2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

canım benim ben de öyle diyom..çocuk havacı olarak Kütahya ya düştü bi de çok üzülecek bi yer değil ama anne işte sonuçta...yüreği dayanmıyo:delphin:

bende doğuda sandım
hakkarı sırnak falan:bbo: bızm komsularımız cocuklar hep orda onlarda evlat cok uzulmesın cnm kutahya dedığı nedırkı allah doğuda gercekten askerlık yapanlara sabır versın cunku kışın donup yazın yanıyorlar heran tehlıkedeler allah dusmandan korusun :Saruboceq:

bende doğuda sandım
hakkarı sırnak falan:bbo: bızm komsularımız cocuklar hep orda onlarda evlat cok uzulmesın cnm kutahya dedığı nedırkı allah doğuda gercekten askerlık yapanlara sabır versın cunku kışın donup yazın yanıyorlar heran tehlıkedeler allah dusmandan korusun :Saruboceq:

öyle tabi böcüğüm haklısın Allah yardımcıları olsun hepsinin:Saruboceq: zaman zaten çabuk geçiyo sayılı gün daha daha çabuk geçiyo Allah'ın izniyle hepsi gidip dönecekler inşallah

kızlar hayırlı cumalar nasılsınız bugün?

benim içim sıkkın biraz...

böcüğüm geliyosun demek bileti ayarladın mı?ne zaman geliyorsun unutma haber et bana...

kızlar selam..ben dün gittim a.verişe beyaz babet bide beyaz çanta aldım,kolye ve küpeler aldım.nişanlıma bişey almadık amakaydirigubbakcemile3
didemcim benm k.validemde çok üzülmüştü ama bence böcüğünde dediği gibi şükretmek lazım,doğuya gidenlerin durumu dha kötü,peki 15 ay mı 5 ay mı gidiyor.15 aysa acemiliği orda sonra ustalığa başka yere gidicek,ama havacı olduğu için yine rahat yapar.Allah bekleyenlerine sabır versin inşş..
elisacım hayırlı olsun canım az kalmış :)) ne giymeyi planlıyorsun..
roselincim benide unutmuş,bende küstüm:dilcikar:
aybuercim hayırdır niye canın sıkkın..yarın sınav var değil mi canım,şimdiden başarılar dilerim.

kızlar selam..ben dün gittim a.verişe beyaz babet bide beyaz çanta aldım,kolye ve küpeler aldım.nişanlıma bişey almadık amakaydirigubbakcemile3
didemcim benm k.validemde çok üzülmüştü ama bence böcüğünde dediği gibi şükretmek lazım,doğuya gidenlerin durumu dha kötü,peki 15 ay mı 5 ay mı gidiyor.15 aysa acemiliği orda sonra ustalığa başka yere gidicek,ama havacı olduğu için yine rahat yapar.Allah bekleyenlerine sabır versin inşş..
elisacım hayırlı olsun canım az kalmış :)) ne giymeyi planlıyorsun..
roselincim benide unutmuş,bende küstüm:dilcikar:
aybuercim hayırdır niye canın sıkkın..yarın sınav var değil mi canım,şimdiden başarılar dilerim.

canım benim 15 ay olcak hayırlısıyla bakalım, aldığın ciciler de hayırlı olsunnsositososito

aybuercim hayırdır canım niye sıkılyıosun:1hug:

kıslar cmts günki nişanım için elbisemi aldım ben :sm_cool:
nişandan sonra foto koyucam inş. o zaman görersiniz

elısamm hyrlı olsun cnm
lady resmı yokmu ya aldıklarının merk ettımde
uzun suredır bısey alamaımda alasımda var ama olmaz cok borc

gızlar topük sahipsiz kalıyo heeee amma ıssızız heee
elisa nın ve esranın cicilerini merak ettim ben deee
ve böcükle birlikte Denizliye gelmek istiyom en çok ama mümkün deil malesef...inşallah pazar günü şampiyonluk kutlamalarına gidecem amadelikafadulden
bi dee kuzenime hediye kupa tişörtü alacaktım ama internette stoklar tükenmiş artık pazar günü mağazadan bakacaza.s

kızlarrr ben geldım özledınız mı benı?
ben cok özledım sızlerı bayadır yoktum uzgunum ısyerınden gıremıordum dun nıkahım oldu bugun ıs yerınden ayrıldım..
artık ev kızıyım :((
ıns evede alısırım vakıt oldukcada gelıcem sıteye.
bu arada mobılya alamadık mobılyacıya gıtmıstıkya kapalıydı ıns musaıt bı zamanda gıdıp alıcaz hayırlısıyla eee sızlerde ne var ne yok ?

kızlarrr ben geldım özledınız mı benı?
ben cok özledım sızlerı bayadır yoktum uzgunum ısyerınden gıremıordum dun nıkahım oldu bugun ıs yerınden ayrıldım..
artık ev kızıyım :((
ıns evede alısırım vakıt oldukcada gelıcem sıteye.
bu arada mobılya alamadık mobılyacıya gıtmıstıkya kapalıydı ıns musaıt bı zamanda gıdıp alıcaz hayırlısıyla eee sızlerde ne var ne yok ?

canım benim özlemez miyiz çok özledik yaa:1hug:
hayırlısı olsun bebem hep zaman geçsin geçsin diyodun bak az bişey kaldı artıksositososito

ne zmn nıkahlandın nan neden ısten cıktın cok erken deıl mı cıkman ıcın
hem eksıklerın okadr cokken

hoşgeldin minilyacım,olsun inşş gönlüne göre bir iş bulursun canım en kısa zamanda...mobilyaları hiç sorma bizde 10 gündür onunla uğraştık,ama karar verdik sonunda beğendik, istikbalden alıcaz.k.pederimin istikbal mağazanın birinde satış müdürü arkadaşıymış,bizim aldığımız şubeye tel.açıp indrm yapıcaklar.bide kdv indrmnden yararlandırtck.çünkü kızlar aklınızda bulunsun erken alsanız bile şu an diyelim almazsanız hani orda bırakırsanız depoda,kdv indrminden yararlanamıyormuşnz.mecbur haziranın 30 una kadar teslim etmek zorundalarmış.

hoşgeldin minilyacım,olsun inşş gönlüne göre bir iş bulursun canım en kısa zamanda...mobilyaları hiç sorma bizde 10 gündür onunla uğraştık,ama karar verdik sonunda beğendik, istikbalden alıcaz.k.pederimin istikbal mağazanın birinde satış müdürü arkadaşıymış,bizim aldığımız şubeye tel.açıp indrm yapıcaklar.bide kdv indrmnden yararlandırtck.çünkü kızlar aklınızda bulunsun erken alsanız bile şu an diyelim almazsanız hani orda bırakırsanız depoda,kdv indrminden yararlanamıyormuşnz.mecbur haziranın 30 una kadar teslim etmek zorundalarmış.

aaa esra bunu söylediğin iyi oldu canım beeekaydirigubbakcemile5
bizim ev 90% belli oldu şu koltuk kanepe işini hızlandırsak iyi olacak galiba

Back
X