2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

canancım burada mesafe kısa olduğundan ihtiyaç duyulmuyor
havaalanında bebek odaları var ama uçuş sadece 1 saat sürüyor 20-30 dakikası dışında kalan kısım zaten kalkış ve iniş sürüyor
ama yurtdışı uçuşları için kullanılan uçaklarda belki vardır

bebek küçük olduğundan ayrı koltuk yok fakat cam kenarında oturmak zorunda bırakılıyorsun otomatik check-in yapıyorlar
bebek için bilet ücreti almıyorlar fakat vergi gibi bir ücret alıyorlar

ayy bebişş canım çok sevindim bebeğinin bişeyinin olmamasına allahım korusun yawrularımızı sende rahat ol canım artık :)

Selam kızlar ben de dünün yorgunluğunu atmaya çalışıyorum.Bu gece yine misafirimiz var gerçi ama olsun çok sevdiğimiz arkadaşlarımız geliyor .
Ay kayınvalide konusunu açmayın hiç valla bizimki şuanda burda .Hepiniz haklısınız kesinlikle laf söyletmiyorlar annelerine tamam söyletmesinler ama haklıyı haksızı da ayırt etsinler .
İBŞA neler var kız yeni sezonda ben valla eve tıkıldığımdan beri deliricem alışveriş için en son dayanamayıp internetten kzızma çok tatlı takım aldım eşim duymasın valla kesecek beni .
KANAMA konusuna gelince benim zaten ilk günler biraz oldu 1 .haftadan sonra ilk adet günü kadar geliyor sadece .
CİNSEL konulara hiç girmeyin benim dr.da 40 gün sonra serbest dedi .Korunma yöntemine birlikte karar vericez ama ben spiral falan istemiyorum .

şekerim bu yaz cok cıvıl cıvıl morlar,fujyalar,ve krem agırlıkta...bol tunık elbıeleryıne moda kot etek dız ustu ınanılmaz moda ve kısa şortlar..nısanda gıdıcem urun almaya ozaman daha ayrıntılı bılgı verırım

ay komsum vardı az önce gitti.berru da durmadı yanında valla kucama alıyom uyuyo bırakıyom uyanıyo.emzir diyo emziriyom arkamı dönüpte neden dönüyon erkekmi var diyo.hee oldu sen görde nazarlan uğraşim zaten sütüm yok:çok üzgünüm: bide emzirip döndükten sonra hani meme yok ne emiyo cocuk mama vermeye basla doymuyodur bu bebek diyo :mymeka: ayy sinirlendim beee kötükedihüso

selam kızlar bende ancak şimdi oturabildim ay deli etti beni sabah 10 dan beri bu çokcuk bana düşman ben ne zaman yemek yemek için otursam oda yemek istiyor ben kalkıyorum doyuruyorum oturuyorum tekrar yarım yamalak yanii bu sabah seni içime sokucam tekrar bak diyorum bakıyor suratıma ben sütü biberona sağıp veriyordum çoğunlukla şimdi tekrar emzirmeye başladım alıştı tabii rahata doymuyor bir seferde ....
ÇıĞDEM canım neden üzüyorsun kendini ben heskisi gibi olamıcam falan diye neden olmayasın biraz daha alışın bebekle birbirinize daha kolaylaşıcak herşey
BEYAZ BULUT seni çok iyi anlıyorum ablamda bebeği 2 aylıkken iş başı yapmıştı oda çok mutsuzdu özel sektör işin,i kaybetme korkusuyla bebeklerini bırakmak zorunda olan herkese kolaylıklar diliyorum.gece bol bol hasret gderirisiniz kuzunla üzülme herşeyin hayırlısı .
SıBEL özledik seni hoşgeldin ..
HÜLYA neden evinde kalmıyorsun tek başına bebekle zor olur diyemi .
Bizde geçen akşam eşimle tartıştık ben gidince ne yapıcaksın diye yanlız halladerim desemde o ikna olmadı ne yazıkki askıda kaldı şimdi ne yapıcaz bilmiyorum :((

şekerim bu yaz cok cıvıl cıvıl morlar,fujyalar,ve krem agırlıkta...bol tunık elbıeleryıne moda kot etek dız ustu ınanılmaz moda ve kısa şortlar..nısanda gıdıcem urun almaya ozaman daha ayrıntılı bılgı verırım
Ay ben çok sevmem renkli giyinmeyi ama kreme bayılırım bir şortlara biraz daha zayıflayalım barii de kızımla birlikte şıkır şıkır gezelim fotolarda koyarsın sezonu açınca eşim duyasın aramızda :))
ay komsum vardı az önce gitti.berru da durmadı yanında valla kucama alıyom uyuyo bırakıyom uyanıyo.emzir diyo emziriyom arkamı dönüpte neden dönüyon erkekmi var diyo.hee oldu sen görde nazarlan uğraşim zaten sütüm yok:çok üzgünüm: bide emzirip döndükten sonra hani meme yok ne emiyo cocuk mama vermeye basla doymuyodur bu bebek diyo :mymeka: ayy sinirlendim beee kötükedihüso
Selmacım ben kusura bakmayın acıktı emzirmem lazım deyip diğer odaya geçiyorum yada ince bir tülbenti omuzumdan bebeğe kadar atıp emzirmenin görünmemesini sağlıyorum ilk günlerde benim odamdalarsa bile müsade isteyip dışarı çıkmalarını istiyordum sende öyle yap alınan alınsın boşver :dilcikar:

