2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

böcüğüm senin komşuda çok enteresan bi kişilikmiş gerçekten..ona neymiş,insanlar şöyle üstüne vazife olmayan herşey hakkında yorum yapmıyorlar mı sinir oluyorum..
havalrda bir türlü ısınamadı,ince giyindim dondum soğuktan:çok üzgünüm:

ınsanlar başkalarının acılarıyla mutlu olmayı basarabılıyorlar sanırsam
kusurları örtmekte gece gıbı ol sözu cok doğru ama buna uyan yok:delphin
:

günaydın kıar nasılsınız bugün?

herkes kötü baslamıs güne güzel devam eder inş.

böcüğüm anlamıyorum bazen insanları niye inat ederler sözüne inanmazlar.

minilya inş. girersin nete sorun çıkmaz inş.

didem arkadaşlardan kazık yiye yiye gerçek arkadaslıklarının kıymetini daha iyi biliyorsun.gerçekler her zaman ortaya çıkıo o arkadasın da attığı iftrayla kkalacaktır.hiç üzülme cnm bu dünyada değilse bile ahirette bunun hesabını verecek.

roselin nasıl acaba ne oldu ki?

lady pasta sizler nasılsınız?

kızlar bu hafta ist da havalar nasıl?yagmur var mı?ben perşembe cuma ist da olucam keske sizleri de görme fırsatım olsa...

yaz gelmıycek gıbım hava guzel ama bı kapalı bı açık:delphin: yaz gelsede cıbıl cıbıl gezsek:jeyyar:

kızlar güzel mesajlarınız için çok teşekkür ederim iyi ki buradayım sizleri tanıdımŞenizŞeniz
biraz daha iyiyim akşama kadar da bişeyim kalmaz zatenalkisalkisalkis

günaydın kıar nasılsınız bugün?

herkes kötü baslamıs güne güzel devam eder inş.

böcüğüm anlamıyorum bazen insanları niye inat ederler sözüne inanmazlar.

minilya inş. girersin nete sorun çıkmaz inş.

didem arkadaşlardan kazık yiye yiye gerçek arkadaslıklarının kıymetini daha iyi biliyorsun.gerçekler her zaman ortaya çıkıo o arkadasın da attığı iftrayla kkalacaktır.hiç üzülme cnm bu dünyada değilse bile ahirette bunun hesabını verecek.

roselin nasıl acaba ne oldu ki?

lady pasta sizler nasılsınız?

kızlar bu hafta ist da havalar nasıl?yagmur var mı?ben perşembe cuma ist da olucam keske sizleri de görme fırsatım olsa...

canm şu anda ist.da yağmur her an yağabilir,en azından benm bulunduğm yerde,ve serin hava yani :(( yaz gelemedi..sen istanbulun neresine geliceksin ..

hiç bilmiyorum ki nereye geleceğimi.bir turla geliyoruz yaın öğrenicem neresi oldugunu.kalın giyinmekte fyda var yani.

Merhaba kızlar.didem böcüüm minilyam pastacım esracım aybuercim hepinize teşekkür ederim tatlılarım.
minilya çok can sıkıcı bi durum.üzüldüm :( inşallah bu uygulamadan vazgeçerler
Didem canım arkadaşının dostunun iftirasına uğramışın.böyle durumlarda neler hissediliyor biliyorum.bende çok kötü kazık yemiştim.o kadar çok ağlamıştımki.en iyisi o kişiyle bağlarını koparmak oluyor.tamamen unutamasan da o kişiyi hayatından çıkarınca en azından senin iyi niyetini kullanmasına engel oluyorsun
Esra az kaldı gülüm dimi hayırlısıyla gelir inşallah askerin düğününe şahit oluruz
Böcüüm senin komşuna akıl erdiremedim.uzak bi yerde otursa anlarım belki yanlış bilir falan ama bunu anlayamadım doğrusu.böyle kendini bilmez insanlara cevap verme hatta yüzgöz olma.benm üzüntümden sevinç çıkarıyorsa ne zavallı bir insandır o...
Ece de çıktı hastaneden tam bi mucize.inşallah eskisinden çok daha sağlıklı bi şekilde hayatına devam eder.hemen aklıma sen geldin akşam onu tvde görünce.
Bana gelince dün acaip üzüldüm.Artık maddi manevi düğün stresi sardı.eşyalar konusunda anlaşamadık nişanlımla.bulup beğendiği modeli anlattı yok dedim sora onun kafasına yatmadı.derken tartıştık.çok moralim bozuldu yani sıfır oldu.üstüne bide ailemden ayrılmanın hüznü bindi.babamda dün akşam pek iyi görünmüyordu moral olarak.evden çıkmam onu çok üzüyor hiç belli etmemeye çalışıyor.bende çok üzülüyorum.ameliyat da oldu biliyosunuz.tansiyonu bi çıkıp bi iniyor.ödüm kopuyor hasta olacaklar diye üzüntüden benim yüzümden.işte bunlar üstüste bindi ve ben de koptum akşam.ağla ağla.tabi sessiz ve kimseden habersiz.böyle işte.iyiki varsınız.hepinizi çok öpüyorum

