2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

ya uzakmış nışanlın allah sabır versın cnm ya pekı sen mı gtceksın yurtdışına
nışan nerde olcak ne gyceksın

amin canım sağol. ben gidicem yurtdışına düğün orda olcak. nişanım türkiyede olacak. inan nasıl bişey giyicem bende bilmiorum. kaynanamla annem tuvalet olur diyo ama bende pek sevmiyorum genede napalım büyükler istio diye alcaz aşkımla

baya uzakmıs cnm ya hayırlısı olsun az kamış aralığa ne kaldı şurda...

böcüğüm tabi yavas yavas dikilir hazırlıklar yapılır söz olduktan sonra olur gidr her şey...

ayy kızlar noldu biliyomusunuz şimdi aşkım düğün salonu falan tuttu orda 26 aralık akşam almış tarihi düğün salonuda londrada ama benim evim oraya baya uzak olacak manchesterde olcak yani ben evime 27 aralıkta gelebilcem ancak.dedim niye bu tarihe aldın adam ne dese beğenirsiniz :)) diyoki aşkım coğrafyadan hatırlasana 27 aralık en uzun gece kaydirigubbakcemile3 dedim kafana en uzun sopayı yersen görürsün:)) ayy kurban olurum ya sıpa işte

enısteye bak hele en uzun geceyı secmış:jeyyar:
az kalmış baya senın eteklerın tutuşsun dıycem ama bennmkıde ocakta derse düğünü ben moku yedım ozmn:delphin:
ceyıs tmm mı senın onu de sen bana yanı ceyıs bakanına bakım

sımdık babama vercemkı mahcup olmasın onlar takınca
bıde bılesık aldım babamınn haberı yok bakarsın nışandada parası olmas ozmna verrım takarzemuszemus ben aılemı cok dusnuymda onlar benı düşünmuyo mu ne
abımlerden ablamlardan otlancam gıbı ama sımdık onlardanıstersem acele etmen ozmn 1 ay sonra yapın der benım herf benı vururkaydirigubbakcemile3
patrondan alcam hatta bırıne borc verdım 1,5 yıl oldu 400 tl hala vermedı ıstedım ama bakalım hıc sanmıym bı verse cok rahatlıycamda ahh ahh
yok cnm kucuk seylerı almıycam söz olsun hemen nışan için para koycam kenara nışanı ben yapcam askım (abba duzeltti :D )ben yardım ederım desede benımde yardım etmem sart
yerı ben tutcam kuafor ben vercem ona takım alcam bohcası derken :gitme:baya tutck of neyse daraltmayı ıcımı sımdıden
nışan oluncada yatak örtumu yorganımı dantellerımısardrcam ütüm falanda yok
valla alırdım ama hıc acele etmedım bunları keske etseydım yaa
bizde ablamınkınden oyle yapmıstık cunku..ablam caslıtıgına ozamnlar babama yuk olmayam die söz-nişan-dugun de takılacak agırlıkları ablam hep kendı alıp babama vermıstı.. bakam ben napcam calısmıyorumda.. :bbo:
iste kız paranı vercek gibi değilse sende utanmadan sıkılmadan iste.. onun vermemesi yuzsuzluk ,senın istemen değil.. sonucta sen suan dardasın .
söz veya nısan kuafor parasını erkek tarafı verir canım ama yınede sen bılırsın..
hmm anladım canım yaa.. ozaman enıste ascık anlayıs gostercek sana karsı ama illakıde acele olcak diyosa masrafı karsılacak canım benımm.. yani obur turlu sen hep arada kalcaksın bunun orta cıkarı varmı bılmıyorum CADIARZU CADIARZU
hayırlısı olsun böcüğümmm,, sımdı sen bunları dusunme en ıyısı bu anların tadını çıkartmaya bak.. bunlar bi şekılde hallolur Allah yardım eder bitanem a.s. a.s. :1hug:

abbacım sen nasılsın?
sağol aybuerim seni sormalı ? ceyız hazırlıkları nasıl gidiyor ? :1hug:

enısteye bak hele en uzun geceyı secmış:jeyyar:
az kalmış baya senın eteklerın tutuşsun dıycem ama bennmkıde ocakta derse düğünü ben moku yedım ozmn:delphin:
ceyıs tmm mı senın onu de sen bana yanı ceyıs bakanına bakım

çeyiz götüremem ki genede aldım bi kaç parça alcam bavulumu gidicem. anneciğim tek kızım diye neler yapmıştı kaalcak hepsi. artık türkiyeye geldiğimde kullanırım napim.

senin nişan oldu mu ?