Selmacım ben kusura bakmayın acıktı emzirmem lazım deyip diğer odaya geçiyorum yada ince bir tülbenti omuzumdan bebeğe kadar atıp emzirmenin görünmemesini sağlıyorum ilk günlerde benim odamdalarsa bile müsade isteyip dışarı çıkmalarını istiyordum sende öyle yap alınan alınsın boşver :dilcikar:

ay canım kimse gelmiyodu burda da ilk defa geldi işte bebek için.ama önemli degil gitti artık gelmez bida :sm_cool:

slm arkadaslar parmak ve bılek agrısı bendede olusmaya basladı..umarım tehlıkelı bı durum degıldır hatta ben cok cabuk yoruluyorum ayakta durmak cok rahatsız edıyor benı ayak tabanlarım agrıyor sut sevmemenın etkısı heralde hamılelık boyunca sadece 1 bardak ictim. cınselıkten bende urkuyorum ama herseyın eskısı gıbı olmasını ıstıyorum ama bebekten fırsat bulursak ne zaman kocama sarılsam aglıyası gelıyor bızım yasakta yanı 40igun cuma bıtıcek aynı gun dr gıtmeyeı dusunuyorum cunku sulu bı tuhaf renk akıntım var koku yok ama sankı asırı sulu kanımsı bıse bazen azalıyor bazen yogunlasıyor..sızlerdede mı oyle..kılolar ne durumda ben epey verdım ama hala topluyum 80 kılo ıle amelıyata gırdım sımdı 65 ım..olmam gereken kılo 55 canımda dehset tatlı cekıyor yemek yemıyeyım sırf tatlıyla karnımı doyurabılırım okadar bagımlıyım ama yaza kadar zayıflamalıyım ıcın ıcın kompıleks yapıyorum eskısı gıbı olmayı ıstıyorum gobegımın seklıde bı garıp mıde bolumu bosaldı gobek kısmı şiş vede kahverengı koyu cızgım etrafıda koyu leke duruyor ne zaman gecek bu cızgı ve leke....sezeryanlıyım spor konusunda bılgısı olan vra mı kas guclendırıcı ne yapabılırız bana yardım sevgılı arkadaslarım.....

selmacım valla bende ayıptır söylemesi sıkıldım artık gelen gidenden mevlütte 200 kişi vardı gelecek olnallar bitmiştir artık herhalde.
ıbşa canım benim kanamam da aynen senin bahsettiğin gibi sezeryan sonrası benimde 1.haftadan itibaren bahsettiğin gibi olmaya başladı aynen de devam ediyor .Spor konusuna gelince Ebru Şallı2nın kitabı var bende O 10.günden itibaren başalmış spor yapmaya ama sen 40 ının çıkmasını bekle bence yürüyüş ve belki günde 10 mekikle başlayabilirsin yavaş yavaş arttırırsın

ay bende basladım bugün azccıkk spora mekik cektim az hareket yaptım dans etttim bidehihoyyyt

arkadaşlar bende 9 martta doğum yaptım normal doğumdu sözde ama iki kere anestezili operasyon geçirmek zorunda kladım ve sütüm geç geldi şimdi sadece emziriyorum 2 saat arayla ama göğüslerim hep yumuşak nedendir acaba sütümmü az ne olur yardım edin 36 haftalık doğum yaptım kuzumu doyuramıyorum diye korkuyorum

selmacım bende spora başliim diyorum ama tembellik ediyorm vermem gereken 6 kilo var daha,rejimde yapamıoz spora bi an önce başlamak lazımi

Derinzlm evet canım evde tek başıma zorlanırım diye gidiyorum,yani akşamları falanda gelemicek eşim artık kafayı yerim kimse olmazsa.

