2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

cnm 3 aşıyı birdenmi yaptırdın 2 bacakmış 1 kolmuş çok agladımı benim kızım ilk aşısında kasıla kasıla agladı vallahi neyapacagımı düşünüyorum
saglıkocagındaki hemşirelerde çok cins geldilerini begenmiş ukalalar

canım rotavirüsü ağızdan verdiler. verem aşısını sol kola (ki onun yeri hiç değişmezmiş aklınızda olsun) diğerinide sağ kola yaptılar. ama veremi sağlık ocağında yaptırıp sonra doktora geçtiğimiz için arada vakit vardı bizim.
ayrıca Allah'tan acı ve ağrı eşiği yüksekmiş oğlumun doktorun dediğine göre ağlamıyo oğlum aşı olurken. ilk iğne girdiğinde 1 kere bağırıyo o kadar..:hooray:
bizim burdaki sağlık ocağında da üstüste olmasın diye ikisini bigün diğer ikisini iki gün sonra yapıyorlarmış..:nazar:

GÜnaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrr
Çok mutluyum kırkımız bugÜn Çıktı.....
Allah bundan sonrasını gÜsel yapsın.....tÜm forumdakı anneler ve ben huzurlu saĞlıklı mutlu bır aıleye sahıp olalım...saĞlıklı bebıŞlerımız Çocuklarımız olsun...
Ayyy kıslar dua edın ne olur...
Salı gÜÜnÜ okula baŞlayacaĞım ama ıÇım Çok buruk bebeĞımı anneme bırakacaĞım ama nasıl bırakacaĞım...dua edınde barı bensız dursun hadı onsuz olmayı geÇtım o rahat olsunda....
Bensız ken sÜtÜ saĞıp bırakacaĞım kı sÜtÜm de maŞallah bebeĞe yetecek kadar saĞmıyor...anca bebek emıyor saĞmak ıÇın Çok az kalıyor...gÜnde en fazla 100 ml saĞabılıyorum oda ıŞkencelerle...
Ne olur dualarınzı eksık etmeyın....

canancım geçmiş olsun canım benimde başıma sık gelirdi okuldayken ben sütün içine bal ve karabiber koyup öyle içerdim süt çok sıcak olmıycak ılık da olmıycak ayarlaman gerek. ayrıca ıhlamur iyi geliyor boğazını devamlı nemli tutmalısın ılık içecekler tüket ayrıca ve en önemlisi konuşmamalısın.

hakkaten işe yaradımııı gardeşş:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

tesekkür ederim beyzacim dediklerini denicem hemen :1hug:

canancım gecmıs olsun benım bole durumlarda ılac almadığım ıcın benı kurtaran sey pastil almanyada ne dıyolar bılmıyorum ama kotu gırplerımı bıle hep pastılle gecırıyorum ama emzırenlerde kullanımıyla ılgılı fıkrım yok bı bak ıstersen

[Salı gÜÜnÜ okula baŞlayacaĞım ama İÇİm Çok buruk bebeĞİmİ anneme bırakacaĞım ama nasıl bırakacaĞım...dua edİnde barİ bensİz dursun hadİ onsuz olmayı geÇtİm o rahat olsunda....

bebişim kayra neden o kadar erken başlıyorsun ben kısmet olursa haziranda başlayacağım doğum iznini kullanmayacak mısın?ben 8+5 kullanacağım ve Allah izin verirse rapor almayı düşünüyorum seminere kadar ama olmazsada 1 haziran kısmetse.:kahve:

cimcime geçmiş olsun cnm allah yardımcın olsun vede allah şifa versin pastili drlar önermiyor emziren annelere

kızlar ya ben kızımı dün dışarıya çıkarttım 2 gündürde çok kusuyor midesi çok bulananıyor gaz problemimiz çok var afedersiniz ama kakası ekşi gibi kokuyor teyzemde dediki gaz zehirlenmesi olur dedi çok korkuyorum bebek çayı kullanan varmı rezene veya anoson

dilracım rezene kullanıyorum ben hem kendim içiyorum hemde berruya veriyorum 1-2 çay kaşığı.sende ver rahatlar bebişin.çok geçmiş olsunn tatlım bizimkide kakasını yapmıyor 2 gündür :(((((

kızlar ya ben kızımı dün dışarıya çıkarttım 2 gündürde çok kusuyor midesi çok bulananıyor gaz problemimiz çok var afedersiniz ama kakası ekşi gibi kokuyor teyzemde dediki gaz zehirlenmesi olur dedi çok korkuyorum bebek çayı kullanan varmı rezene veya anoson

hayatım ben bugün ilk defa verdim...gaz sıkıntısı vardı 1-2 gündür...almanya dan yeğenim HİPP in Bio-Fenchel Tee sini göndermiş 20-30 cc içti bugün..rahatladı çocuk..uyudu çok şükür..ama kutunun üstünde günlük ne kadar verileceği yazmıyor..200 ml suya hazırlayın diyor...bir de hazırlandıktan sonra ne kadar dayanıyor o da yazmıyor..cimcime cim senin bir fikrin var mı? sende almanya da olduğun için...bu çayı kullandı mı hiç ya da biliyor musun günlük kullanım miktarını...

