2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

elısaam evt ya tatıl olanlar var
duydum onu senden alcam nan ama 3 tane alamamkı pıke ıhtıyacım vardı tamda

ahan da ben geldimkafamçokkarıştı
ya 2 tane koca çöp torbası dolusu ıvır zıvır çıktı yaa deliriyodum ama çok şükür bitti...eninde sonunda yapacaktım bunu yaptım çıktı aradanhihoyyyt
şimdi bi nesgayfe koyim kendime de dinleniyim bi güzel:kahve:

ahan da ben geldimkafamçokkarıştı
ya 2 tane koca çöp torbası dolusu ıvır zıvır çıktı yaa deliriyodum ama çok şükür bitti...eninde sonunda yapacaktım bunu yaptım çıktı aradanhihoyyyt
şimdi bi nesgayfe koyim kendime de dinleniyim bi güzel:kahve:

ohh senın iş bıttı ya benımkıler eve gıdınce baslıycak
aksam fıstık yerken yere dökmuşum abımde dökmuş supurulecek aksam yemek var yarına yeemk yapılcakmirmirmirmir

aksam fıstık yerken yere dökmuşum abımde dökmuş supurulecek aksam yemek var yarına yeemk yapılcakmirmirmirmir

oyy böcüğüm Allah kolaylık versin sana ya senin işin çok daha zor..
bugün de akşama kadar mı çalışıyonuz siz ya insan yarım gün yapar tatil gününde:kızgın:uyuz oluyom bütün patronlara

sağol canımbenim:1hug: valla hafifledim desem yeridir yani:roflol:

bnm de yapmam lazım aslındaa
düğünün ne zaman tatlişim tarih bellimi ?

alış alış işteee evleninceye kadar antreman olur sana da kaydirigubbakcemile3

bnm de yapmam lazım aslındaa
düğünün ne zaman tatlişim tarih bellimi ?

canım benim düğün hayırlısıylan 12 Aralık 2009 , eğer ki kayınpederim iş bulabilirse ( ki inşallah bulur:Saruboceq: ) ekim başına kayabiilir belki...ama hayırlısı olsun da gerisi önemli değil bekleris gerekirsesengözlerimebaksanab

kayınpederin kendine mi iş bulabilirse
cnm bnm aralık yada ekim geç olsun da güç olmasın tatlişim
bnm de inşallah bi terslik çıkmazsa ekimde olucak düğünüm

kayınpederin kendine mi iş bulabilirse
cnm bnm aralık yada ekim geç olsun da güç olmasın tatlişim
bnm de inşallah bi terslik çıkmazsa ekimde olucak düğünüm

evet canım kayınpederim işten çıkartıldı henüz de emekli olmadığı için ssk sı nişanlımın firmasından ödeniyo bu da maddi durumlarını etkiliyo biraz evlerinde sadece aşkım çalışıyo şu an
senin için de (daha doğrusu hepimiz için) hayırlısı olsun inşallah bacım:Saruboceq:

evet canım kayınpederim işten çıkartıldı henüz de emekli olmadığı için ssk sı nişanlımın firmasından ödeniyo bu da maddi durumlarını etkiliyo biraz evlerinde sadece aşkım çalışıyo şu an
senin için de (daha doğrusu hepimiz için) hayırlısı olsun inşallah bacım:Saruboceq:

şimdi anladım tatlım :delphin:
inşallah en yakın zamanda iyi bir işe yerleşir kayınpederin:Saruboceq:
Rabbim evlenicek olan herkesin yardımcısı olsun :Saruboceq:
peki eşya filan aldınızmı cnmcım yani hazırlıklar nasıl gidiyor :kahve:

şimdi anladım tatlım :delphin:
inşallah en yakın zamanda iyi bir işe yerleşir kayınpederin:Saruboceq:
Rabbim evlenicek olan herkesin yardımcısı olsun :Saruboceq:
peki eşya filan aldınızmı cnmcım yani hazırlıklar nasıl gidiyor :kahve:

canım şimdi büyük ihtimalle oturacağımız ev belli. kayınvalidemin yakın bi komşusuna kiracı olacaz hayırlısıyla..ev boşaldıktan sonra mobilyaya karar vereces kiracı olacağımız için ben mümkün mertebe pratik eşyalar istiyorum
onun dışında beyaz eşyalarımızı aldık geçen kış, ufak tefek çeyizlerim hazırlanıyo bi yandan. tabak çanak çatal bıçak gibi eksiklerim var onları da yavaş yavaş halledecez inşallaha.s