kızlar sıteye gırmem ımkansız aslında ama ne olursa olsun gırdım hemen cıkıcam rosleıncım sende hosgeldın..
bılıomusunuz bugun ag baglantısıyla artıq gırebılıolar artı hangı sıteye gırdık ne yazıorz hepsı göruluo :((
o yuzden gıremedım bugun sıteyede bu arada bılgısayarımdakı fotolarımı cd ye kopyaladım butun resımlerımıde bılgısayarımdan sıldım gormesınler dıe:(((
kızlar moralım sıfır aksama nete gırıcem gorusuruz kızlar:a015:

minilya inş. bu uygulama kısa sürer cnm.akşamları gel buraya.

roselin cnm yaa çok zor ailenden ayrılak ama işte nasip kısmetinde nişalın varmış.inşallah hep mutlu olursunuz.düğün zamanı karısıklıklar oluyor elbet inşallah geçer kısa zamanda gönlünüzce olur her şey.

ece bu basına cam düşen değil mi yoksa ben bilmiyrmuyum.böcükle bir yakınlıgı mı vardı alayamadım :uhm:

nerde herkes...

herkese iyi aksamlar diliyorumm kısslarr.. a.s. nasılsınız gorusmeyelıı.. :1hug:

bende gelınlıgımı siparis verdım :asigim: :asigim:
uzerime gore dıkılcek ama kıralık olcak a.s
güpürünü ve kumasını beyendım ilk provam 29 mayısta :)) dedım kılo alabılırım :)) bol olsun ascık.. diyor tersi olmasın daha vermede :))
aşkım burdaydı onunla beraber anneler gunu hediyesi aldık tabı anneleri ayırmayalım dedık..
içli dıslı takım aldık (bluz-hırka) eşimin teyzesınede aldık hak gecmesın die ;-)
dedık nasısa babalar gunude gelcek onada alalım :)) hepsını alıp gonderdık kargoyla ,insallah renklerını beyenırler a.s
benımkısı gidicek 20mayıs-2agustos arası lubnana :((( maas kartını bana bıraktı :roflol: dedim çok harcama yapmıcam söööz -tatlicadiarzu- :roflol:
bu aksam dileklerinizi bir gül agacının dibine yazmayı unutmayın :1hug:
ben çamasır ipine asacam :)) gül ağacını nerde buliiiimmm ;-)

Abbacım gelinliğin hayırlı olsun inşallah gönlüne göre olur tatlım.annen lübnanda mı oturuyor bilmiyordum.zor olsa gerek o kadar uzak olmak.ah ah

Abbacım gelinliğin hayırlı olsun inşallah gönlüne göre olur tatlım.annen lübnanda mı oturuyor bilmiyordum.zor olsa gerek o kadar uzak olmak.ah ah

sağol canımcımm.. :1hug: :1hug:
yok kıss eşim gidiyor gorevli lübnana :a015: :a015: :çok üzgünüm:
yınede zor tatlım yaa annecim yanıbasımda çok şukur ama eşimde gitmese keşke :((

Ayyyy pardon abbacım.benim kafam karışık bugünlerde yanlış anlamışım demek.kusura bakma.tabiki eşinin gitmesi de çok zor.işi ordamı.inşallah çabuk kavuşursunuz hayırlısıyla

meraba kızlar siteye giremedim bi türlü yaaaa
hepinizin morali iyidir inşallah ben fena değilim...inşallah düzelecem de:delphin:

Ayyyy pardon abbacım.benim kafam karışık bugünlerde yanlış anlamışım demek.kusura bakma.tabiki eşinin gitmesi de çok zor.işi ordamı.inşallah çabuk kavuşursunuz hayırlısıyla

olsun tatlım onemli değil :1hug:
denız astsubayı canım eşim.. yanı emekli oluncaya kadar bana hep hasret gozukuyor :a015: :a015:
görücü usulu olsam hayatta kabul etmezdım..zaten buyuk konusmamın eseri buda :roflol:
bi arkadasa denızcıyle hiç evlenılrmı allah akıl fıkır versın demıstım kaydirigubbakcemile3 ben olsam hayatta ama hayatta hiç bi guc kuvvet benı evlendırememz demıstım :mymeka: :mymeka:
şuan çoookk aşıkımmm alkisalkisalkis çok sevıyorummm ve gözüm kapalı kabul ettım delikafadulden kaderımde varmıss diyorum artık gamyoncuiremsu

ne demısler buyuk lokma ye,buyuk soz konusma- :icecream: :kahve:

benım daha yenı haberım oldu
baktım ıkı uc kez kapalıydı sonra gebelik tıkladım acıldı:1shok:

Back
X