meren cnm olmadı kısmetse sözum bu ay sonu nışan bellı deıl
hee bıan unuttum senın dısarı gtcenı
ayy ben hep derdım allahım benı dısarı gelın etme onca ceyısım kalcak burda dıe benı alan tır tutsun yada derdım allahtan yakınım yaa

ablanda aynı benkaydirigubbakcemile3
olsun cnm ya calısmasanda senın ıcn uğrasan askın var
bakalım ya yaparım ederım dıo cokta heveslı rabbım utandrmasın:Saruboceq:

[/QUOTE]

meren cnm olmadı kısmetse sözum bu ay sonu nışan bellı deıl
hee bıan unuttum senın dısarı gtcenı
ayy ben hep derdım allahım benı dısarı gelın etme onca ceyısım kalcak burda dıe benı alan tır tutsun yada derdım allahtan yakınım yaa

hehe aman sevmiom zaten örtü pırtı. kendide sevmiyo. sade rahat olsun diyo evimiz.
istemeye geldiler mi ayy çok heycanlı oluyo varya. ben annesini biliyordum hep gördüğüm biriydi ama o gün o kadar farklıydı ki. iki saat ellerini öpmeye gidemedim istemeye gelenlerin heycandan. :))

böcüğümü alan yasadııı :nazar: :nazar: masallah pek çok ceyıs yapmıs anammm hamarat olmak bu olsa gerek vallahııı :nazar::nazar: opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ablanda aynı benkaydirigubbakcemile3
olsun cnm ya calısmasanda senın ıcn uğrasan askın var
[/QUOTE]
evet çok sukur aşkım varyaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan oda olmasa varyaa cidden vayy halimee diceeemm.. kaydirigubbakcemile
hatta burdakı dugun salonuna bile ben vereyım çek maas kartımda dedı ama ben istemedım yaa hepten yuklenıyomusum gibi hissediyorum kendımı oyuzden olmaz babam verır dedım zemuszemus tutturdu olmaz yarı fiyatını ver olmazsa .. valla ıkımızde bırbırmıze kıyamıos halımız nası olcak bilmem kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
acil cıkmam gerek aşkım arıoooo

abbacım gule gule tatlım bende cıkcam sımdık
ayy benı alan yasadıda alan yok derdım hep demı ya o aklıma geldıkaydirigubbakcemile3
çok şükür var artık
enıstede cok ıyımış ya cok düşüncelı cok şanslısn hep öle olsun ınş

merencım bendekı heycanı sen gel bıde bana sor ıkımızında aılelerı uzaktan gelcek cok heycanlıyım ya babamın yuzune nasıl bakcm dıoom ama benımkı cok konuskan :nazar:

neyse ben cıktım ı aksamlar eve gıdem artık

Böcük ne acelesi var kız seninkinin bu kadar bakam?
Siz nerden tanışıyounuzi nasıl tanıştınız, neler hissediyosun anlatsana azcuk.

Sehercim hiç sorma bi süre girmedik neler olmuş neleeerr..
Bak seninde 3 aya düşmüş...Kızım düğün geliyo nerdeyse :))
Sen niye evdesin?
ışi mi bıraktın nooldu?

[/QUOTE]
bu kısmına cvp yazmamıstım acilen çıkmak zorunda kalmıstımya böcüğüm..
aminn aminn bitanemmm :Saruboceq: hevesi var masallah,haklıda ama :nazar: :nazar:
senın gibi fıstıgı kim kaçırmak ister opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

abbacım gule gule tatlım bende cıkcam sımdık
ayy benı alan yasadıda alan yok derdım hep demı ya o aklıma geldıkaydirigubbakcemile3
çok şükür var artık
enıstede cok ıyımış ya cok düşüncelı cok şanslısn hep öle olsun ınş
ancak gelebildim tatlım.. benımkının aramasını bekledım,aradı 30dkka konustuk sonra zaten tel cekmedık iicee uzaklastılar turkıyeden sebeke cekemdi kapandı :((
Saglım saglım gelsın insallah.. aklım onda kalıyor uzaklara acıldıkları zaman..
altını cizdigim yer için sana delüüü diyorumm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sağol canım benımmm :1hug: bu konuda sansım olsun artık ;-) :nazar::nazar: arkadas,yakın cevre hatta akrabalardan hep kazık yıyen ben bari aşkta guleyım zemuszemuszemuszemuszemuszemus:asigim:
bendeee bende evleniyorum yuppiiii. 3 hafta geri sayım :D
hoşgeldın canım a.s. Allah tamamına erdırsın opuyorumnanaktan

günaydın kızlar hayırlı cumalar:Saruboceq:
Allah hepimize hayırlı bereketli sağlıklı bir ömür nasip etsin sevdiklerimizleee

Back
X