2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

demircool

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2008
4.244
22
643
2009 şubat anne adayıydık ve tek tek hepimiz doğurduk.artık 2009 şubat annesiyiz.iyi sohbetler herkesea.s.

delikafadulden ılk ben yazıom bu topıcın basına neler gelır allah bılır sengözlerimebaksanabayağımı suruyem bare herkesler buraya gelsın hayırlı olsun demır senınde ellerıne sağlık :dance:sen bu top ısınden annıyon heeeee:roflol:laelaelaelaelae:jeyyar:

Hayırlısı olsun kızlar yeni mekanımız :))
Burun aspiratörü bende var geçen ün mama kaçtı burnuna çok işime yaradı o anda

hayırlı uğurlu olsun kıslar......
valla benim aklımdan geçiyordu topik açmak.
sneyse bare
ya evet ben burun a.... kullanamıyorummmmmmmmmmm

hayırlı olsun kızlar yeni topik.
Hayırlı gelir de bebeklerimizle ilgili güzel şeyler yazarız inşallah.
Kızlar bebeğim çok kusuyor doıoktor toz verdi sizlerin bebeişlerinde de var mı böyle birşey içiremiyorum ben bu tozu.
Dende burun aspiratör kullanıyorum kesinlikle iyi oluyor.

dilekçim bebekler zaten cok kusuyor.benimkide cok fazla kusuyor.1 gün kusmasa 2.gün mutlaka asırı kusuyor hem burnundanda geliyor.dr gaz ilacı verdi onu bile kullanmıyorum ben.kıyamıyorum çünkü sende verme o tozu bence.kusan bebek iyi derler süt yarıyor derler

öncelikle yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsun..
ya bende aldırdım eşime bu burun aspiratörünü burnu tıkalı çocuğun dr genizi tıkalı dedi doğduğundan beri böyle horluyormuş gibi sanki nasıl kullanıyosunuz benmi beceremedim anlamadım?

baharcım ben kullanmadım ama arkadaslar memnun kalmıslar bende en kısa zamanda alıcam inşallah.bizimde bazen burnundan fokur fukur ses geliyo uyurkn

selmacım aynen ya çocuk boğulacak nefes alamicak diye ödüm kopuyo valla..
bu arada zincoyu kullanamaya başladım dünden beri kakasını yapıyo benim minnoşum:asigim:

yeni topiğimiz hayırlı olsun kızlar ihtiyaç vardı valla sağol selmacım burun aspratörü kullanıyorum ben biraz zor oluyor ama işe yarıyor

bnde kullanamıyom galıba burun şeeesini tam alamıom bnm kızımdada oluyo bazen horluyo kocakarı gibi:roflol: yada benım aldığımmı kotu anlamadım :1closedeyes:

Bizim herhangi bir tıkanıklığımız yok belki o yüzden bende işe yaramıştır aspiratör dediğim gibi mama kaçmıştı onu temizledim ben şimdi şişman yeri varya onu sıkıyorum burnuna sokuyorum ve bir seferde salıyorum parmaklarımı bu şekilde kullanıyorum ben kızlar

kızlar az önce tartıldım ve hayal kırıklığı 78 kiloyum sadece 5 kilo gitmiş zaten bebiş 3 kilo (

Yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsun şekerlerrr ya nasıl sabitlenio konu öyle yapsak daha iii olur aslında

ben kilo konusunda süperim maşallah .14 kilo ile doğuma gittim .Doğumda 6 kilo gitti 10 .gün 10 kilo gitmişti şimdi öyle kaldı 4 kilo kaldı şimdi geriye :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…