asiye şimdi sen deyince aklıma geldi bizim doktor o gün zeyenbin kulağına burnuna ağzına falan bakmıştı kulak akıntısı olsa bilirdi demi
kızlar çok şükür gaitası temiz çıkmış
şimdi zeynebin uyanmasını beklicemki idrar testi için eşimin getirdiği
torbayı yapıştırayım
keşke ben de gitseydim ya acaba takabilir miyim ben böyle şeyleri görerek öğrenirim eşim anlattı ama pek yapamayacağım diye endişeliyim
inşallah idrar da temiz çıkar
cnm cumartesı verdık 3 gune cıkar dedıler neger pazar gunu harıcse ancak carsamba alırız heralde dıde sabahtan ıkı kez kustu ve su anda ac karnına yatıo yoğurt vermek ıstedım oğurdu bıde agladı yavrum verme dıye sanırım mıdesı kalkıo mama verdım onuda almadı bnmde mıdem bulanıo ya stresten yada bende hasta lucam boyle havamı olur ya geldık gelelı bı sıcak bı soğuk geldıgıme pısman bıle oldum valla
bıletlerı aldım bıde gelsemde degısen bısı olmıcak hasta oldu bı kere dıde emzırmek ıstıyorum goguslerım hala sızlıo acaba versem emermı dıyorum cok ıstıyorum emzırmeyı hala aklıma geldıkce aglıorum keske emzırebılsem dıye
asiye zuhal geçmiş olsun bebeklerinizee.. bende dayanamadım dr götürdüm ...ishal yüzünden hatta giderken kakalı bezinide götürdüm.tahlil yaparlar diye......ateş yok kusma yok iştah da ii nie ishal anlamadım...dr tahlil yaptırdı ..kakasında çok az mikrop var dedi ilerlemesin die reflor die bi toz verdi.....nerden mikrop oluyo anlamıyorum ya..mama suyunuda içme suyunuda kaynatıyorum...allahtan çoık su içiyo vucudu su kaybetmez inş...hiç kilo da almadı bu ay hatta elli gr vermiş 7500 geldi neyse şükür yine ben daha çok zannediyodum.....offf offfffff..sıkıldım bu ishalden yaaaaaaaaaa...sebze meyvede vermiyorum artık düzelene kadar....
çiğdemcim sütün yazık olmasın canım süt pompası al sağ hiçbişey anne sütü gibi olmaz canım neden sütün bozulsun .bide sanırsam bu dide nin ştahsılığı yeni yok byaadır var bence sen tam teşkküllü şu kıza bi baktır hayatım .için rahat olsun .bide yedirmek için zorlama zorladıkça hiç almıyolar ve dah sonraki dönemlerindede etki yapıyolarmış hiç yemiyolarmış.sen stres yapma tamam kolay değil ama senin stesete geçer ona .diştende olabilir bence idar yolu değil diştir o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?