2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

çiğdem ya nasıl aldınız siz didenin idrarını
bu poşetler çok dandik
yapışkanı kalkıyor
delirecem 5 den beri çiş yaptırmaya çalışıyorum ne olur bilginiz varsa yazın

cnm bızımkılerde oleydı uynaıklım sayesınde aldık yapıskanımı kalkıo yoksa yoksa yapısıp tamamenmı kapanıo

hayatım kalkma sansı yok hatta ole yapısıokı cekerken acıo bıle
nsl bısı annamadım ama msn varsa ozele yaz ordan tarıf edım sana ıstersen bende var bı tane
sarı bandajı var cıkarıp vajınaya yapıstırıon

ulen karılar oturcanza bos bos yazsnıza gagalıcam hepınızı bee sızden baska kımım var surda ya selma karısıda gıttı zaten msn bos kuduracam valla

ben geldim kociş içerde boya yapıyo açtım müziği koydum çayını bende kardelenle nettte takılıyom

vizde mi bir sorun var kız mı ürktü anlamadım ya
yapmadı çişini
hastaneyi aradım sabah getirin biz takalım dediler poşeti
gerizekalı poşet çok dandik bişeydi
eczanede de satılıyomuş ama sanırım daha kalitelisi
ama bunu öğrendiğimde saat 11 di zeyenp iyice yorulmuştu uykusu gelmişti
sabaha bakalım gidelim de taksınlar
öldüm ya anlatamam sıcaktan ter biryerlerimden çıktı
çocuk sucuk gibi oldu
pers düştü yatıyor şimdi
hayır hasta geğilse bile hasta olacak kadar terledi yavrum
eşimle kendimize kızdık niye bu kadar zorladık diye hayır yapmıyosa bırak sabah yaptır veya götür hastaneye
acemilik dedikleri bu olsa gerek
eşim pc nin başına geçecek o yüzden çıkıyorum belki tekrar gelirim sinirlerim acayip yıpranı bugün ya
çocuğumu göz göre göre üzdüm
nerdesiniz yahu

herkese iyi geceler diyeyim o zaman tüm hasta bebişler iyileşsin inşallah

iyigeceler zuhalcim üzülme inşallah bir sorun çıkmaz yarın hiçbirşeyi olmadığı halde neden ateşi çıkarki ya

öldü bu topik öldü
millet olan tatilden gelse de canlansak azıcık

nasılsınız iyi misiniz
hasta bebişler nasıl inşallah iyilerdir
zeynep gece uyudu
eeee tabi uyur o kadar çok yorulduki yavrum idrarını almak için o kadar çok hırpalandıki
şimdi uyudu ateşi 37,5 a demir attı sanki hiç düşmüyor
ellerini ayaklarını yıkadım boynunu boğazını sildim ıslak havluyla
ölçtüm sonra gene 37,3 geldi
uyansın hastaneye götüreceğiz
idrarı onlar alsınlar bakalım

antalaya bugün resmen yanıyor
poyraz esiyorki sıcak hava resmen yüzüne püskürüyor
nem oranı çok yüksek
bu havada çocuğu dışarı çıkarmak doğru değil
ama ne yapayım mecburum

ya kızlar benim dünden beri sezeryanımın sağ tarafı müthiş kızarık ve acıyor ağrımıyor ama
sanki yaram açılmış gibi
bu mümkün mü ya
zeynep azıcık iyileşsin doktora gideceğim
kafam ona da bozuluyor
sizde böyle bir durum var mı

slm kızlar ben geldim doktordan doktor kulak burun boğaza göndermiştiya bizi gittik doktor bu çocuğun hiç birşeyi yok dedi cildi müthiş kızarık pul pul yüzüde aynı şekilde aynı şekilde ağzındada çok büyük yaralar oluşmuş dedi kendi doktoruna bir daha görünün dedi bende götürdüm altıncı hastalık teşhisi konuldu 2 günde geçer dedi ağzı içinde sprey verdi içim rahatladı kilo almış boy uzamış

çok sevindim canım ha şöyle güzel haberler alaslım bıraksın hastalıklar yakamızı

smyslovcum sen antalyadasın unutma bulunduğun ortamın sıcaklığıda bebeği etliuo ateş gibi gösteriyo bence bu 37 5 ler bunlada alakalı olabilir ayrıca nerden baktığında önemli maktatn bakıyosan 37 7 ye kadar normal tekrar geçmiş olsun

kızlar doktor bugün sebze çorbasına alıştımı dedi bende evet hergün koca bir kase içiyor dedim o zaman artık içine dana kıyma yada tavuk eti haftada birde mezgit balığı ilave edebilirsin dedi yani haftanın 3 günü et.peki ben bu etleri dolapta nasıl muhafaza edicem.minik minik ayırıp örneğin kıymayı öylemi dondurucuya koyayım.çünkü her seferinde koca bir eti çözdüremem.ayrıca mikrodalgada çözdürsem çocuğa zararı olur mu?
kahvaltıdada bebekler için olan ekmeklerden kullan dedi ve suyla yap dedi.birgün ayrı ayrı yedir diğer gün suyla ekmekle yap dedi.onun tercihine bırak dedi.yumurta nohut tanesi kadar olcak tuzsuz peynir ve bir tatlı kaşığı pekmez dedi.

kızlar bunlar ek gıdaya geçince rahatlarız diyorduk ama daha zormuş hiç mutfaktan çıkamıyoruz kaydirigubbakcemile3

et için erken değilmi asiyecim ya ben 8 aydan sonra diye biliyorum

benimki alışık canım hep mamayla beslendiya 2 aydır çorba içiyor yani pürede yiyor bende 6 gün sonra başlıycam tam altı aylıkken normalde 7 .ayda başlanıyor canım.
birtek şu yoğurt olayımız sorunlu yemiyor işte .şimdi aptamille deniycem doktor sulu falan deme yedir dedi.

kızlar bende gidiyorummmmmmmmmm....bu akşam çıkıyoruz yola..memlekete........burası çok güzeldi aranıza sonradan katıldım ama ...çok güzel paylaşımlarımız oldu...inş dönüşte aynen devam ederiz.......gittiğim yerde int. yok......hoşçakalın hakkınızı helal edin....

iyi akşamlar arkadaşlar
iyi yolculuklar denizlerprensi işallah bizde kısmetse önümüzdeki pazar gidiceğiz çok heycanlanıyorum aklıma geldikçe ilk defa bebişle çıkıcaz yola işallah güzel geçer tatilimiz..

bide arkadaşlar konu açılmışken bizim kıza nasıl alıştırıcam ben ya çok zor yiyor bizimki meyve pürelerine paşladık ama hep midesi bulanıyor yemek istemiyor ama dilim halinde yalarsa hoşuna gidiyor nası yapmalıyım siz nasıl alıştırdınız

fazla zorlamadan canım meyva sularıyla başla sonra püreye geç az az ilk başta tadı yuhaf gelebilir ama zamanla alışıcak kardelen meyvayı yiyor ama sebze çorbasını yediremiyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…