çiğdem ya nasıl aldınız siz didenin idrarını
bu poşetler çok dandik
yapışkanı kalkıyor
delirecem 5 den beri çiş yaptırmaya çalışıyorum ne olur bilginiz varsa yazın
slm kızlar ben geldim doktordan doktor kulak burun boğaza göndermiştiya bizi gittik doktor bu çocuğun hiç birşeyi yok dedi cildi müthiş kızarık pul pul yüzüde aynı şekilde aynı şekilde ağzındada çok büyük yaralar oluşmuş dedi kendi doktoruna bir daha görünün dedi bende götürdüm altıncı hastalık teşhisi konuldu 2 günde geçer dedi ağzı içinde sprey verdi içim rahatladı kilo almış boy uzamış
çok sevindim canım ha şöyle güzel haberler alaslım bıraksın hastalıklar yakamızı
kızlar doktor bugün sebze çorbasına alıştımı dedi bende evet hergün koca bir kase içiyor dedim o zaman artık içine dana kıyma yada tavuk eti haftada birde mezgit balığı ilave edebilirsin dedi yani haftanın 3 günü et.peki ben bu etleri dolapta nasıl muhafaza edicem.minik minik ayırıp örneğin kıymayı öylemi dondurucuya koyayım.çünkü her seferinde koca bir eti çözdüremem.ayrıca mikrodalgada çözdürsem çocuğa zararı olur mu?
kahvaltıdada bebekler için olan ekmeklerden kullan dedi ve suyla yap dedi.birgün ayrı ayrı yedir diğer gün suyla ekmekle yap dedi.onun tercihine bırak dedi.yumurta nohut tanesi kadar olcak tuzsuz peynir ve bir tatlı kaşığı pekmez dedi.
iyi akşamlar arkadaşlar
iyi yolculuklar denizlerprensi işallah bizde kısmetse önümüzdeki pazar gidiceğiz çok heycanlanıyorum aklıma geldikçe ilk defa bebişle çıkıcaz yola işallah güzel geçer tatilimiz..
bide arkadaşlar konu açılmışken bizim kıza nasıl alıştırıcam ben ya çok zor yiyor bizimki meyve pürelerine paşladık ama hep midesi bulanıyor yemek istemiyor ama dilim halinde yalarsa hoşuna gidiyor nası yapmalıyım siz nasıl alıştırdınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?