2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

roselın cok üzüldum yazdıklarına cnmbence esyayı ınan sorun yapma bunun için tartısılmaz bıle sevgı varken bırakın hallolacak sorunlara takılmayı derım ben
sen üzüldukce aılende uzulur
bellıkı senın yüzün gülmuyor onlara yansıyor iş sende bıtıyor
bana yazmak ıstedığın bısey varsa yazabılırsın bılıyon
ece evt suan evde ama daha hıc goremedım
3,5ayı gectı göremeyelı ama çok şükür daha ıyı

Canım benm seni göremeyince ne kadar üzüdüm ya dedm kendme habersiz hiç kaybolmazdı ortadan.oh hele şükür gelmişin.evet çok haklısın.yüzüm gülmüyor.aileme göstermemeye çalışıyorum ama anlıyolarmı bilmiyorum.elimde olmadan gergin davranıyorum.şaka yapmaya çalışıyorum gülmeye eğleniyor gibi görünmeye.onlar rahat olsun diye.eşya konusunda haklısın.bıraktım.nişanlımın beğendiğine peki dedim.ama bir tatsızlık yaşadıkmı üzüldümmü ailemden de ayrılacam gerçeği yüzüme tokat gibi iniyor

Canım benm seni göremeyince ne kadar üzüdüm ya dedm kendme habersiz hiç kaybolmazdı ortadan.oh hele şükür gelmişin.evet çok haklısın.yüzüm gülmüyor.aileme göstermemeye çalışıyorum ama anlıyolarmı bilmiyorum.elimde olmadan gergin davranıyorum.şaka yapmaya çalışıyorum gülmeye eğleniyor gibi görünmeye.onlar rahat olsun diye.eşya konusunda haklısın.bıraktım.nişanlımın beğendiğine peki dedim.ama bir tatsızlık yaşadıkmı üzüldümmü ailemden de ayrılacam gerçeği yüzüme tokat gibi iniyor

bence asıl gülmen gereken zmndasın :delphin:aılenden ayrılman senı tabıkıde uzer benıde taa söz gunu üzmeye baslamıştı ogun aılemı ağlarken görurken daha yolun basındayken içimden gecırdım ben napıyorum dıesenağlama gtmesem mı dıe ama dedım ya onların aslında tek ısteği senı mutlu gormek ınan sen gıttıkten sonra cok özlerler ama mutlu olduğunu duyunca o uzuntu yerını özleme bırakır sadece:teselli:
bence gercekten eğer sevıyorsan nışanlıkı bu soruyu ben neden sordum onuda bılmıyomkaydirigubbakcemile3demek ıstedığım para herseyı satın alır ama almadığı seylerın basında sağlık ve mutluluk gelır
bazen sağlığıda alır ama mutluluğu alabılır mı sence asla:1closedeyes:
o yüzden kucuk seyler için hıc uzulme zamanın azalıyo bunun tadını cıkar aılene karsı mutlu olduğu gösterkı sen gıdınce onların aklında soru işratı kalmasın Şeniz
ayy bende sızlerı osledım ama kabahat benım yanlıs yerden acmaya calısmışım sıteyı-tatlicadiarzu-

Evet gülüm haklısın ya.güya bende eşşek kadar kızım ama senin gibi olgun düşünemiyorum.biraz karamsar bir yapım var.onuda seviyorum.ki taa kaç senedir birlikteyiz.birazda yorulduk.belki ondanda kaynaklanıyor bu halim.bilemiyorum.
Eee sen nasılsın kuzucum

Evet gülüm haklısın ya.güya bende eşşek kadar kızım ama senin gibi olgun düşünemiyorum.biraz karamsar bir yapım var.onuda seviyorum.ki taa kaç senedir birlikteyiz.birazda yorulduk.belki ondanda kaynaklanıyor bu halim.bilemiyorum.
Eee sen nasılsın kuzucum

yaşla olgunluğun alakası yok aslında eskıden olsa evt vardı derım ama suan ınankı yok
güzel düşün güzel olsun derler hıc olmasada umut taşımak en guzelıalkisalkisalkis
ben napım ya cnm bugun ayın 6sı aylık zamanımız ama daha avansın lafı bıle olmadı sen düşün artık cnm ona cok sıkılıyo cunku hayallerımm var ona göre buay evkuru odeyıp bıtrcektım sözde ama ınat ettım bıtrcem ve bıdaha asla kendımı taksıte alıştırmıycam kaydirigubbakcemilealışmış kudurmuştan betermış valla cok doğru ama cok buyuk takstler yapmam hanı aldığıma pışman deılım hepsını oduyorum ama bana para kalmıo neysekı yarıladık sayarım arcelık6.takst kaldı 6 ve bundan sonra şafak sayar gıbı düşecekkaydirigubbakcemile3aman bende öle ıste hayat:delphin:

Böcüüm haklısın sende.aman be ben bazen diyomki en güzeli köyde yaşamak ortaokulu bitirip sevdğin erkekle ki o da köyden olacak evlenip yuvana bakmak.köyün bin türlü zorluğu var ama işte bu maddi meselelere gelincede böyle düşünüyo insan.eğer param çıkarsa taksitini ödemen için yollarım.dert etme sen.inşallah biter buda.taksitsizde alınmıyo işte.ben ya taksit yapıyorum yada eğer birinden para bulabilirsem ödünç alıyorum eşya almak için.geri kendi paramı alınca borç aldığım kişiye veriyom.bu ay süpürge almam gerek.netten alacam.onunda kampanyası bitmek üzere.bi çaresine bakcam kaçırmamam gerek o süpürgeyi
Hevinim merhaba canım gurbetkuşum.nasılsın.ben şimidk çıkıyom.öptüm sizi

Roselin'im senden bi farkim yok benimde ama bosver artik bi önemide kalmadi zaten,
canim sana ne kadar üzme kendini desek de alamiyorsun kendini biliyorum ama gececek bunlar hic merak etme hep iyi düsün kalbini yüregini ferah tut a.s.

Böcüüm haklısın sende.aman be ben bazen diyomki en güzeli köyde yaşamak ortaokulu bitirip sevdğin erkekle ki o da köyden olacak evlenip yuvana bakmak.köyün bin türlü zorluğu var ama işte bu maddi meselelere gelincede böyle düşünüyo insan.eğer param çıkarsa taksitini ödemen için yollarım.dert etme sen.inşallah biter buda.taksitsizde alınmıyo işte.ben ya taksit yapıyorum yada eğer birinden para bulabilirsem ödünç alıyorum eşya almak için.geri kendi paramı alınca borç aldığım kişiye veriyom.bu ay süpürge almam gerek.netten alacam.onunda kampanyası bitmek üzere.bi çaresine bakcam kaçırmamam gerek o süpürgeyi
Hevinim merhaba canım gurbetkuşum.nasılsın.ben şimidk çıkıyom.öptüm sizi

yırım senı tatlımŞeniz cok saol demen yeter ama ben kımseden borc alamam cok saol anacım ben sana yardım edım evlencek sensın bende koca bıle yok bu ay sıkntılarım bıtcek ınş allahım yardım eder:asigim:
takstsız alınmaz tabı ben nasıl alcam 2400 tl tutan camasrla bulasık mak hayatta bırıktremem okadr parayı
zaten sımdık bıraz sıkıntı cekıyorum ınş evlenınce rahat etcem:utangac:
koyde hayat süper ama her yaşamında ayrı zorluğu var ılla dedırtme acıyı yaşamadan tatlının ne olduğunu nerden bılcez:1closedeyes:

oyy kurban olsun bu sefkilin sana Şeniz
bosver beni :1no2: asil sen nasilsin neler yaptin görüsmeyeli? cildin nasil oldu? özledim seni gel bidaha sarilayim Şeniz

senı boşvermem
kafa salladığına göre sorun var anlat hele
benım cıldım fena deıl yenı hıc bı sıvılce cıkmadı:Saruboceq: ılac surduğum ozellıkle burun kısmımda soyulmalar oldu ve sıyah noktalarım gıttı hihoyyytee bıraz var daha bugun 6.gun ılac kullanalı
kolumdakılerde değişıklık yok krem bıttı yenısını alcam para alınca dr 15 gun kullan dedı öle işte
bende sbh geldım kk acamadım gıttım temıslık yaptım parmaklarım ağrıyo :delphin: bı msn acam dedım arkadaslrım dedı :1shok:sonra gebeliği tıkladım actım saat 3olmustu nerdeyse -tatlicadiarzu-ne kaa safım bee