canım şimdi büyük ihtimalle oturacağımız ev belli. kayınvalidemin yakın bi komşusuna kiracı olacaz hayırlısıyla..ev boşaldıktan sonra mobilyaya karar vereces kiracı olacağımız için ben mümkün mertebe pratik eşyalar istiyorum
onun dışında beyaz eşyalarımızı aldık geçen kış, ufak tefek çeyizlerim hazırlanıyo bi yandan. tabak çanak çatal bıçak gibi eksiklerim var onları da yavaş yavaş halledecez inşallaha.s

cnm kiracı olacağımız için mobilya konusunda bizde acele etmedik..kaydirigubbakcemile4
beyaz eşyalarımız aldık taksitini ödüyor bi taraftan sözlümkaydirigubbakcemile2
birde ufak tefek küçük ev aletlerimizi , tabak, çatal-kaşık-bıçak , ev tekstili ürünleri alabildiğim kadar almaya çalışıyorum ben de.. keşke çeyiz düzmeye çok önceden başlasa idim diye kendime de kızmıyor değilim :delphin:

oyy böcüğüm Allah kolaylık versin sana ya senin işin çok daha zor..
bugün de akşama kadar mı çalışıyonuz siz ya insan yarım gün yapar tatil gününde:kızgın:uyuz oluyom bütün patronlara

el ınsaf demıkötükedihüso
yok anam yok gene sustuk
neyse cnm sımdık cıkıyom evde işler bekler cok öptum

nan ben hep böleydım anamdan babamdan ayrı :delphin:

cnm kiracı olacağımız için mobilya konusunda bizde acele etmedik..kaydirigubbakcemile4
beyaz eşyalarımız aldık taksitini ödüyor bi taraftan sözlümkaydirigubbakcemile2
birde ufak tefek küçük ev aletlerimizi , tabak, çatal-kaşık-bıçak , ev tekstili ürünleri alabildiğim kadar almaya çalışıyorum ben de.. keşke çeyiz düzmeye çok önceden başlasa idim diye kendime de kızmıyor değilim :delphin:

bak nasılda gelıyo kızlar sözume:1closedeyes:
bana aman alma ne etcen bulasık mak camasr mak dedıydıler
sonunda bu işin rahat etmek var sıra onlara gelsın anlarlar

Selam fıstıklar.bugün hiç uğrayamadım buraya yine.nikah yaklaştı.nikahtan bi hafta önce gidip evi düzleyelim dedik o yüzden bugün koli yapmakla uğraştık.belim ağrıyor ndir kaldır nasıl yoruldum nasıl.taşı tozunu al yerleştir bantla paketle taşı...darısı başınıza inşallah hayırlısıyla

Elisaa canım bitanem hoşgeldin

kızlar selamm :))) ..
roselincim azcık kaldı canmm ya en önce sen gidiceksin,hadi hayırlısı inşş. canım:1hug:
elissacım sende hoşgeldin aramızaa.s.
böcüğüm kolay gelsin hayatım sana da,yakında bizde giricz o işlere,şimdi ekmek elden su gölden yaşıyoruz,ama bak sen evlenince hiç zorluk çekmiyceksin canımyerimseniben
didemcim gelinliğin çok güzel hayırlı olsun canımm..
aybuercim açıköğretim de normal üniverstden zormuş duyduğum kadarıyla,başarılar canım,inşş.geçersin hepsinden..
minilya,hevin yokmuş bayadır..onlarıda çok özledim..
bende nişanlım geldiğinden beri bu kadar yorulmamıştım,hergün gezmeye gidiyorz 5 ayda hamlanmşım vallahi..kaydirigubbakcemile3 bugünde çok güzeldi,taksim,beşiktaş ortaköy gezdik baya..hava da esiyordu hep Allahtan..perşembe günüde mobilya bakmaya gidicez inşş.artık bi yerlerden başlıycaz hayırlısıyla.kaydirigubbakcemile2

Canım esracım sende başlican şimdi hazırlıklara.ddoşun gelinliğini görmedim ben .......

Roselin ,The_lady_legend çok teşekkür ederim kıslar hoşbuldum :)))
Roselincim düğününe çok azalmış :) heyecanlısındır değilmi şafak azaldıkça
The_lady_legend cnm senin düğün tarihin ne kuzum ?

Selam fıstıklar.bugün hiç uğrayamadım buraya yine.nikah yaklaştı.nikahtan bi hafta önce gidip evi düzleyelim dedik o yüzden bugün koli yapmakla uğraştık.belim ağrıyor ndir kaldır nasıl yoruldum nasıl.taşı tozunu al yerleştir bantla paketle taşı...darısı başınıza inşallah hayırlısıyla

Elisaa canım bitanem hoşgeldin

avatarını pek sevdım hep gülŞeniz
ohh safak aydınlık senın tabe:delphin:

Back
X