Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımcım bende ankaradayım ve kızıma bebek arabası bakmaktayım.bende chicco falan araştırdım ama gerçekten çok büyük...bende kullanışlı bir şey arıyorum.nereden aldın ankaradan gideyim bende alayım..kaydirigubbakcemile2
kızlar 2 aylık aşılarını yaptıran varmı bizim 10 nisanın 2 aylık aşımız var kaç aşı vuruyorlar kimisi 3 aşı diyor kimiside 2 diyor aynı andamı vuruyorlar
bu uyku duzenını nsl oturtucamız konusunda bı bılen varsa banada annatsın arkadaslar bnmkı buyudukce akıllancana ıyıce manyadı uyku muyku yok kızda ya nsl olcak bılmıyorum
iyi akşamlar kıslar...valla bu süt azalma olayı gerçekten insanı üzüyor...toplu dua edelim formdaki tüm annelerin sütleri dolsun taşsın...ama taşanda boşa değil bebişlerimize yarasın....amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
AMİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
bu arada verem aşısı özel hastanelerde yapılmıyormuş..verem savaş dispanserine götürecekmişiz öyle dedi doktorum..ama belki sağlık ocaklarında da yapılıyordur..
yapalim hayatim walla toplu dua etmek cok iyi fikir delikafadulden
ben varim nezaman dua edicez ????
Benim bugün cooooooooooooooook isim var ya yarin esimin sefini caya davet ettim kadin asiri titiz ee bizimde ev aldi basini götürüyor daha dün temizlemistim evi bugün gene berbat .......bide türk yemeklerinden en cok sarmayi seviyormus onuda yapmak farz oldu artik
bi duada benim icin edin kizlar ya walla isim basimdan askin hem yarin o gelicek hemde pazartesi ögleden sonra dis etimi kesip antibiyotik koyucaklar .... O anda esim falan yanimda olamicak bebis benimle discide olucak umarim isim bittiginde gene kendimde olurum yoksa bebekle o halde nasil eve gelicem bilmiyorum :a015:
cnm 3 aşıyı birdenmi yaptırdın 2 bacakmış 1 kolmuş çok agladımı benim kızım ilk aşısında kasıla kasıla agladı vallahi neyapacagımı düşünüyorumkızlar iyi akşamlar..
bugün biz oğluşun 2 aylık aşısını yaptırdık size de bilgi vereyim dedim. verem aşısını sağlık ocağında yapıyorlar o mecbur zaten. diğer aşılarını doktorunda yaptırdık. onlar da karma aşı ve rotavirüs. sağlık ocağındada ücretsiz yapılıyormuş aslında ama biz yaptırmadık. ayrıca sağlık ocağı pnömokok aşısınıda aynı gün yapıyor ama doktora sorduğumda hepsi fazla gelir ve aşıların etkisini azaltır o yüzden ben 3. ayda yapıyorum dedi.
ateş falan olmadı şu saate kadar ama sabaha kadar ne yaparız bilmem. ayrıca aşıya gitmeden bigün önce banyosunu yaptırın çünkü aşıdan sonra 2 gün banyo yapması yasak. şimdilik aklıma gelenler bu kadar. sizlere de kolay gelsin diyorum şimdiden.
canım kendine dikkat et...bu zamandada ne misaifri kıs nasıl halledeceksin...allah yardım etsin canım....dua ederim sana...valla çok zor bbek var çocuk var birde yardımcın yok....kıs ne kadar çok zorlanıyorsundur oralarda...benim sağolsun kardeşlerim geliyorda yine yarım yamalak herşey...allah yardımcımız olsun