2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

hoşgeldinis bacılar
nişanlım dün evimizin peşinatını vermişkaydirigubbakcemile2
bu hafta sonu da inşallah düğün salonu bakmaya gideces:Saruboceq:
helecan doruktaaakaydirigubbakcemile3

dıdemcım hayrlı olsun ohhhhhkaydirigubbakcemile2 ınş cok pahalı deıldır salonlar yaa

elısaa h geldın

uygunmuş cnm bıde guzel sunum cok onemlı bız abıme gecen ekımde tuttuk 2200 tl haram olsun dencek kadr kötuydu

abbacım aksam bende gırdım ama pc sorun vardı ınanılmaz yavastı ya bıde yenı format attrdı abım sözde paraya yazık bene mozılla ındrdım sonra benımkı aradı kapattım cıktım cnm bugun gelırsen konusruz

meren aybuer h geldınız ıyyz
bıraz once patronun yığenı gene netı kestrcem dıe tehdıt ettı bende aynı gun işten cıkarım herhalde bı net için kalıyom burda:valla

aybuerim hoşgeldin balım:1hug:
ben yine yoğun koşturmacalı bi gün yaşıyorum ama keyfim yerinde Allaha şükür.opuyorumnanaktan

ohh işin varda calısıyon bızm gene yok sureklı herkes bırbırne cağırıyo kım kımı bulursa ee huzurda kalmıyo zaten askımda burda calısmamı ıstemıyo bakalım

böcük patronların hepsi aynı bizimki de sapıtıyo arada sonra geçiyokötükedihüso napalım ekmek parası tahammül etmek durumunayım

ıyıce darlandım hee
bırıne 400 tl borc verdım 1,5 yıl oluyo suan tele bakmıyo msj atıyom cvp yok serepsız

neyse

meren nasılsın cnm
aybuer gezıyo ev kızı nolcak
dıdem cok yoğun
esra hıc gelmedı rastlamadım ya nerdekı
nehır yok zatn bı slm verır kacar
hevıne küsüm daha kım vardı bacılar

neyse

meren nasılsın cnm
aybuer gezıyo ev kızı nolcak
dıdem cok yoğun
esra hıc gelmedı rastlamadım ya nerdekı
nehır yok zatn bı slm verır kacar
hevıne küsüm daha kım vardı bacılar

İyim şükür canım ya çalışmaya çalışıyorum :))) ama aklımı veremiyorum bir türlü offf ama yapmam gereken o kadar çok iş var ki :(( sen napıyosun şeker

Back
X