım cnm sende hazırlıklar nasıl gıdıo?

bu arada şafak 163 kızlaaaarrrrrrkaydirigubbakcemile2

oo minilyacık hoşgeldin
şafak azalıyo gitgide bakıyorumhihoyyyt

Back
X