canancım gecmıs olsun benım bole durumlarda ılac almadığım ıcın benı kurtaran sey pastil almanyada ne dıyolar bılmıyorum ama kotu gırplerımı bıle hep pastılle gecırıyorum ama emzırenlerde kullanımıyla ılgılı fıkrım yok bı bak ıstersen

saol cnm a.s.

kizlar bebiste hasta oldu ebem gelir gelmez aa bu cok fena hastalanmis dedi ...bi damla yazdi esim eczaneden alicak badysine iki defa damlaticakmisiz onun kokusu onun burnunu aciyormus....iste öle biseyler dedi
hepiniz bebeklerin burun tikanikligindan bahsedince bende normaldir hasta degildir diye düsünmüstüm .hapsuruncada üsüdü heralde diyordum
devamli atesini ölcüyoruz bebisin ,banyo yapmak yasak ..... eger cok az emerse ozamanda ya doktora yada hastaneye gidicekmisiz ....aa buarada kizlar bebisimiz p.tesi günü 3720 gr di bugün 3970 gr olmus :nazar: :nazar: :nazar: massallah oglusuma ins. hep böyle devam eder kilo alisi :nazar:

saol cnm a.s.

kizlar bebiste hasta oldu ebem gelir gelmez aa bu cok fena hastalanmis dedi ...bi damla yazdi esim eczaneden alicak badysine iki defa damlaticakmisiz onun kokusu onun burnunu aciyormus....iste öle biseyler dedi
hepiniz bebeklerin burun tikanikligindan bahsedince bende normaldir hasta degildir diye düsünmüstüm .hapsuruncada üsüdü heralde diyordum
devamli atesini ölcüyoruz bebisin ,banyo yapmak yasak ..... eger cok az emerse ozamanda ya doktora yada hastaneye gidicekmisiz ....aa buarada kizlar bebisimiz p.tesi günü 3720 gr di bugün 3970 gr olmus :nazar: :nazar: :nazar: massallah oglusuma ins. hep böyle devam eder kilo alisi :nazar:

cimcimecim o damlanın adını özelden yazabilir misin..büyük ihtimal burda yoktur..almanya dan isteteyim ben..birde şu BİO Fenchel Tee ile ilgili bilgin var mı canım? HİPP in..günde ne kadar veriliyor filan...

Canancım geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyileşir bebeğin bol bol emzir de çabucak atlatsın.
Ama kabahatli olan sensin kusura bakma kendine hiç dikkat etmiyosun misafir ağırlamalar sarmalar falan daha kaç günlüktü bebişin dışarıya çıktın çekicez bak kulaklarını ....
Nestle HıPP rezene ebebek te satılıyor bende baktım yardımcı olabilmek için ama hazırlanışından bahsetmemiş ne yazıkki birde cananın damlattığı damlanın burada da olması lazım geçen bir yerde gördüm reklamını ama kafalar bir dünya valla eczaneye bir sor bakalım

hayatım ben bugün ilk defa verdim...gaz sıkıntısı vardı 1-2 gündür...almanya dan yeğenim HİPP in Bio-Fenchel Tee sini göndermiş 20-30 cc içti bugün..rahatladı çocuk..uyudu çok şükür..ama kutunun üstünde günlük ne kadar verileceği yazmıyor..200 ml suya hazırlayın diyor...bir de hazırlandıktan sonra ne kadar dayanıyor o da yazmıyor..cimcime cim senin bir fikrin var mı? sende almanya da olduğun için...bu çayı kullandı mı hiç ya da biliyor musun günlük kullanım miktarını...

evet tatlim bende baktim simdi dedigin gibi 200 cc kaynamis suya yarim cay tatli kasigi konuyor ..... burda yazan baska biseyse bebegi rahatlatmak icin yada uykuya dalmasi icin vermeyiniz ,gaz sancisi oldugu zaman verin yaziyor
ama günde nekadar icebilir yazmiyor cnm sanirim zaten yaptigin zaman bile 200 cc yi bitiremez bebek .... diye düsünüyorum benimki mesela bi emiste bile anca 90 cc yada 100 cc emiyor

bide hani hipp in mesela 4. aydan itibaren yapilan meyva caylari var onlar acildiktan sonra 3-4 hafta icinde tüketilmesi gerek bunda hic öyle bisey yazmiyor ben bunu bebis dogmadan önce bile acip bakmistim ama daha hic ihtiyac duymadik kullanmadik senin bu konuda bi fikrin varmi cnm ?? zaten ihtiyacim olmadi simdiye kadar daha kullanmasammi bu cayi :uhm:

cimcimecim geçmiş olsun diyemedim..oğlan vızıkladı..çok geçmiş olsun canım...damlanın adını bekliyorum senden müsait olduğunda..