senı boşvermem
kafa salladığına göre sorun var anlat hele
benım cıldım fena deıl yenı hıc bı sıvılce cıkmadı:Saruboceq: ılac surduğum ozellıkle burun kısmımda soyulmalar oldu ve sıyah noktalarım gıttı hihoyyytee bıraz var daha bugun 6.gun ılac kullanalı
kolumdakılerde değişıklık yok krem bıttı yenısını alcam para alınca dr 15 gun kullan dedı öle işte
bende sbh geldım kk acamadım gıttım temıslık yaptım parmaklarım ağrıyo :delphin: bı msn acam dedım arkadaslrım dedı :1shok:sonra gebeliği tıkladım actım saat 3olmustu nerdeyse -tatlicadiarzu-ne kaa safım bee

böcügüm valla artik önemi kalmadi hic biseyin erkeklerden nefret ediyorum benden uzak Allah'a yakin olsunlar özellikle nisanlim :mymeka: kötükedihüso

cok sevindim senin adina tatlim 6 gün oldu ve sen simdiden faydasini gördün ilaclarin bi kac gün sonra hic biseycigin kalmicak insallah :Saruboceq: zaten cok güzelsin dahada güzellesmissindir sen simdi :jeyyar: :utangac:

haftasonu bende girememistim saldiri olmus galiba öyle bisey yaziyordu acilis sayfasinda, cok sükür düzelmis site yine alismisiz buraya vallahi böyle bi kac gün kapali oluncada ne yapcagimizi sasiriyoruz :enbuyukkk:
gebeligimi tikladin :roflol: bak Allah'in isine, herseyde bi hayir varmis kusum sırnaşık şey

böcügüm valla artik önemi kalmadi hic biseyin erkeklerden nefret ediyorum benden uzak Allah'a yakin olsunlar özellikle nisanlim :mymeka: kötükedihüso

cok sevindim senin adina tatlim 6 gün oldu ve sen simdiden faydasini gördün ilaclarin bi kac gün sonra hic biseycigin kalmicak insallah :Saruboceq: zaten cok güzelsin dahada güzellesmissindir sen simdi :jeyyar: :utangac:

haftasonu bende girememistim saldiri olmus galiba öyle bisey yaziyordu acilis sayfasinda, cok sükür düzelmis site yine alismisiz buraya vallahi böyle bi kac gün kapali oluncada ne yapcagimizi sasiriyoruz :enbuyukkk:
gebeligimi tikladin :roflol: bak Allah'in isine, herseyde bi hayir varmis kusum sırnaşık şey

nan neye kızdın yıne:mymeka: msn actım kapalı senınkı sanırsam kapattım zaten pek acamıom
ayy ınş aman guzel deılde allah çirkın şansı versınkaydirigubbakcemile3dıyelım
sen anlat nıye noldu nıe değiştrdın sonra ben konuscak konu bulurum
gebelığe tıkladım cunku ılk sırada o cıktı :1rolleyes:

nan neye kızdın yıne:mymeka: msn actım kapalı senınkı sanırsam kapattım zaten pek acamıom
ayy ınş aman guzel deılde allah çirkın şansı versınkaydirigubbakcemile3dıyelım
sen anlat nıye noldu nıe değiştrdın sonra ben konuscak konu bulurum
gebelığe tıkladım cunku ılk sırada o cıktı :1rolleyes:

acik degil benimki, bekle yamacina geliyorum :roflol: (özelden yazcam)

mınılya kıskanma nan :roflol:
lady h geldın bak gördum altasın

kıskandım bıle hıh

ya böcugum olanlarla ılgılı suan takmıorum kafama bısıyı bahsetmım sımdı ehe:))
ayy bugunlerde gecıcek kendımı tesellı edıorum zaten askım en buyuk destekcım :asigim:
nişanlım olmasaydı napardım ahh ahh askım benım yaa:asigim:

kıskandım bıle hıh

ya böcugum olanlarla ılgılı suan takmıorum kafama bısıyı bahsetmım sımdı ehe:))
ayy bugunlerde gecıcek kendımı tesellı edıorum zaten askım en buyuk destekcım :asigim:
nişanlım olmasaydı napardım ahh ahh askım benım yaa:asigim:

aşkın olmasa aynen bn gıbım olurdun nolcak hayat devam edıy -tatlicadiarzu-
lady gule gule
hevın nan nerdesın gene

Back
X