Ssaslan teşekkürler cvbn için,bende eşyasız gitmeyi düşünüodum ama eşimin içi rahat etmedi tek başıma gitmeme yine arabayla gidicem artk

Cimcime canım benim bildiğim kadarıyla uçaklarda öyle özel bi bölüm yok canım ve 2 yaşa kadar koltuk tahsis etmiyorlar diye biliyorum,ama havayolu şirketine göre değişebilir belki

arkadaşlar bende 9 martta doğum yaptım normal doğumdu sözde ama iki kere anestezili operasyon geçirmek zorunda kladım ve sütüm geç geldi şimdi sadece emziriyorum 2 saat arayla ama göğüslerim hep yumuşak nedendir acaba sütümmü az ne olur yardım edin 36 haftalık doğum yaptım kuzumu doyuramıyorum diye korkuyorum

doyuramıyorum diye düşünme canım doktorlar hep bunu söylüyor doyar niye doymasın kilo almı normalse benim göğüslermde hep yumuşak bende diyodum doymuyo diye amaa yanlış önce bizim stres yapmamız lazım

sibelcim saol cnm
hülyacim sende saol cnm aradim simdi öger turu..sormak icin gercekten koltuk verilmiyormus bebege
anne kucagi daha güvenliymis güya ben pek inanmiyorum ......3 saat ben ben bebegi nasil tutayim kucagimda ???????? ya tutmayi birakin günlerce tasirim kucagimda ama onun icin güvenli olucakmi gercekten anne kucaginda durmak yoksa paralari gitmesin diyemi böyle söylüyorlar
ya simdi 200€ verip bebegedemi koltuk alsam acaba ????????????

Herkese ıyı akŞamlar..moralım Çok bozuk..bebeĞım bugÜn hıÇ durmuyorr...yaeın okula gıdeceĞım ve ben ne yapıcam bılmıyorum...devamlı bebeĞım emıyor ve daha 45 gÜnlÜk....
Ne gÜsel sızınkılweer ıkı saatte bır emıyorsa bızımkı sdoysada doymasada devamlı emıyor....
YapıŞık ıkızler gıbı gezıyoruz.
Ne olur dua edın kıslar bebeĞım ben yokken aĞlamasın ve dursun

bebişcimkayra canım ya çok zor bişey şuanda çalışmaya başlamak kıyamam ya.canım neden rapor almıyorsun? her hafta pztsileri 5 günlük rapor alsan yine 1-1,5 ay idare edersin bebişte biraz daha büyümüş olur.bu arada yarım günmü çalışıosun? yani süt izni falan alabilcenmi

bebişcimkayra canım ya çok zor bişey şuanda çalışmaya başlamak kıyamam ya.canım neden rapor almıyorsun? Her hafta pztsileri 5 günlük rapor alsan yine 1-1,5 ay idare edersin bebişte biraz daha büyümüş olur.bu arada yarım günmü çalışıosun? Yani süt izni falan alabilcenmi

canım ben okuyorum son sınıf son dönem rapor aldım ama öğrenci olduğum için ancak bir buçuk ayyyy vcerildi...
şuanda bebeğim ağlıyor ve ben yarın nasl bırakacağımı düşünüyorummmmm

gunaydın arkadaslar,bebiscimkayra bendede benzer sorun var bende calısmaya baslıycam hatta bebegımı ıkı gun bırakıp ıstanbula urun almaya gıtmem gerekecek dusundukce sınırlerım bozuluyor nasıl olucak bakıcım var ve bebegımı cok sevıyor işteyken o ıdare edecek arada annemde gelır meme işinide sutumu sagıpbırakıcam bıberonla ıcecek umarım benı bırakmaz...bı tarafta maddı sorumluluk dıger tarafta manevı calısma hayatından uzaklasmak ıstemıyorumda keske memur olsadım ucretsız ızın alırdım 6 ay ohh ne guzel bebsımle zaman gecırırdım..bu arada sezeryan olupda mekık cekmeye baslıyan varmı benım 37.gunum kocaman gobusum var ancak mekıkle ve dıetle duzelebılır ama mekıge baslayıp baslamam konusu ıle ılgılı emın degılım.dogrusu 3.aydan sonra hatta bazı dr 6. aydan sonra spor onerıyor ama cok gec sure yoksa denızın d sını bıle goremıycem bıde yazı gıysıler ınce katmer katmerken yazlık kıyafetler olmuyor kısın saklıyabılıyorsunda... bu arada pınar altugu gazete gordunuz mu hatun hıç dogurmamış gıbı fıt ve şık ben zayıflasam bıle goguslerım agzıma gırecek gıbı.....hadı bana bılgı ulastırın sevgılı kader arkadaslarım

ya ben yine dr da idim bu kezde hemoroid oldum ve dr son aşaması mutlaka alınmalı dedi ve çok ağrıyor ne yapıcam bilemiyorum aldırıcam büyük ihtimalle ama sonrasında acı çok oluyormuş ve benim iki çocuk var hayırlısı olsun artık buna da şükür diyorum.

ya ben yine dr da idim bu kezde hemoroid oldum ve dr son aşaması mutlaka alınmalı dedi ve çok ağrıyor ne yapıcam bilemiyorum aldırıcam büyük ihtimalle ama sonrasında acı çok oluyormuş ve benim iki çocuk var hayırlısı olsun artık buna da şükür diyorum.

canım çok geçmiş olsun bende doğum sonrası oldum bikaç gün ama çabuk geçti ben kabız olmuşum ondan oldu hemen yeme düzenii değiştirdim ama acısı çok kötü inş. seninkide en yakın zamanda geçer...

Back
X