Canancım geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyileşir bebeğin bol bol emzir de çabucak atlatsın.
Ama kabahatli olan sensin kusura bakma kendine hiç dikkat etmiyosun misafir ağırlamalar sarmalar falan daha kaç günlüktü bebişin dışarıya çıktın çekicez bak kulaklarını ....
Nestle HİPP rezene ebebek te satılıyor bende baktım yardımcı olabilmek için ama hazırlanışından bahsetmemiş ne yazıkki birde cananın damlattığı damlanın burada da olması lazım geçen bir yerde gördüm reklamını ama kafalar bir dünya valla eczaneye bir sor bakalım

hayatım çok sağol..bende araştırıyorum ama bulamadım..acaba 30 cc çok mu içirdim çocuğa..baygın yatıyo vallahi..bir de aklında bulunsun o damlanın adını öğrenirsen bana bir zahmet iletiver canım..eczaneye sordum yok bizde dedi..

evet tatlim bende baktim simdi dedigin gibi 200 cc kaynamis suya yarim cay tatli kasigi konuyor ..... burda yazan baska biseyse bebegi rahatlatmak icin yada uykuya dalmasi icin vermeyiniz ,gaz sancisi oldugu zaman verin yaziyor
ama günde nekadar icebilir yazmiyor cnm sanirim zaten yaptigin zaman bile 200 cc yi bitiremez bebek .... diye düsünüyorum benimki mesela bi emiste bile anca 90 cc yada 100 cc emiyor

bide hani hipp in mesela 4. aydan itibaren yapilan meyva caylari var onlar acildiktan sonra 3-4 hafta icinde tüketilmesi gerek bunda hic öyle bisey yazmiyor ben bunu bebis dogmadan önce bile acip bakmistim ama daha hic ihtiyac duymadik kullanmadik senin bu konuda bi fikrin varmi cnm ?? zaten ihtiyacim olmadi simdiye kadar daha kullanmasammi bu cayi :uhm:

hayatım bendeki çay poşet..200 ml suya koy 5 dakika beklet içir diyor..30 cc içirdim ben baygın uyuyo çocuk valla:)) kalanı ne yapacağımı bilemedim?? gece bir daha içirsem mi acaba kalanı?çöpe atılmaz herhalde..bir de kutunun üzerinde 1. haftadan itibaren kullanılır yazıyor..başka da bilgi yok..mail adresi filan olsa mail atar sorardık ama kutunun üzerinde yok iletişim bilgisi..

cnm özelden adini yazdim damlanin ama kesinlikle burnuna yada yüzüne falan sürme badysine nefes alabilcegi en yakin yere mesela gögüs hizasina her iki tarafina birer damla ....

hayatım bendeki çay poşet..200 ml suya koy 5 dakika beklet içir diyor..30 cc içirdim ben baygın uyuyo çocuk valla:)) kalanı ne yapacağımı bilemedim?? gece bir daha içirsem mi acaba kalanı?çöpe atılmaz herhalde..bir de kutunun üzerinde 1. haftadan itibaren kullanılır yazıyor..başka da bilgi yok..mail adresi filan olsa mail atar sorardık ama kutunun üzerinde yok iletişim bilgisi..

ayy canim ya kusura bakma simdi tekrar okudum gördüm her defasinda taze hazirlayin üzerine seker falan eklemeyin yaziyor :1hug:

Nestle HİPP rezene ebebek te satılıyor bende baktım yardımcı olabilmek için ama hazırlanışından bahsetmemiş ne yazıkki birde cananın damlattığı damlanın burada da olması lazım geçen bir yerde gördüm reklamını ama kafalar bir dünya valla eczaneye bir sor bakalım

saol hayatim ya ilk defa misafirim gelicekti
esimin sefiydi gelicek olan daha ilk haftada gelmek istedi ben müsayit degilim diyince biraz üzüldü bugün davet ettim bugün aradi araya baska bisey girmis gelemedi delikafadulden
kulak cekmede haklisin walla cnm :bbo: a.s.

Back
X